Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulim každej den potom co přídu z práce a než du spát tak se
někdy stihnu zhulit i 4krát
No prostě v době volna je to pernamentní vyhulenost
Doba každodení aplikace : dnes tomu sou 4 roky
Následky : v období zimy stálá únava , značné omezení funkce
krátkodobé paměti , amotivace k jakýmkoli činostem
v momentě intoxikace (ale jak kdy) , snížení pracovní
kázně ( místo práce jedu Grower )
Výhody : Těch je značně vícero je to můj z mnoha koníčků hl.
pěstování , úplně sme se se starou přestaly hádat
ale fak na 98% , Při nasranosti z fachy nebo čehokoli
mi čoud vždy udělá dobře , přestal sem pít alkáč , večer
mi chutná a dobře spim (až moc a bez snů),zlepšená
výdrž a prožitky v sexu,dyž mám kocovinu tak mě čoud
vždycky vytáhne z bídy atakdáleatakdáleatakdále
Prostě pohoda jazz
Každému človeku sa snívajú sny, akurát nie každý si ich pamätá. Možno je to tým zimným obdobím. Peace!
hulim casto, ale zalezi to na tom jestli mas doma ctvrt kila skera a nebo si to musis negde obstarat. pokud je po sklizni zak hulim treba nejmin 3x dene i kdyz uz je to potom na picu pac ti to dava uplny hovno. vlasne ono ti to dava ale uz si to clovek nejak neuvedomuje! miluju zkoureni po ranu i pred spankem. nejradsi hulim kdyz je venku nadherne,sviti slunicko a nefouka vitr. zajdu (treba i sam) nekam do prirody, nekam gde je peknej vyhled nebo moc, moc krasna priroda. na miste si ubalim jointika,zcudim se a uzivam si svobody a zivota. to miluju ze vseho nejvic(skoro
ale na druhou stranu se taky samozrejme zhulim s kamosema ve meste, v parku,kde nasledne muzem zakopat hakis, pokecat a nebo treba zajit do hospy, na fotbalek atd.
jednoduse receno mam huleni proste rad
To si neslysel,ze lide tmavsi pleti(asi ne vsichni) maji jakousi obranu proti THC,takze proto jsou tak porad v pohode ale za to mi bili lide jsme porad na slupky,ikdyz zalezi na tom,jak si to dokaze urcity jedinec usporadat v hlave.Jinak hulim kazdy den ikdyz nechci hulit,tak si stejne dam,proste nekam jdu a hned porad nekdo ma nabito-alespon neni zasrana nouze
jak rikas s tou Amerikou,tak to slysim poprve,ale jedem typek od nas nema problem vykourit tech5g za den..ja hulim denne,ze...
zhuluju se podle nalady,ale nejake extremni zkoureni mi uz nedela problemy... ale jak rika highmat, energetak me vzdycky kopne a je to pak pohodicka...
Mno ze zacatku na zakladce 1 za mesic ...
na stredni to bylo uz castejsi ale spojeno s kalbou vesi ci dobrym vecerem ....
.. po stredni je to total, tzn: rano, odpoledne, vecer hospa a nekolikanasobne zhuleni a pred spanim lighta na dobrou noc ...
musim si zaklepa ze me to zatim nevypatlava ...
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|
Každému človeku sa snívajú sny, akurát nie každý si ich pamätá. Možno je to tým zimným obdobím. Peace!
Musim rosku znalecky reagovat, studuji psychologii tak neco vim ...
Jde o stav spanku, ten rozhodne zda si sny co se nam zdaji budeme pamaovat ci ne. Stavy spanku muzeme rozdelit 2 ruznymi zpusoby a to na 3 faze spanku. Nebudu je u detailne rozebira ale obecne vytahnu o co je k tvemu prispevku. V jednom se sny nezdaji, v jednom ano ale nepamatujes si je pak a v jednom se zdaji a vryji do pameti.
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|
zdar,
jenom k těm afroameričanům,jestli v tom že víc vydržej,nebude taky hrát dost významnou roli to,že je to prostě krapet víc vyvinutá rasa-myslim po fyzický stránce.můj názor je ten,že toho snesou o dost víc než evropský nebo britský typy.
k četnosti hulení asi tak,někdy 1-2xdo měsíce,někdy 3x tejdně,prostě jak je příležitost,nálada a chuť-no to pořadí asi sedí.
poslední dobou dva tejdny pauza a poslední tejden jednou za tři dny a spokojenost větší než při každodenním opakovaném čazení.
chce to taky do reality. neni to špatná věc, fakticky.
ale tohle sem si říkal i po sklizni (teď se zhuluju více méně od kámošů) a to pak je teorie a praxe jiná...