Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Firestarter Bohuzel se tahle vada neuchovava do dalsich pater -> Tudiz az to strihnes, tak se to bude delit zase po 2 vetvich na patro.
edit: U me to tak bylo! Pokud to nekdo mate jinak, tak postnete fotku, dost by me to zajimalo :c)
V tom pripade je asi lepšie riešenie ju zohnut-supercropping NESTRIHAT!!!!
zdravím,kámoš vysadil Pandoru z legalizace a vyklubala se mu z toho zdeformovaná mrd*a.... zlepší se to jak bude větší ? nebo to bude ještě horší? díky
mám tiež jedného mutanta od natural seeds WW,,,,nedelu ho budem kosit,,,oplatí sa ho sušit,bude mat vôbec nejakú potenciu(bude zhulovat)? vyzerá celkom v pohode listy ako od kryštálového cukru,,,nechat či vyhodit?
Původní příspěvek od pokusomyl mám tiež jedného mutanta od natural seeds WW,,,,nedelu ho budem kosit,,,oplatí sa ho sušit,bude mat vôbec nejakú potenciu(bude zhulovat)? vyzerá celkom v pohode listy ako od kryštálového cukru,,,nechat či vyhodit?
To se bohužel dopředu říct nedá. Třeba mutace byla taková že obsah THC je velmi vysoký. Budou i semena?
Zdravím, dostal jsem od známého pár semínek, klíčil jsem 4 semínka ve vodě(jakmile se objevil klíček hodil jsem to do hlíny) po cca 2 dnech se začali objevovat první děložní lístky.. ovšem místo 2 děložních lístků na všech byli TŘI! takže, zajímá mě zda to bude nějaký super mutant, což by znamenalo že zbylá semínka budou nejspíš taky tyhle mutanti
Slyšel jsem že to může být triploid, ale je prý velmi malá šance na výskyt... ale já měl až moc velké štěstí? takže fakt nevím
Cau.tak vzacny to neni uz se mi to parkrat stalo.Ale pokazde kytka rostla hodne pomalu.Nikdy z toho nic poradneho nebylo.No uvidis sam
Edit:
Zbyla seminka budou v pohode.
Původní příspěvek od belladonna A už se vám někomu stalo,že by měl dvojčátka z jednoho semene 2 rostlinky?
Jo! Dvě ze tří Satori od Mandala.. u dvou prostě vylezly dva klíčky a vyrostly obě kytky. Jedna vždy těžce zaostávala, druhá rostla normálně. Jedno dvojče ještě žije. Semena regulary
Trojitej děložní lístek mi asi nikdy nevyrostl
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Řekl bych že trojlístky se vyskytují u konopí ve stejném poměru jako čtyřlístky u jetele (Trifolium).
Asi před desíti lety jsem jenom tady na growru vycucnul přes 40 nicků zahradníků, kteří měli možnost mít je v květináči. Samozřejmě projekt byl pokusit se kontaktovat všechny obdařené a tuto anomálii podchytit a pokusit se ji postupně stabilizovat. Bohužel to nebylo možné. Polovina nicků nefunkčních, ti co se ozvali, ti nedopěstovali, ty co trojlístek pohřbili veřejně v trýdu (bez hloupých teorií) jsem nekontaktoval, nebylo už vlastně proč.
Jednoduše - nenarazil sem ANI NA JEDNOHO pěstitele který by trojlístek dochoval. Někteří mí známí o tom pouze slyšeli a snad jeden ho měl rovněž.
Já měl to štěstí hned dvě sezony po sobě (sadil jsem tehdy každé jaro do 200ks květináčů z nichž 1/10 šla následně do další selekce mého piplaného O.B.S.K.U.R.I.ho, tudíž pravděpodobnost výskytu byla jinde než u kupovaných semen) - a je zajímavé, že pytel s trojlístky se roztrhl v rozmezí 2003-2005, s kterým se shodují i exif data mých snímků.
Ten první šel do kopru záhy po focení (bral jsem to jako bezvýznamnou záležitost), u druhého jsem už zpozorněl a věnoval mu větší pozornost. A o tu jsem se zřejmě podělil i s nějakým podělem. Týden nato co vyhodila fusy mi ji někdo vytáh za bílého dne přes pootevřený okno do zahrady z baráku. A jak to mordoval přes tu ventilačku tak jsem našel v obýváku pod oknem jen ten květník a příšerný bordel z orvanýho kořenovýho balu, tudíž i pro můj trojlístek odchod ze světa věru nedůstojný a předčasný.
Fotky jsou příšerný, ale i po těch letech si dobře vzpomínám na tu pevnou, listy jakoby zcela opancéřovanou kytku, na jejíhož následovníka od té doby každé jaro stále čekám.
H.
edit: Ano, vím, do sandálů se ponožky neberou!
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.