Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No už sa konečne oťukávam,čo sa lámp týka.Zistil som experimentom že ešte stále nie je vhodná doba dať tam červenú na trvalo,raslinky ešte stále rastú.Mal som tam červenú tri dni a začali vädnúť (tvárili sa že vädnú).Hnojím a zalievam stále rovnako,len teraz už s Alga Bute.Včera som tam dal na jeden cyklus 12 hod. fialovú a zase sú v pohode(listy sa narovnali).Teda aspoň myslím že to bolo tým,bo nič iné som im neviviedol.Toť first experience.
Rikam to jen velice nerad, ale ja hadam, ze v tehle fazi to takhle prostrihat rozhodne chyba byla...
S tvou pohodovou teplotou a takhle v zacatku kvetu ty paldy potrebujou velke listy na latkovou vymenu=rust v noci...mimo to ted kytka bude investovat zbytecnou energii do nahnani novejch listu....probirali sme to tu uz tisickrat... s prostrihavanim opatrne, spise jen umirajici listy nebo cast cepele...pozdeji zalezi samo na vlhkosti a nebezpeci plisni respektive osmik na konci kvetu oukej....
Samozrejme prostrihani dolnich pater a spodnejsich vnitrnich vyhonku na kterych stejne nic nebude je neco jineho...to je jen dobre
Hellboy, možno bola chyba ich prestrihať.No určite nič s čím by sa rastilnky nedokázali vyrovnať.Za pár dní som mal v skrini opäť malý jungle oukej....
Nazdar.
TAk som si to cele precital, a moc zaujimave musim powedat som iba par dni pred tebow, ale sledujem, ze to mas o dost kompaktnejsie ako ja! Keep growing , MIKE....
Původní příspěvek od orbith Hellboy, možno bola chyba ich prestrihať.No určite nič s čím by sa rastilnky nedokázali vyrovnať.Za pár dní som mal v skrini opäť malý jungle oukej....
Takže súčasný stav: 27 deň 12/12
Rozhodně to byla chyba. Velmi je to oslabí... a celkový výnos tím bude trpět.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
carlos "trošku som ich prestirahal", nebolo strihanie masívne.Pár listov ktoré zakrývali šišky.Chybami sa učíme,ak som to prepískol... .
No ale keby rastlinky mohli nahlas hovoriť,to by bol riadny pičung po otvorení skrine.V úvode som im už urobil pár pekných stresov