Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Pavlik
podívej, práce není k ničemu potřeba..:-)))..prodej všechno co máš, vodjeď do Indie do nejzapadlejší vísky ...zasej políčko outdooru..:-)))) a do smrti se jen válíš, jde to :-)))
Pavliku, ty jsi principielně nespokojenej?...práce v rozumné míře neškodí, konec konců, je to náš způsob existence na tomhle divným světě...já osobně používám thc najmě k vydejchání kapitalismu ústrků s ním spojených..:-))..jo a prachy poštou fakt nechoděj..to je vyzkoušený
No, principielně nespojenej jsem už s tím,
že jsem opustil maminčino lůno.
Jinak je to samozřejmě věc kázně.
Když pracuješ u kompu, ještě k tomu doma a ještě k tomu sám...
U nás v rodině sou všechny drogy tabu, musim sám dávat pozor na to aby nepřišli na to že hulim a je mi 21((, ale moje sestra už je nějakej ten rok vdaná a má dvě děti, a děti(12 a 9 let) netušej že můj švagr hulí a pěstí....Ani nevim jestli to ví sestra,ale řek bych že ta asi jo..
Už je tu téma o rodičích, do kt. přispívali i nějací rodiče tak by mě naopak zajímalo jestli vaše děti vědí že pálíte, jak se k tomu staví popř. esi kouří s vámi (resp. esi je v tom vy podporujete). Našel by se tu i nějaký případ kdy sou netolerantní děti ke svým rodičům a chtějí po nich aby přestali?
Tak to by me taky zajimalo Moji rodice vi, zekourim uz leta a ja vim, ze si otec obcas da, respektive neodmitne ubaleneho jointa a nekdy si o nej sam rekne. Mati to moc rada nevidi, ale nic s tim nenadela.
Moji rodiče jo...ale matka mi dovoluje jen moje modely...prej dej si trochu do cigarety at te to nezabije budš mít schízu já když jsem to zkusila...bla bla....
Tak na tenhle thread sem fakt zvědavej
Jinak já děti samozřejmě nemám, ale chci pozdravit všechny rodiče-growery
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Mýmu synovi je 8 a zatím je to pro něj tabák, případně bylinky v jídle. Ale za pár let mi asi bude uždibovat úrodu.
Nebude mi vadit, když bude kouřit trávu a rád si dám s ním, nebo jeho kamarádama.