Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dostal sem k svátku knížku Honba za zapoměním - Světové dějiny narkotik 1500 - 2000
Je to nejen o mařce, ale zajímavý. Hlavně sem se jinde nedozvěděl, kolik známejch lidí kouřilo opium apod.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Je to trochec aut of topik, ale jestli se chcete dozvedet neco o meskal kaktusech, tak vyborna knizka je od A. V. FRIČE - O KAKTECH A JEJICH NARKOTICKÝCH ÚČINCÍCH, je to z roku 1924, kdy jeste neexistovaly zadne represivni tlaky proti meskalinu, ma to cca 70 stran, je to objektivni, precetl jsem to za odpoledne, srdce mi nad tim zaplesalo a zaroven me zamrzelo, ze jsem se nenarodil v Mexiku. Je to tenke, ale hutne jak sviňa. Doporucuju
Koupit se to da tady: http://www.dharmagaia.cz/index.php?pg=knihy&kt=fric
2 hyeana: hej tu knihu "Honba za zapoměním" prave citam. je to dost parada. hlavne tie casti ako sa formovala drogova prohibicia a aky mala vplyv na kultury. ak chcete vediet preco mame dnes tvrdu drogovu prohibiciu tak odporucam precitat
Omlouvám se, ale zapomněla jak znamená myths v češtině. Ale tahle kniha, myslím autory jsou Lynn Zimmermanová a John P. Morgan. No, tak , jsem četla v angličtině, a minulý tyden jsem ta viděla v češtině.
Tahle kniha řika co je to Americký "Drugový Vlak" mytus, a vyzkumy za mytus, a co je to fakt. Je hodně zajímavy protože je fakt že marijuana není špatný... Lepší než cigaretty, a všechno že alespoň lidé v americe myslí není pravda...
Jo, tak je zajímavá kniha, a myslím že všechní kouří by měli čist tu knihu...
mje osoba vlastní Velkou knihu o konopí (Rowan Robinson) a jenom si pochvaluju, výborně spracovaná a za 70,- neměla by chybět v knihovně žádného huliče, dokonce si ji chtějí pujčit i lidi co bych si je s knížkou nedokázal ani představit
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
DEBNÁR, Viktor A.
Volvox Globator, 2005 (1) - brož, 144 str.
EAN: 9788072075843
ISBN 80-7207-584-5
Kč 99,- (klubová cena Kč 94,-)
Předmětem zkoumání této studie je postavení a role konopí v USA v klíčovém období 30. let 20. století.
Původní příspěvek od Hyena Dostal sem k svátku knížku Honba za zapoměním - Světové dějiny narkotik 1500 - 2000
Je to nejen o mařce, ale zajímavý. Hlavně sem se jinde nedozvěděl, kolik známejch lidí kouřilo opium apod.
tahle knizka je ted v levnejchknihach za kilko - predtim stala 350,- - povinna cetba
2 Krychle:knihu marihuana:myty a fakta som cital aj ja a mozem ju kazdemu doporucit--------celkom slusne je tu vysvetlene preco sa vlastne v holland zlegalizovala ganja a hlavne co ma zaujalo ze tu nikto nevnucuje svoj nazor a wsetko je podoprete o vedecke fakty....peace
Jse mi dostala do ruky Knižka "Basně o hašiši" od Boldera nebo tak nějak. Je to o rozvoji hašišový kutůry v 19st. A celkem vtipní si číst jaký maj stawi
A pak ještě mám "Hašiš a jasnořivost" od Gustava Meyrinka a do toho se musim ještě zakousnou .
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
aktual from levne knihy -
LYNN ZIMMEROVÁ, JOHN P.MORGAN: MARIHUANA MÝTY A FAKTA
Oba autoři podnikli rozsáhlý průzkum v oblasti vědecké literatury, která vznikla na téma účinků marihuany na člověka. Systematicky fakta seřadili a porovnali se zažitými tvrzeními o této droze. Populární formou podaný vědecký přehled ukazuje, že užívání marihuany bezpochyby může být škodlivé - ale zdaleka ne tolik, jak škodlivé jsou falešné mýty, které ji obklopují. Kniha je určena dospívajícím a jejich rodičům i široké veřejnosti. http://www.levneknihy.cz/DetailZbozi.aspx?z=70600
za 69,- Kč láce
a naprosto zásadní (opět ) kniha - snad o nejomýtovanější droze
MICHAEL DE RIDDER: HEROIN - OD LÉKU K DROZE
Kniha představuje rozšířenou verzi dizertační práce německého autora na téma dějiny heroinu. Odpovídá tomu i chronologické členění knihy, která sleduje dlouhou cestu jedné z nejužívanějších omamných drog vůbec od jejího "objevení", přes testování jejích učinků, použití v medicíně, armádě a sportu, až k zákazu její výroby. Kniha končí kapitolou o mýtech a faktech, která závislost na heroinu provázejí.