Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taxem to postrikala projistotu este Bio-ol..musim rict ze kytky po nem vypadaj krasne maj takovy krasne nalesteny mastny listy a vypadaj ted fakt odolne tak doufam ze uz se ta mrcha NEBUDE sirit..ten jed moc nepomoh jelo to dal..
pan přemet podlaha v receptáři říkal jeden zajimavej recept proti všem škůdcům, mšicím atd. Smícháš obyčejnej líh kterej koupíš v každý drogérce s vodou asi 1:10 to teď přesně nevim, naliješ do rozprašovače a postříkáš. Líh ty potvory a plísně spálí ale kytce neublíží páč se po chvíli zcela odpaří!! A určitě je to lepší než nějaká chemka (osobně to vyzkoušený ale nemam takže jestli se něco posere tak já za to nemůžu)
BioOl zdá se už působí.Je to fakt dobrá věcička proti škůdcům.Všem doporučuji.Je to 100% přírodní. Dokonce jsem si to omylem nastříkal i na ksicht a kupodivu se mi žadná vyrážka neudělala!!Později napíšu jak to šaman snáší.Děkuji všem za podporu.
Tak tec h tecek je tam zase o neco vic...achjoA zajimavy je ze je to jen na ty spodni urovni listu jako by to vejs nevylezlo..a listy na ktrejch byla treba i jen jedna tecka zacinaj mit na sobe takovou jako prosisovanou mapu neco jako kdyz se spali pres sklo..
přečtěte si hlavně ten odstavec o virech...skoro to sedí....
Napadlo mě....co zkusit kytkám pořádně nahnojit? neee přehnojit ,ale dát jim co unesou...třeba by se jim poté posílil celý methabolismus . V druhém případě jsem přemýšlel o ořezání , těch špatných listů.
peAce
goldie
Btw: abych se vrátil k těm insekticidům....jakýkoliv chemický zásah do kytky je nakonec cítit v jejím složení..asi ne markantně..ale je...pokud pěstuji outdor, nechávám kytce maximálně bio-přípravky....je to jemnější forma. Já nerad chemu....
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.
Ja samozrejme vsechny hnusny listy otrhavam, kytky si malinko stinej ale ne nak moc nedavno sem je trochu od sebe odtahla provazkem privazanym ke kolikum do stran a odstrauju hodne listu aby mely vsechny svetlo..no maj tam ty konsky bobky, ale ja myslim ze ty cerny tecky vylezly z nich,,uz proto ze je to hlavne dole..vlastne je to porad jen na spodnich listech jak ty cerny tecky tak ty zluty mapy ..nemuze to bejt klinenka?nedaleko je napadenej kastan..pohnojim je este guanem hned jaxe mi podari ho sem privizt..
Ach jo doufam ze to bude oukej..
Taker: tohle bohuzel nejsou svilusky.. mam uplne stejnej problem a wubec nic na to nepusobi. Priznaky sou stejny jako u svilusek, teda krome pavucin, ale jedna se o hmyz tak 20x mensi.. skoro to nejni videt. Pokusim se nekde sehnat velkou lupu a napsat o tom vic informaci.
to mf23:cus minulej rok sem prisel o rozkvetlou metrovou kytku nakyho bonusu ud nirvany presne kuli cernejm teckam (jako . ). mel sem ji ve skleniku v kvetinaci v hline a hnojil asi po peti dnech kristalonem. este pred kvetem se rozjely ty tecky. trhal sem listy a zkousel isekticidy(tak 3x), zkousel sem vysadit hnojivo i dat vic a kdyz mela celkem dobry palicky tak ji to zabilo - byly uplne vsude asi 100 na cm2 a uvadla.
tenle rok mam ve skleniku to samy. zase 1 kytka od gypsy nirvana nema od spoda zadny listy a tecky postupujou nahoru. mam ji v kvetinaci v hline a hnojim obcas kristalonem, hlidam ph kolem 5,8 a nevim ale asi taky zdechne.
pouzivam stejny kvetinace takze mozna tahle kytka dostala ten z minulyho roku a nebo je to uz na seminkach nebo tak neco ale rozhodne taky nevim jak se toho zbavit ale mam to jenom ve skleniku a jinde sem to nevidel at venku nebo u kamosu pod lampama takze hodne stesti
Původní příspěvek od mičurin to mf23:cus minulej rok sem prisel o rozkvetlou metrovou kytku nakyho bonusu ud nirvany presne kuli cernejm teckam (jako . ). mel sem ji ve skleniku v kvetinaci v hline a hnojil asi po peti dnech kristalonem. este pred kvetem se rozjely ty tecky. trhal sem listy a zkousel isekticidy(tak 3x), zkousel sem vysadit hnojivo i dat vic a kdyz mela celkem dobry palicky tak ji to zabilo - byly uplne vsude asi 100 na cm2 a uvadla.
tenle rok mam ve skleniku to samy. zase 1 kytka od gypsy nirvana nema od spoda zadny listy a tecky postupujou nahoru. mam ji v kvetinaci v hline a hnojim obcas kristalonem, hlidam ph kolem 5,8 a nevim ale asi taky zdechne.
pouzivam stejny kvetinace takze mozna tahle kytka dostala ten z minulyho roku a nebo je to uz na seminkach nebo tak neco ale rozhodne taky nevim jak se toho zbavit ale mam to jenom ve skleniku a jinde sem to nevidel at venku nebo u kamosu pod lampama takze hodne stesti
Fakt??
Jak zhebla? A jak stara asi byla?To je husty co je to za mor??Nikdo nevi co to je..Asi bysme meli nak anonymne poslat list panu Vetvickovi nebo za nim do botanicky zahrady zajit
znám tenhle problém je to opravdu nějaká plísen já jí prvně viděl na g13 na všech ktré jsem měl to bylo odolnější a staré modely to něměli dokonce i na rok budu jsem to měl na jakých modelech to máš ty jinak já to neřešil protože nic nepomáhalo kytky jedou dál je to jen na větších listech a šíří se to velice pomalu a kde se to šířilo ukrutně rychle to bylo venku na balkoně tam se to objěvilo prvně ale jestli si dobře pamatuji tak kytka myslím tím g13 v bubleru u kámoše to neměla kde ty máš ty matky v hlíně nebo hydro
Zdravim objevili se mi byle nepravidelne pasiky na listech ,vypada to jako byla carka od zacatku listu az po konec carka je hruba asi 0,5-1 mm a na nekterych listech uz je tech carek mnohem vice typnul bych to na nejakeho skudce ale v theardech o skudcich a nemocech sem muj pripad nenasel tak se obracim navas diks za kazde info vas pompo