Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja uz sem skoro vsechno podfikl takue vlastne stromy protoze sem byl linej jit pristi tejden zas 20km tak sem to podfikl a ve skleniku mi to vykradal matka takze s toho neji skoro nic bohuzel kdyby tak mesic a pul pockala tak mam fajny hulo!!a jeste mam neco u kamose to sou ty nejlapcejsi modela(budha,ak-47,) a Bubble Gum uz se susgi nejaky fotka nejnovejsi
co myslete uz mam skizet??
1)BUDHA
2)Vsuchni 4(teda uz jenom 3)
3)Ak47 omlouvam se za kvalitu ale je to foceny v noci
4,5)Budha
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Naposledy upravil onrejblesk 19-09-2005 v 16:11 PM
btw. ja teda jeste sklizet nebudu a postupne budu davat fotoz
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
2 skret ja bych este pocekal az ti budou hnednout ty blizny nebo jak se tomu rika
a to mas na balkone jestli vidim dobre predpokladam ze tu tmu tam mas jenom na foceni
To SKretak: Ahoj, maju este cas, ostatne teraz hlasia stabilne slnecne pocasie... pozeram ze to mas za oknom a tak sa nemusis bat nejakych mrazov alebo pliesne. Zakladnym ukazatelom pre teba bude to, ked ti zacnu hnednut tie biele chlpky, alebo blizny sa im tiez niekedy hovori. ked to bude tak 50/50 biele/hnede tak to mozes sundat.
Este to trochu pohnoj nejakym hnojivom na kvet. Napr Krystalon Plod a Kvet.
FOR --> Skřeťák v Sudu
Vypadá to ještě hodně mladý. Upřímně řečeno,myslím že už z toho moc nedostaneš. Venku je zima a za oknem kytka trpí. Nechal bych to dokud bude alespoň trochu svítit slunko
Mno ona je to fotka uz 14 dnu stara bohuzel ale tak sem chtel nakou aspon orientacni radu)) ale dik i zato co ste uz rekli.
Jo a je to za oknem. btw. za oknem fakt kytka trpi? mi ani nikdy nak neprislo
to je v tom tak velkej rozdil mezi outdoor a mit to za voknem? osvetlil bis mi to pls))
Jo a co stoji to hnojivo o kterym ste se zminili v naky mali pixle?
neviem ci prave trpi...za oknom nema take dobre podmienky ako vonku, ma skratka menej svetla, ale nieco sa vypestovat predsa len da a ak ieje ina moznost.....................
Původní příspěvek od Skřeťák v Sudu Mno ona je to fotka uz 14 dnu stara bohuzel ale tak sem chtel nakou aspon orientacni radu)) ale dik i zato co ste uz rekli.
Jo a je to za oknem. btw. za oknem fakt kytka trpi? mi ani nikdy nak neprislo
to je v tom tak velkej rozdil mezi outdoor a mit to za voknem? osvetlil bis mi to pls))
Jo a co stoji to hnojivo o kterym ste se zminili v naky mali pixle?
stoji v globusu kolem 70kreditu,ale uz byh nehnojil chemii rozhodne ne,ted uz nicim,jen voda slunko a cekat
nemuze se jim nic stat kdyz sou takovyhle mraziky rano mlha+6stupnu a vecer tu je asu +5stupnu mam to tam jeste nechat??
-------------