Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Co mi udělají policajti, když mě chytnou zhuleného???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Tonax : povedia že si to zoberú a zhula oni že ti nemôžeš
Co mi udělají policajti, když mě chytnou zhuleného???
stručne : môžu mi oblizať vajca aj kok..t
a ked u mna niečo najdu a nebol som ešte trestaný tak môžu pokračovať dalej a ak som bol trestaný a je toho viac tak to bude asi opačne!!!
POPOPOPO policajti

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Old Post 06-02-2007 v 19:01 PM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Dr*skunk: kamosovi nasli asi tak 0,2 g ... no bolo toho asi tak pre dvoch .... respektive na jeden kotlik a dostal za to asi pol roka alebo dokonca asi rok podmienky (predtym nebol nikdy nijak trestany - cize bezuhonny , a nikdy neublizil ani muche ) a co vsetko si chudak musel vytrpiek na kriminalke a opletacky po sudoch a pod . (a to s nimi jednal najslusnejsie ako vedel ) ... takze az tak by som nefrajeroval

exceptional : no neviem ako je to u vas v cechach ale u nas ta musia najprv prehladat az tak ta vezmu do auta ... co ak by si v aute vytiahol pistol a odbachol ich? ... chapes nikdy nevies co cakat od cloveka co si " picha " marihuanu .... chapes a nechcem robit mudreho ale myslim ze je to ich pravo ta prehladat ked ta do toho auta beru ...

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Naposledy upravil kvasimodo 06-02-2007 v 21:12 PM

Old Post 06-02-2007 v 20:55 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

tak aspon toho kamarata co mal tych 0,2 g prehladavali normalne surovo s rozkrocenymi nohami, rukami za hlavou a oproti autu (ako vo filme ) akoby bol vrah ... a neviem ci mu nahodou aj puta nedali ... to sa ho este musim spytat .... no my to tu na slovensku mame fest tazke... u vas to beru viac v pohode ... dokonca myslim ze u nas sa to bere vobec najprisnejsie v celej europe ak nie svete ... tuna je to proste brane ako tvrda droga a kto ma pri sebe tvrde drogi je v pici ... este mu dali aj na vyber ze ked niekoho bonzne tak ze mu mozno zmiernia trest ... curaci
a chudak kamos dodnes nemoze nikomu telefonovat lebo mu vzali aj mobil a potom vratili a na 100% ho odpocuvaju dodnes

Naposledy upravil kvasimodo 06-02-2007 v 21:12 PM

Old Post 06-02-2007 v 20:57 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

a este na zaver mi neda nespomenut ze ten curak co ho na kriminalke vypocuval este asi pol roka kamarata chodil vsade sledovat ... na koncerty a pod.... to teda si vobec nerobim picu ... proste u nas neni takmer ziadna kriminalita a ty curaci proste nieco robit musia ked su plateny z nasich dani ... a tak chodia, otravuju , a robia to co netreba...

Old Post 06-02-2007 v 21:10 PM
Pepan
Stálý Člen

Karma uživatele Pepan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

No jo,Je to holt jejich práce..Pokud jednáš v rámci normálního chování tak to je většinou ok. Záleží samozřejmě mnohdy na osobnosti cajta. Když je normální nechá tě a zasměje se, když je ma... tak dělá problémy.
Opatrnosti neni nikdy dost..

PEPE

Old Post 07-02-2007 v 14:24 PM
Pepan je offline   Profil uživatele Pepan   Find more posts by Pepan   Foto galerie člena Pepan   Click here to Send Pepan a Private Message   Add Pepan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

To je celkem slušný ... slyšel jsem že slovensko je dost krutý ... to tady u nás v ČR je to o proti tomu dost v pohodě si myslim . .

A odpověď na toto tema je že by neměli nic pokud ti bylo 18 .

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 15-02-2007 v 00:07 AM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAG OF MORD
Stálý Člen

Karma uživatele DAG OF MORD - 83% PěstitelskáKarma uživatele DAG OF MORD - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Môjho kamoša teraz chytili dva krát v priebehu mesiaca. A po tom čo mi vravel, tak je dobré si nenápadne vymazať telefónne knontakty, aspoň posledné volané.

| Rád by som sa predstavil! | Začíname, mamičkáreň! |
| Chytač rýb fajka sklo 40mm. | Môj vlastný wallpaper. |

Old Post 15-02-2007 v 07:57 AM
DAG OF MORD je offline   Profil uživatele DAG OF MORD   Find more posts by DAG OF MORD   Foto galerie člena DAG OF MORD   Click here to Send DAG OF MORD a Private Message   Add DAG OF MORD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suicidal
Stálý Člen

Karma uživatele suicidal - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

ja sem musel toho špeka před nima típnout a rozlámat zbytek jsem musel vysypat do kanálu...Pak šli do hajzlu a smáli se...

suicidal

Old Post 15-02-2007 v 08:21 AM
suicidal je offline   Profil uživatele suicidal   Find more posts by suicidal   Foto galerie člena suicidal   Click here to Send suicidal a Private Message   Add suicidal to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suicidal! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

citace:
Původní příspěvek od loneman
S kamosmi som raz v noci chlastal na lavicke pred Tescom a oni kokoti sa narazali s vozikmi. Prisla biela dodavka s dymovymi sklami a povyskakovali kuklaci. Kamos dostal laket do hlavy mna opreli o auto a dostal so koleno do chrbta. Zhodou okolnosti som mal 0,3 g ganje. Dostal som podmenku 2 roky a to som rad ze nie basu. U nas na Slovensku je to dost tvrde.

Pěkná ptákovina. Kvůli výtržnostem se kukláči nevolají. Jenom jestli jste nejeli i v něčem jinom...

Mě jednou stavěli a při běžné silniční kontrole u mě našli 4g skunku. Nechali mě to před nima vysypat, udělali bububu a pustili mě dál. Ani mi neudělali test na THC a jakože jsem byl spálenej dost. pohoda

Old Post 15-02-2007 v 12:47 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 74

Exceptional>
ti kuklaci se mi taky zdali nadneseni. ale co se tyka trestu, na Sk je to o dost jine"

Old Post 15-02-2007 v 12:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SK3R0
Stálý Člen

Karma uživatele SK3R0 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

noo dost zalezi aj na type osobnosti policajta. kamosa sledovali a ked si bol pre niekolko G tak ho capli, prehladali a zobrali vsetok matros co mal u seba, dokonca aj sklenky, fajku, papieriky a zapalovac. noo co s tym asi urobili? , par krat capli aj mna ale neriesili to, bola to len napomienka. no a na Sk, ked ta zastavia floidi a si vodic, mozu ti dat zrobit testy, ked su pozitivne tak si f pi...., riesi sa to ako vedenie motoroveho vozidla pod vplyvom omamnych a psychotropnych latok. je to dost odrzku

Old Post 03-03-2010 v 10:19 AM
SK3R0 je offline   Profil uživatele SK3R0   Find more posts by SK3R0   Foto galerie člena SK3R0   Click here to Send SK3R0 a Private Message   Add SK3R0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-02-2007 - out - co mi muzou policajti. kdyz mne chytnou u policka? - 28 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás