Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz je po vsem. Vcera jsem holky po dvou-deni-noci ocesal a povesil na suseni.
Tento muj prvni grow beru jako zkusebni a vychytavkovy obdobi. Pristi grow uz pojedu sog 25 kytiz ... Zustanu u SSxBB (teda pokud sezenu tizevo - ale nejspis urcite jo)
Vynos nebude nijak zavratny ... ze 7 kytek (z toho 2x noname) predpokladam tak 50g ... mno aspon bude co hulit
4maharada: Ani ne tak delsi rust jako to ne tolik roztahovat. Zbytecne jsem je tlacil dolu a do stran. To, si myslim, byla nejvetsi chyba. A taky jsem mel problem s tim, ze byly kytky docela ruzne stare. No nevadi. Byl to muj prvni grow a pro me je uspesny. Hulco fajnovy a nemuzu se dockat az to poradne proschne. Doufam ze na festaku v Trutnove uz budu kourit svoje hulco
Jinak musim hodne podekovat lidem z groweru - procitam grower skoro denne. Jste tady lidicky opravdu moooc sikovny!!!
Tak za 14 dni budu rozjizdet dalsi, ted uz ostrej, pokus. Tak mi drzte palce.
4matko291: Jojda dus. No mel bych doma jeste mit tu krabici ale takhke z hlavy nevim. Koupil jsem ho u nas v elektru se slevou. Ale musim uznat ze neni tak hlucny a pritom je vykonny ... 300m3/h je faaajn.
Pokusim se ti zjistit aspon vyrobce a typ... tak zejtra
facht sorry ale prave to elektro zrusili )) proto tam byly ty 30% slevy ) ale je to takovej ten klasickej hajzlo/koupelnovej vetrak... zajtra dam blizsi info
4maharada: kazdopadne mas pravdu. Uz drive sem psal ze je toto pouze pokus jak to dopadne. Potreboval sem otestovat hlucnost, smradlavost, vlhkovatost a dalšos vecos.
Na pristi kolo mam objednany 25ks SSxBB takze to bude uz o necem jinem. Hodlam jet SoG. Uz se nemuzu dockat az znova zasadim