Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od FuzzyLogic Drevo hori!!! a neviem jak by som si napaloval lebo ked si dam asi 5 cez hentu fajku tak ten sulec co je kovovi sa neda ani drzat v ruke tak neviem jak by to dopadlo keby to bolo z dreva
a co sklo?
sám za sebe musim říct že nejradši mam skleněný - nejlíp se udržujou čistý.
2 ramon_dexter: No to jo ale do skla by se asi blbe vrtalo a brousilo ja s tim sice moc zkusenosti nemam ale v domacich podminkach to asi nepude. Jedine bys mel nejaky soustruh a nejak to udelat ve vodni lazni.
na internate sme nemali cez co hulit thaq som zlomil metlu a porisko som prisposobil thaq ze dole som ho omotal izolackou a hore som dal alobalovi kotol rura mala 1,5 metra a hulili sme cez to bola to riadna supa
Pomalu ale jistě se zvyšuje úspěšnost výroby bonatanů.Už jsem i vychytil z čeho dělat kotle.Objímka a žárovka to jistí.Navíc není od věci si pořídit třeba 3 koncovky (žárovky) a nabít si je vklidu doma.Pak venku po tmě nebo v zimě jenom zkušeně vyměňujete za ostré :-)
No ja som si spravil dve slukovky. Jedna cela drevena, takze sa mi ju ani nechce odskusat A druha ma kovovy kotol, fakt dobra, ale malo do nej narvem
Ak sa mi podari dam nejake foto
Já jsem si jako mladej vyrobil bong z trubky i se dnem od umyvadla, kotel s hadičkou ze starého vysavače na prof. čištění čalounění a dohromady mi sloužil zhruba šest let, čistil jsem pouze hadičku s kotlíkem a tak po pár letech vypadala trubka vevnitř jakoby byla spíš od záchodu než od umyvadla tak jsem ho archivoval a pořídil nový