Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak to doznalo mirnych zmen a to hlavne co se tyce vejsky - trosku mi to uteklo a protoze sem idiot, taxem pri prostrihu strihnul i sit a uteklo mi par vocek....ach jo
jinak v poslednich dnech taky celkem mazec s teplotou - +-34 stupnu, kua...
ale na druhou strnu se fajnove rysujou slecny palicky a to se kua pocita, neee
hnojky pristarem, jen pk 13-14 zvyseno na 1.5 ml/l a dnes preventivne striknuto bioolem
tak je tu kua problem - menil jsem roztok, ale jaxem byl zmastenej taxem neupravil ph a nalil to do tanku. ph odahduju na +- 8 coz je asi dost. alespon doufam, ze to zapricinilo "jenom" to ph. kazda kytka na to zareagovala jinak:
1) list OB
2) list pana budhy
3) vyvoj palicek
spaleny vod lampy ty listy bejt nemuzou pac ten list OB je ze spodku kytky a byl ve stinu. listy jsou ze spoda cisty, zadna havet tak fakt doufam, ze je to tim ph a vse bude OK????????? ach jo....
btw, dneska mi prislo ofiko vyjadreni od CZ posty, ze prachy, ktery sem poslal do nirvany byly DORUCENY. poslal jsem jim sken toho lejstra a cekam jaxe vyjadrej. musim rict, ze jsem z toho celkem spatnej...
ja jsem z NIRVANOU něměl vůbec problém a to už mam od nich tak 4 várky.....jinak rostlinky by mohli trochu nahodit kvalt,zdá se mi,že se nějak s těma šiškama loudaj,ale budou to určitě dobroty,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
jeste me napadla jedna vec - cerpadlo jede nonstop a pac je tam uz husta vrstva tech korenu, taxe se tam tvorej takovy "jezirka" bez pristupu kysliku a je mozny, ze je to "prelity" ci co? koreny vypadaj zdrave.
rano jsem to cerpadlo hodil na casovac po 15 minutach a uvidim jestli se to zlepsi
tak situace se kua nelepsi...vyklestil sem igelitku napadenyho listi a po usilovnem cteni to vodhaduju na plisen takze zejtra mazu pro nejakej prostredek a zahajim lecbu
1-3) napadeny listy
4) koreny - vypadaj OK
5) lampiaovo zatisi
ale to zátiší je pěkný,jinak taky bych to viděl na plíseň,ale myslim,že se jí zbavíš a bude to v cajku,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
zdarec..premyslej sme otych jezirkach...jedine co me napada je koupit vzduchovadlo o co nejcvetsim poctu vyvodu a propichta ty koreny hadckama..aby aspon ta voda nestala ale bublala...vis jak to myslim...
ale je to jen takova haluzova haluz...takze nad tim jen premyslej..
a jak se tak nato divam..ten scrog ti moc nevysel.....priste..
PS:nechcej prijet na ohen?...(priroda,voda,ohen,becka,rum,vodka...co sem zapomnel?..hmm...a uz vim..no prece nejaky ty buchticky.. )
to matrixx
jj, ukazoval jsem ty listy profikovi a je to pry plisen.
zakoupil sem Previcur 607 SL (kua, vypada to jako bych koupil karu a ne fungicid )
jeste ted vecer to stiknu, a zhasnu jim, snad se to zlepsi...cozeeee??, chtel sem rict VYRESI
to bob - jooo hele, neni kazdej den posviceni jak rikas - priste
diky za pozvani, ale chystam zmenu zamestnani, takze se mi moc nedostava volnyho casu....
to hmtd - jo, taky me to napadlo, snad to i zkusim
striknuto previkurem, vysledek je nula. porad to napada novy listy
je mozny, ze je to ph sokem??? prehnojeny to bejt nemuze pac to davkuju dle navodu.....
havet tam neni zadna!
1) celek
2) nove napadenej list - vcera byl OK
3) OB
4) budha
prolejvam to kazdej tejdem behem cisteni tanku, v tom bych problem az tak nevidel....nejakou cistotu drzim
to drtikol
cece diky, ale neco tomu porad chybi....trochu toho zdravicka
plisen sacuju na vysokou vlhkost - v noci +- 75%!! den +- 45%, coz by jeste melo bejt v poho. skrin mam v kumbale, kterej sem v zajmu naproste tmy zaviral. diky tanku s velkym mnozstvim vody se tam ta vlhkost pomerne rychle zvedala (jak ve skrini, tak v kumbale) i pres vetrani, ktery jede nonstop (ofuk+pritah+odtah). ted sem to poladil a kumbal nechavam votevrenej a vlhkost se snizila na +- 60% coz je porad dost, ale asi max ceho sem ted schopnej dosahnout
dal sem 2. kuru previcurem, ceka je jeste 3. a posledni kura a doufam, ze se to zlepsi....
servus,
no chtelo by to pritah, ofuk+2*odtah... takze treba jeste udelat jeden pasivni pritah (diru) a koupit dalsi vetrak na odtah a vlhkost pujde dolu a plisen do pitchi nebo vymenit vetrone na odtah za silnejsi typ...
kazdopadne byxh videl chybu v te vlhkosti..jestli to ted nevyresit budes mit kvalitni sklizen a vsechno okolo..fakt investuj a kud jeste jeden odtah a jeden ofun (minimalne)..jinakse tes na ridke palicky a vice listu...