Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
U nas se klasicky pouziva spek, brko, hulo, ale treba i rasta valec, kladivo, fučivo
No a kdyz ye nekdo high tak---> EEE, Neeeee nebo sem uplne na plech, na placky (na hadry).
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
jo tady na severu moravy (spis na severozapade protoze s ostravou nechci mit nic spol.) se huli ze skla. fajy. speka (ale speka davaj vestinou jenom ti co sou treba v prague na intru jinak to tady moc rozjety neni) a dem zahulit. zkourit se atd.
ale me so¨pis fakt zajimalo jak tady jeden psal jakej vlastne rozdil mezi ganjou a skunkem.(jestli teeeda nejakej je)
thanks to all.
já sem z jihozápadní Moravy tam říkáme klasicky špek, brko, mrkev, fajfka, šlukovka, když má někdo nějakou vychytanou fajfku tak má pěknej kotel. Jinak teda studuju v Praze a pražáci mě naučili říkat špeku blunt [čti: blant], dovalil to prej jeden týpek z ameriky kde to znamená vyprázdněnej doutník narvanej hulením Když se někdo snaží vylíčit jak je na tom špatně (dobře) tak je na blato, na maděru atd
v praze a v mym okoli vetsinou blant,burt,spek,spacl nebo od kamose ze slovenska tomu rika klebr, kdyz je velkej high , tak snad : sem uplne v pice, v hajzlu, na kasi , na maderu , na srac,v komatu atd atd....
Hmmm,tak to tady fotim a fotim a ..... Je tu tolik názvů,že by to vyšlo na menší slovník.
No ale přidam tam taky něco:
Když deme ven,tak si třeba ubalíme válec nebo brcko, a pak, když jsme třeba málo n gulách, tak to dokrmíme nějakým mandrisem z fajky.
Vychodne Slovensko : joint(ik), spek.
Fajka, bong, kacka, vodnica, vedro (vodnica cez vedro ;-) ).
Tak akurat spominam ze raz som po dost drsnej akcii sa vygrcal do vedra a ked som vstaval na hluk u mna na intraku zistil som ze kreteni kamosi si to davaju cez to vedro. Fuuj blbci oni to ani riadne neumyli len tak oplachli.
A ako tu hovorime ked sme in : Ficat si, fungovat si. S mojimi najlepsimi kamosmi (nepokrvnymi bratmi a sestrami) staci ked si povieme wasuuup a uz vieme ze si ficime ;-).
Nic moc co?? Pacia sa mi ceske vyrazi tykajuce sa hulenia.
nazdar u nás hovoríme jointu: josh,john alebo pálka, travke: máslo, matroš, makak, hulčo a keď si ideme zahúliť povieme že sa ideme vyhulákať alebo odpáliť som z Brartislavy
hehh dobry theema
jsem z opavy ... tagze bliisko ostravy ... myslim ze pro speka se tady spish vzil nazem brko, mrkef, a moje nejoblibenejsi - trumpeta !
ze skla se tady moc nekouri paac sme fsichni strasne roskourenyy a koho by to bavilo porad neco nacpavat a ani poradny kolecko to neobkoluje jinak matros je fidim fsude stejne jmenovan ... jako zeli, rosti, krovi . . . taky sem slysel zelenyy spirit ...
..::[@]
ZVONI TELEFON
- cuzz [...] potrebuju naky uhli. je mi strasna zima...celej se z toho klepu...
+ nazdar....hele sorry ale ja sem bez uhli...zima je tuha my tady taky vsichni mrzneme...zkus zavolat [...] ten ma urcite tak rozzhaveny kamna ze se s nim urcite ohrejes..
- helou potesis me?
+ cuz no mozna bych te potesit moh...ale musi to bejt oboustranny...jenom jezisek nosi stesti zadarmo
- no jasne kde ses?
.........klasika......
co vsechno lidi nedokazou vymyslet aby se nebavili o huleni do mobilu..