Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Výroba vlastních dýmek (i vodních)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
propaganjaman
Nový Člen

Karma uživatele propaganjaman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

moje teleskopicka slukovka,meri 95cm:-D

Old Post 10-03-2009 v 18:10 PM
propaganjaman je offline   Profil uživatele propaganjaman   Find more posts by propaganjaman   Foto galerie člena propaganjaman   Click here to Send propaganjaman a Private Message   Add propaganjaman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od FuzzyLogic
Drevo hori!!! a neviem jak by som si napaloval lebo ked si dam asi 5 cez hentu fajku tak ten sulec co je kovovi sa neda ani drzat v ruke tak neviem jak by to dopadlo keby to bolo z dreva

a co sklo?

sám za sebe musim říct že nejradši mam skleněný - nejlíp se udržujou čistý.

Old Post 11-03-2009 v 11:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slanina
Nový Člen

Karma uživatele slanina - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

2 ramon_dexter: No to jo ale do skla by se asi blbe vrtalo a brousilo ja s tim sice moc zkusenosti nemam ale v domacich podminkach to asi nepude. Jedine bys mel nejaky soustruh a nejak to udelat ve vodni lazni.

Old Post 11-03-2009 v 14:53 PM
slanina je offline   Profil uživatele slanina   Find more posts by slanina   Foto galerie člena slanina   Click here to Send slanina a Private Message   Add slanina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lasko666
Stálý Člen

Karma uživatele lasko666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

na internate sme nemali cez co hulit thaq som zlomil metlu a porisko som prisposobil thaq ze dole som ho omotal izolackou a hore som dal alobalovi kotol rura mala 1,5 metra a hulili sme cez to bola to riadna supa

Old Post 16-03-2009 v 20:11 PM
lasko666 je offline   Profil uživatele lasko666   Find more posts by lasko666   Foto galerie člena lasko666   Click here to Send lasko666 a Private Message   Add lasko666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lasko666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

včera v práci jsem si udělal radost:
délka 125mm, průměr 10mm, kotel 7.7x12mm, materiál nerez
skvěle chladí kouř a snadno se čistí

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 28-03-2009 v 15:16 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Pomalu ale jistě se zvyšuje úspěšnost výroby bonatanů.Už jsem i vychytil z čeho dělat kotle.Objímka a žárovka to jistí.Navíc není od věci si pořídit třeba 3 koncovky (žárovky) a nabít si je vklidu doma.Pak venku po tmě nebo v zimě jenom zkušeně vyměňujete za ostré :-)

Old Post 09-06-2009 v 20:49 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ribo
Stálý Člen

Karma uživatele ribo - 27% PěstitelskáKarma uživatele ribo - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

No ja som si spravil dve slukovky. Jedna cela drevena, takze sa mi ju ani nechce odskusat A druha ma kovovy kotol, fakt dobra, ale malo do nej narvem
Ak sa mi podari dam nejake foto

Old Post 20-06-2009 v 15:38 PM
ribo je offline   Profil uživatele ribo   Find more posts by ribo   Foto galerie člena ribo   Click here to Send ribo a Private Message   Add ribo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ReeJack
Stálý Člen

Karma uživatele ReeJack - 78% PěstitelskáKarma uživatele ReeJack - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

toto jsem vyráběl na praxi když mi bylo 16 let..... mistr mě málem zabil .....

ReeJacks LED box

CO JSOU TO LEDKY !!!

Výroba másla a Cookiesek

Old Post 06-12-2011 v 19:47 PM
ReeJack je offline   Profil uživatele ReeJack   Find more posts by ReeJack   Foto galerie člena ReeJack   Click here to Send ReeJack a Private Message   Add ReeJack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selassie
Stálý Člen

Karma uživatele Selassie - 12% PěstitelskáKarma uživatele Selassie - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

jatro: bohuzel to nejde, normalne se to pali, kdysi jsem zkousel
Chce to hlinu a vypalit.

Old Post 08-12-2011 v 20:31 PM
Selassie je offline   Profil uživatele Selassie   Find more posts by Selassie   Foto galerie člena Selassie   Click here to Send Selassie a Private Message   Add Selassie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selassie
Stálý Člen

Karma uživatele Selassie - 12% PěstitelskáKarma uživatele Selassie - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Par novych fajfek.

Old Post 08-12-2011 v 20:35 PM
Selassie je offline   Profil uživatele Selassie   Find more posts by Selassie   Foto galerie člena Selassie   Click here to Send Selassie a Private Message   Add Selassie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selassie
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Turbína

Old Post 08-12-2011 v 20:37 PM
Selassie
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

Ohebná fajfule

Old Post 08-12-2011 v 20:39 PM
Selassie
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Uz jenom cekam kdy me buh sejme bleskem

Old Post 08-12-2011 v 20:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 78

Já jsem si jako mladej vyrobil bong z trubky i se dnem od umyvadla, kotel s hadičkou ze starého vysavače na prof. čištění čalounění a dohromady mi sloužil zhruba šest let, čistil jsem pouze hadičku s kotlíkem a tak po pár letech vypadala trubka vevnitř jakoby byla spíš od záchodu než od umyvadla tak jsem ho archivoval a pořídil nový

Old Post 06-01-2012 v 20:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIGHZV
Nový Člen

Karma uživatele HIGHZV - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Pridavam svoju vyrobu

Old Post 12-01-2012 v 13:05 PM
HIGHZV je offline   Profil uživatele HIGHZV   Find more posts by HIGHZV   Foto galerie člena HIGHZV   Click here to Send HIGHZV a Private Message   Add HIGHZV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirmin
Stálý Člen

Karma uživatele Jirmin - 0% PěstitelskáKarma uživatele Jirmin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Moje nová i s turbem chci ji nalakovat. jsou i nějaké spešl laky na fajky?

Old Post 28-01-2012 v 17:45 PM
Jirmin je offline   Profil uživatele Jirmin   Find more posts by Jirmin   Foto galerie člena Jirmin   Click here to Send Jirmin a Private Message   Add Jirmin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás