Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tonax : povedia že si to zoberú a zhula oni že ti nemôžeš
Co mi udělají policajti, když mě chytnou zhuleného???
stručne : môžu mi oblizať vajca aj kok..t
a ked u mna niečo najdu a nebol som ešte trestaný tak môžu pokračovať dalej a ak som bol trestaný a je toho viac tak to bude asi opačne!!!
POPOPOPO policajti
Dr*skunk: kamosovi nasli asi tak 0,2 g ... no bolo toho asi tak pre dvoch .... respektive na jeden kotlik a dostal za to asi pol roka alebo dokonca asi rok podmienky (predtym nebol nikdy nijak trestany - cize bezuhonny , a nikdy neublizil ani muche ) a co vsetko si chudak musel vytrpiek na kriminalke a opletacky po sudoch a pod . (a to s nimi jednal najslusnejsie ako vedel ) ... takze az tak by som nefrajeroval
exceptional : no neviem ako je to u vas v cechach ale u nas ta musia najprv prehladat az tak ta vezmu do auta ... co ak by si v aute vytiahol pistol a odbachol ich? ... chapes nikdy nevies co cakat od cloveka co si " picha " marihuanu .... chapes a nechcem robit mudreho ale myslim ze je to ich pravo ta prehladat ked ta do toho auta beru ...
tak aspon toho kamarata co mal tych 0,2 g prehladavali normalne surovo s rozkrocenymi nohami, rukami za hlavou a oproti autu (ako vo filme ) akoby bol vrah ... a neviem ci mu nahodou aj puta nedali ... to sa ho este musim spytat .... no my to tu na slovensku mame fest tazke... u vas to beru viac v pohode ... dokonca myslim ze u nas sa to bere vobec najprisnejsie v celej europe ak nie svete ... tuna je to proste brane ako tvrda droga a kto ma pri sebe tvrde drogi je v pici ... este mu dali aj na vyber ze ked niekoho bonzne tak ze mu mozno zmiernia trest ... curaci
a chudak kamos dodnes nemoze nikomu telefonovat lebo mu vzali aj mobil a potom vratili a na 100% ho odpocuvaju dodnes
a este na zaver mi neda nespomenut ze ten curak co ho na kriminalke vypocuval este asi pol roka kamarata chodil vsade sledovat ... na koncerty a pod.... to teda si vobec nerobim picu ... proste u nas neni takmer ziadna kriminalita a ty curaci proste nieco robit musia ked su plateny z nasich dani ... a tak chodia, otravuju , a robia to co netreba...
No jo,Je to holt jejich práce..Pokud jednáš v rámci normálního chování tak to je většinou ok. Záleží samozřejmě mnohdy na osobnosti cajta. Když je normální nechá tě a zasměje se, když je ma... tak dělá problémy.
Opatrnosti neni nikdy dost..
Môjho kamoša teraz chytili dva krát v priebehu mesiaca. A po tom čo mi vravel, tak je dobré si nenápadne vymazať telefónne knontakty, aspoň posledné volané.
Původní příspěvek od loneman S kamosmi som raz v noci chlastal na lavicke pred Tescom a oni kokoti sa narazali s vozikmi. Prisla biela dodavka s dymovymi sklami a povyskakovali kuklaci. Kamos dostal laket do hlavy mna opreli o auto a dostal so koleno do chrbta. Zhodou okolnosti som mal 0,3 g ganje. Dostal som podmenku 2 roky a to som rad ze nie basu. U nas na Slovensku je to dost tvrde.
Pěkná ptákovina. Kvůli výtržnostem se kukláči nevolají. Jenom jestli jste nejeli i v něčem jinom...
Mě jednou stavěli a při běžné silniční kontrole u mě našli 4g skunku. Nechali mě to před nima vysypat, udělali bububu a pustili mě dál. Ani mi neudělali test na THC a jakože jsem byl spálenej dost. pohoda
noo dost zalezi aj na type osobnosti policajta. kamosa sledovali a ked si bol pre niekolko G tak ho capli, prehladali a zobrali vsetok matros co mal u seba, dokonca aj sklenky, fajku, papieriky a zapalovac. noo co s tym asi urobili? , par krat capli aj mna ale neriesili to, bola to len napomienka. no a na Sk, ked ta zastavia floidi a si vodic, mozu ti dat zrobit testy, ked su pozitivne tak si f pi...., riesi sa to ako vedenie motoroveho vozidla pod vplyvom omamnych a psychotropnych latok. je to dost odrzku