Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec
Tak se konečně dostáváme do finále. Dneska kvíti dostanou poslední hnojení a bude. Nedosáhli jsme sice výsledků jaké jsme si představovali (velký oči) a všude na groweru se dají najít lepší paldy.
Ale na to, že to bude naše první sklizeň ze skříně panuje celková spokojenost.
Zdarec
Přesně tak 1* PC ventilátor. Už jsme sami zjistili, že to chce silnější. Už bylo ale pozdě tak na druhou várku. Teplota 24/16 líp jsme to neusměrnili. Kolik ty hnojiva stojí aspoň orientačně?
ten alobal ste mely strhnout komplet...a komplet to wylepit folii...
a naky zastrihnuti by jim priste neuskodilo..budete toho mit i wic...jinak sem tam nepochytil wetrak co by fucel do kytek../ stonky sou pak tenky a ti padem mensi pŕisun ziwim do cele kitky a tim i mensi uroda/..dal by mela jedna kitka mit aspon 10l pudy..jinak docela w pohode...priste to bude lepsi...
Konečná fáze byla nic moc a taky už nemůžem pořizovat tolik fotek, proto se zde nenachází fotky ze závěrečné fáze. Tak aspoň data:
Byl to náš první growe
Počet kytek na začátku:10
Počet kytek na konci:5
Celková doba růstu:4,5 měsíce
Celková výška:1,6 m
Celkový výnos kolem 60 g
Novou naději vkládáme do nových klonů, které jsou už pod lampou 4
dny. Máme jich tam 10 a je to vzor Christal D:-) Už teď to voní líp než co jsme sklidili.
Původní příspěvek od jarin250 Konečná fáze byla nic moc a taky už nemůžem pořizovat tolik fotek, proto se zde nenachází fotky ze závěrečné fáze. Tak aspoň data:
Byl to náš první growe
Počet kytek na začátku:10
Počet kytek na konci:5
Celková doba růstu:4,5 měsíce
Celková výška:1,6 m
Celkový výnos kolem 60 g
Novou naději vkládáme do nových klonů, které jsou už pod lampou 4
dny. Máme jich tam 10 a je to vzor Christal D:-) Už teď to voní líp než co jsme sklidili.
Síce asi nie je veľmi k čomu,ale gratulujem,prvý grow máte za sebou a aspoň ste ukázali,že ani pod 400W nie je 200g istých.Určite potešilo aj tých 60g a nabudúce to bude určite lepšie.Takže ponaučenie,watáž nemusí byť jediná cesta k úspechu,genetika je imho tiež veľmi dôležitá.
btw,dúfam,že nie ste sklamaní
edit,teraz som pozeral "semienka Jacka od kamoša,vraj z Hulandu",no tak potom neviem.
60g tak málo, to si ani na novou lampu nevyděláte. chlapáci, musíte se snažit, abyste aspon u další sklizně z toho dostali co nejvíc peněz. a za kolik prodáváte pytel? KILL THE DEALERS
viz přísp. č. 57
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
taxem vám to kluci spočítal, jestli tam mám někde chybku, tak mě upozorněte, to víte nejdou mi moc integrály, takže jako cenu beru 250/g. x 60 = a to je rázem 15000,-, tak to si už nějakou tu hlínu a hnojivo koupíte, ještě dvě tři sklizně a bude na auto.
jo ještě 250/g neni optimální, spíš to prodávejte 250/pytel a všem nahlaste že to je 1g, ale dávejte tam 0,75, takže rázem budete na 20 000 a to už je slušná sklizeň i pod 250w
Původní příspěvek od jestedman 60g tak málo, to si ani na novou lampu nevyděláte. chlapáci, musíte se snažit, abyste aspon u další sklizně z toho dostali co nejvíc peněz. a za kolik prodáváte pytel? KILL THE DEALERS
viz přísp. č. 57
Nebuďte tvrdí .Možno to tak nemysleli.
Ja som teda zamestnaný a peniaze na pestovanie si zarobím v práci(poznám ľudí,čo majú oveľa drahšie koníčky).Ak sú chalani nezamestnaní a nemajú iný prísun peňazí a baví ich pestovať a ruku na srdce,kto nechce nijako zlepšovať vychytávať pestiareň,hnojky apod.Ak do toho predávania spadnú,ich problém.
Ale kvôli jednému príspevku niekoho hneď označiť za dealera......možno som nejaký precitlivelý,ale včera som pozeral ten dokument o 11.9.2001 a pripadá mi takéto jednanie dosť detinské,keď sa vo svete dejú takéto veci
ano vzhledem ke globálním problémum, je ten můj "že jsem se posral" vcelku zanedbatelnej, ale pálí mně víc než terorismus
pokud to sou studenti, tak at jdou na brigadu, skrinku delali ve 4 lidech, si myslim, že za tři dny (každej) někde ve fabrice to dá dohromady min. 5000, tak jakypakcopak