Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co takhle HULIČI & RODINA & DĚTI??? :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
glider04
Stálý Člen

Karma uživatele glider04 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

to Pavlik
podívej, práce není k ničemu potřeba..:-)))..prodej všechno co máš, vodjeď do Indie do nejzapadlejší vísky ...zasej políčko outdooru..:-)))) a do smrti se jen válíš, jde to :-)))

Old Post 06-09-2004 v 12:22 PM
glider04 je offline   Profil uživatele glider04   Find more posts by glider04   Foto galerie člena glider04   Click here to Send glider04 a Private Message   Add glider04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

I ty utopisto
nevímkolikáte přikázání: Ženu ani dítě nepřesvědčíš.

Old Post 06-09-2004 v 13:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glider04
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

nemůžeš do indie? pak radostně nacvičuj kapitalizmus..so easy...:-))

Old Post 07-09-2004 v 08:57 AM
glider04 je offline   Profil uživatele glider04   Find more posts by glider04   Foto galerie člena glider04   Click here to Send glider04 a Private Message   Add glider04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

Kdybych si spoň moch zanadávat na šéfa a poměry,
ale coby OSVČ....

Old Post 07-09-2004 v 09:07 AM
glider04
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

aspoň můžeš hulit kdy chceš..:-))

Old Post 08-09-2004 v 09:18 AM
Host
Host

Příspěvek č. 70

No a v tom je ten problém.
Protože pak ty penízky nechodí, kdy chci.

Old Post 08-09-2004 v 09:57 AM
glider04
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

Pavliku, ty jsi principielně nespokojenej?...práce v rozumné míře neškodí, konec konců, je to náš způsob existence na tomhle divným světě...já osobně používám thc najmě k vydejchání kapitalismu ústrků s ním spojených..:-))..jo a prachy poštou fakt nechoděj..to je vyzkoušený

Old Post 08-09-2004 v 10:49 AM
Host
Host

Příspěvek č. 72

No, principielně nespojenej jsem už s tím,
že jsem opustil maminčino lůno.
Jinak je to samozřejmě věc kázně.
Když pracuješ u kompu, ještě k tomu doma a ještě k tomu sám...

Old Post 08-09-2004 v 11:36 AM
Jamess
Stálý Člen

Karma uživatele Jamess - 83% PěstitelskáKarma uživatele Jamess - 83% PěstitelskáKarma uživatele Jamess - 83% PěstitelskáKarma uživatele Jamess - 83% PěstitelskáKarma uživatele Jamess - 83% PěstitelskáKarma uživatele Jamess - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

U nás v rodině sou všechny drogy tabu, musim sám dávat pozor na to aby nepřišli na to že hulim a je mi 21((, ale moje sestra už je nějakej ten rok vdaná a má dvě děti, a děti(12 a 9 let) netušej že můj švagr hulí a pěstí....Ani nevim jestli to ví sestra,ale řek bych že ta asi jo..

Old Post 08-09-2004 v 11:50 AM
Jamess je offline   Profil uživatele Jamess   Find more posts by Jamess   Foto galerie člena Jamess   Click here to Send Jamess a Private Message   Add Jamess to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cilum
Stálý Člen

Karma uživatele cilum - 0% Pěstitelská

Dotaz Vědí vaše děti, že hulíte? Příspěvek č. 74

Už je tu téma o rodičích, do kt. přispívali i nějací rodiče tak by mě naopak zajímalo jestli vaše děti vědí že pálíte, jak se k tomu staví popř. esi kouří s vámi (resp. esi je v tom vy podporujete). Našel by se tu i nějaký případ kdy sou netolerantní děti ke svým rodičům a chtějí po nich aby přestali?

Naposledy upravil cilum 08-10-2004 v 19:59 PM

Old Post 08-10-2004 v 19:53 PM
cilum je offline   Profil uživatele cilum   Find more posts by cilum   Foto galerie člena cilum   Click here to Send cilum a Private Message   Add cilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Tak to by me taky zajimalo Moji rodice vi, zekourim uz leta a ja vim, ze si otec obcas da, respektive neodmitne ubaleneho jointa a nekdy si o nej sam rekne. Mati to moc rada nevidi, ale nic s tim nenadela.

RESPECT!

Priprava a realizace skrine 400W - Power Plant, Bubblegum, Whiteskunk
400W skrin - 2nd round - Northern Light #5
SBIRKA SLUKEN - aneb nastroje na huleni vseho druhu

- motto dne: ubalime? -

Old Post 08-10-2004 v 20:55 PM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Moji rodiče jo...ale matka mi dovoluje jen moje modely...prej dej si trochu do cigarety at te to nezabije budš mít schízu já když jsem to zkusila...bla bla....

Vím že nic nevím.

Old Post 08-10-2004 v 22:06 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

:0))))))))))

Vím že nic nevím.

Old Post 08-10-2004 v 22:07 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 78

Tak na tenhle thread sem fakt zvědavej
Jinak já děti samozřejmě nemám, ale chci pozdravit všechny rodiče-growery

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 09-10-2004 v 15:21 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cilum
Stálý Člen

Karma uživatele cilum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

2 Harvest:
Vědí vaše děti, že hulíte?
Moji rodiče jo...
-kámo nespletl sis náhodou thread

Old Post 09-10-2004 v 16:01 PM
cilum je offline   Profil uživatele cilum   Find more posts by cilum   Foto galerie člena cilum   Click here to Send cilum a Private Message   Add cilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ppeettrr
Nový Člen

Karma uživatele ppeettrr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Mýmu synovi je 8 a zatím je to pro něj tabák, případně bylinky v jídle. Ale za pár let mi asi bude uždibovat úrodu.
Nebude mi vadit, když bude kouřit trávu a rád si dám s ním, nebo jeho kamarádama.

Old Post 11-10-2004 v 10:04 AM
ppeettrr je offline   Profil uživatele ppeettrr   Find more posts by ppeettrr   Foto galerie člena ppeettrr   Click here to Send ppeettrr a Private Message   Add ppeettrr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás