Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau groweři, pomůžete mi s tímhle? Týden starý kytky, v hydrošce, EC 1,2 teplota 24 stupňů, pH 6....dělá mi to asi polovina kytek ostatní jsou v klidu. Myslel jsem že to je způsobený kolísáním pH, ale to už je teď stabilní a stejně. Možná uhnilý kořínky? Ty nejpostiženějším ještě ani nevylezly kořínky z květináčků. Každopádně jsem nasadil enzymy... Za každý nápad čím by to mohlo být dík
Zdravim. nemam problemy ani s PH, ani s EC, ale stejne mi nejak zloutnou listy. ne ze by uplne zloutly, ale ztratily tu krasnou zelenou barvu a hlavne lesk. Mam 400w v cooltubu a chladim to vykonym turbo vetrakem TD 125. Cim to teda je???? muze to byt spalenim od svetla???? jak vysoko mam tu lampu povesit?????
Hele maquore 1,2 Ec je na tyden stary kytky docela dost. Vypada to ze je mas prehnojeny a v kombinaci se svetlem to udela s listama to co ti to udelalo.
zdárek..mám malý problém. mám kyti předpěstovávaný doma v kelímkách, díry ve dně, klasika. mám namíchanou trošku horší půdu, směs písku a normální hlíny sebraný před barákem. kyti jsou tak 15cm vysoký. zalívám když je hezky, tak každý den trochu, jinak dle potřeby obden.. zaačaly se mi ale objevovat nějaký fíčky, netuším co to je.. je to jen na některých, ale pomaličku se to rozšiřuje.. jinak vypadají zdravě, svěže.
..sorry za kvalitu, je to z mobilu :-/ ...díky.
chybi naka zivina .) kup hlinu z growshopu nakou levnejsi a nebude problem.. nebo jam ma na pelargonie z baumaxu a nemam zadnej problem balkon se mi krasne zelena
Zdravim lidicky! mam tedka druhej tyden kyticku Early mysty pod zarivkou, je ze seminka, a projevuje se mi u ni na listech jakoby cesticky...viz obrazky...pls poradte, pomozte, trapi me to..
Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...
zdarec groweři totalně mi na kytce žloutnou listy je v třetim tydnu květu . Potřebuju poradit hnojim kristalonem plof květ. Kytka je 1 metr vysoka v 13l květinači. Už fakt nevim čím to muže byt dik za každou radu
Původní příspěvek od PIPER zdarec groweři totalně mi na kytce žloutnou listy je v třetim tydnu květu . Potřebuju poradit hnojim kristalonem plof květ. Kytka je 1 metr vysoka v 13l květinači. Už fakt nevim čím to muže byt dik za každou radu
Taky mám takovejdle problém u kytky která mi roste a maník povídal, že jí chybí dusík, takže bych to doháněl nějakým hnojením s vysokým obsahem dusíku
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
To je v dža podle tohoto clanku mi vychazi ze mam kytky spaleny hnojivem ale je to divny pac sem to hnojil jen jednou ale je pravda ze sem tam toho hnojiva dal vic nez bylo napsano na obalu myslite ze to vadi kdyz sem ji stim hnojil poprve?Ted ma na listech hnede fleky.A usichají mi listy sem bezmocnej snad to chuderka rozdejchá
Jako začátečník jsem díky "blbuvzdorné" ukázce, jak vypadá kytka, kterou postihl tepelný stress, je�tě zachránil oba dva řízky, které jsem připekl. (400w 65cm vysoko), i kdy� je vidět, �e i ra�ící vrcholek byl také trochu posti�en, tak rostel dál. Pouze lístky dal�ího parta jsou trochu krabaté, na rozdíl od řízků, které to nepostihlo.
Zdravím, mám následující problém s listama. Podle fotek na začátku tohoto threadu bych řekl, že se jedná o problémy s PH.
Pěstuju venku:
Substrát ( perlit, wormhumus, substrát pro palmy a zelené rostliny, kostní moučka)
Hnojiva: plagron grow, občas do zálivky bi-algeen. Momentálně zalívám jenom vodou s dolomit. vápencem. Na postřik phytamin, bi-algeen.
tohle se mi začalo dost rychle oběvovat na kytce,před 3týdnama jsem jí přesadil do nové hlíny a 14dní se jí velice dařilo a najednou tohle....můžete mi poradit?hnojim krystalonem start