Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Semínka ze Zverimexu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Měl by se vydávat Technický magazín, specielně pro growery , co pěstujou techniku. To já radši pěstuju tulipány, mají lepší qěty a účinek úplně stejnej jako tech.konopí.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 13-05-2004 v 10:15 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

HK: hm, bílej lotos by měl bejt halucinogenní...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 17-05-2004 v 13:48 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

HiddenKiller: nic proti tobe nemam a to ze sem zainteresovanej jedinec tvrdis ty. Ja jenom nesnasim corky, protoze sem mnel tu smulu setkat se s timto fenomenem kazdej rok.
Nemuzu ti za to, zes to tak blbe napsal.
A nesnazim se nekoho vytacet. A taky si nemysli, ze mne vytocis, protoze uz hodne lidi zjistilo, ze to neni mozny.

Jak posilat penize do seedbanky.
OUT 2007 OUT 2006 OUT 2005 OUT 2004
NEJDRIV HLEDAT, PAK SE PTAT A NECO ZAKLADAT

.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."

Old Post 17-05-2004 v 21:31 PM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Hiden Kiler - osob ne - ale viděl jsem vo tom dokument a četl v jednom booku...

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 18-05-2004 v 10:31 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Prášek z bílýho???? lotosu asi, je jeden z nejsilnějších halucinogenů, četl jsem to někdy před 5-ti lety.
Chlapi, vy byste taky slupli všechno, co??
Lekníny jsou chráněný a pěknější na vodě než ve fajfce a navíc halucinogenní nejsou.
Aěma tulipánama to myslím přesně tak, jak jsem napsal, raději budu pěstovat tulipány než tech.konopí.

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 18-05-2004 v 12:33 PM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 70

skoro nikto z Vas techniku nikdy nefajcil a fsetci ste najvecsi experti na to jaq to skuruje a ze je to na hovno. Pred troma rokmi som si kupil asi 200g semien. Nakoniec som mal 3 rastlinky ktore mali na zaciatku jula asi len 30-40cm. Dal som ich kamosovy a ten ich zasadil do slnecnice. Vyzerali krasne no neveril som im kym som neokostoval. Skurovali pohodovo (0,3% urcite nemali) a chut jaq keby ste fajcili vonu ihlicia-chutili taq jaq vonia ihlicie.

PS: tecnické konopí- Cannabis ruderalis.

co ruderalis skunk? ved to je asi z techniky ne? len pokrizene a taq co ja znam.

nezatracujte to co nepoznate alebo ste neskusili. Uz tri roky si stale posadim nejaku techniku (z vlastnych semien). kamosi ju volaju ihlicie a nikto sa zatial nestazoval.

to su len moje skusenosti a mozno sa u nas prerdavaju semena z ineho zdroja.

sewa growers

Hello Grower
Have a nice day

Old Post 18-05-2004 v 16:22 PM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

2 spsemi Příspěvek č. 71

silný slova panáčku - ne v poho
hele tohle píše člověk, kterej měl kdysi doma plnýho trabanta technickýho konopí (mladej a blbej) - zkoušeli jsme toho zkouřit tolik až mi padali plíce z držky, zkoušeli jsme vařit - nada - jestli se to povedlo tobě tak si měl fakt štěstí na gen... (a já ti to přeju)

ad terminologie - technický konopí neni ruderalis - je to klasik sativa - konopí setý

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-05-2004 v 11:38 AM
Marwin
Nový Člen

Karma uživatele Marwin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

jo, já byl také mladej a blbej...takže jsem jednou měl doma dva pytle technickýho....kourit to nemelo cenu, ale strudl byl dobrej a kdyz clovek sezral celou pulku, slo to :-)

Old Post 19-05-2004 v 20:42 PM
Marwin je offline   Profil uživatele Marwin   Find more posts by Marwin   Foto galerie člena Marwin   Click here to Send Marwin a Private Message   Add Marwin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

2 hidden Příspěvek č. 73

Na to sa vykasli. Budes sa s tym babrat a urcite ta bude viac boliet hlava ako budes zhuleny.

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Old Post 24-05-2004 v 15:28 PM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

2 Dude
"panáčku"->oničom

hm taq sorry. ja pisem len o tom co som zazil a fajcil. Som aj pisal ze mozno to boli semena z ineho zdroja jaq mate alebo ste mali vy. co ja znam.

a ten ruderalis-> to mam z netu, a tam to bolo doslovne napisane ze ruderalis je technicka konopa a ze ma tych 0.3%...

mozno som fuckt len trafil na dobru genetiku.
nikoho som nechcel urazit ani nic podobne, ako som uz pisal su to moje skusenosti s mojimií rastlinkami. Snad sa niekedy stretneme a potom si spolu zapalime shpeqa z mojej techniky.

sewa

Hello Grower
Have a nice day

Old Post 24-05-2004 v 15:59 PM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Příspěvek č. 75

ruderalis NENÍ technické konopí ,ale konopí rumištní, či tak nějak, jedná se o poddruh konopí. Tech.konopí je normální cannabis sativa , neboli konopí seté,akorát má menší obsah THC. Ruderalis skunk je vyšlechtěná forma konopí setého s konopím rumištním, kde se z genetiky c.ruderalisu využívá POUZE dobrý růst za každých podmínek a to, že kytka začne qést bez ohledu na světelnou periodu, tudíž není možné z ruderalisu vypěstovat matku a řízkovat ho.

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 25-05-2004 v 11:21 AM
Dude
Shpongler

Příspěvek č. 76

spsemi - co se vomlouváš bígo - dyk vo nic nejde - prostě si měl štěstí na semena - já se do tebe nenavážim, jenom píšu o svojí zkušenosti...
akorát nerozumim "panáčku->oničom"??? Que esta es?

Peace Dude

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 25-05-2004 v 14:15 PM
Benet
Stálý Člen

Karma uživatele Benet - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Mám to doma jako okrasnou kytku! Klíčivost : 3/10 ( ale je to jedno :: koupíš 0,25KG za 30 ,-Kč:: Stavba rostliny : žene se hodně do výšky ( s zastříhaváním ji držím tak 65 cm vysokou pěkně košatou) ... Učinek: dodám až nastane ten správný čas
(tak za metr)

Old Post 10-08-2004 v 17:24 PM
Benet je offline   Profil uživatele Benet   Find more posts by Benet   Foto galerie člena Benet   Click here to Send Benet a Private Message   Add Benet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HonzaProchy123
Stálý Člen

Karma uživatele HonzaProchy123 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Malá otázka:vykvetla tu někomu samice-sklízeli ste pálky???Mě vyrostly jenom samci se semenama

Old Post 08-02-2005 v 19:10 PM
HonzaProchy123 je offline   Profil uživatele HonzaProchy123   Find more posts by HonzaProchy123   Foto galerie člena HonzaProchy123   Click here to Send HonzaProchy123 a Private Message   Add HonzaProchy123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Příspěvek č. 79

samci s semenama - to bude nejakej renonc ne?

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 09-02-2005 v 08:19 AM
Spsemi
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

2 newiwm kto.

wedaka za karming len neviem zaco to bolo.......

2 bubik:

no to som nasipal do taqeho truhliku a naqoniec tam vyrastli 3ks.

smoke in peace growers

Hello Grower
Have a nice day

Naposledy upravil Spsemi 22-03-2005 v 15:45 PM

Old Post 22-03-2005 v 15:40 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás