Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak to tak ctu tak jsou dobre vysledky se suchym i cerstvym materialem? moje sisky jsou namocene zatim 3 dny (cerstve), ale jen v obyc. vode z kohoutku, pro jistotu je zatemnuju a jeste davam do lednicky. skoda ze jsem se o tom ochucovani nedovedel driv :-) kazdpadne dnes jim trochu zmenim prostredi, zkusim coca-colu a neco ovocneho a dam taky vedet.
IMHO - ten ubytek vahy podle me vubec neznamena ztratu jakekoli psychoaktivni latky, spis jde o ubytek tech svinstev, tudiz bych rek ze to prodejce nedela prave proto, ze se plati za vahu, at uz je za ni schovano cokoliv. cili asi jen pro fajnsmekry peace
hmm urcite to vyskusam, ale este dotaz, nebolo by to lepsie s mineralkou a SKUTOCNYM ovocim ? bo tie prichute v mineralkach niesu 100% prirodne
myslim ze aj toto muoze mat vpliv, mam pravdu ?
Původní příspěvek od pluto662 hmm urcite to vyskusam, ale este dotaz, nebolo by to lepsie s mineralkou a SKUTOCNYM ovocim ? bo tie prichute v mineralkach niesu 100% prirodne
myslim ze aj toto muoze mat vpliv, mam pravdu ?
bál bych se že z čerstvýho ovoce by se mohl rozpustit cukr a pak by to mohlo být jak psal kdosi jako když pálíš karamel..
Ale v brzké době se na to taky chystám
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Původní příspěvek od pluto662
hmm urcite to vyskusam, ale este dotaz, nebolo by to lepsie s mineralkou a SKUTOCNYM ovocim ? bo tie prichute v mineralkach niesu 100% prirodne
myslim ze aj toto muoze mat vpliv, mam pravdu ?[/B]
bál bych se že z čerstvýho ovoce by se mohl rozpustit cukr a pak by to mohlo být jak psal kdosi jako když pálíš karamel..
Ale v brzké době se na to taky chystám
Spíš bych řekl že by to mohlo začít kvasit...
ale zkusím to na malejch pálkách ze spodku s hruškou nastrouhanou a minerálkou neochucenou...
uvidíme...
zatím Valdezova metoda finišování [ https://grower.cz/forum/showthread.p...1377#post461377 ]
pridam tip na water curing - pokial mate uz len sisky (napr v pohari, flaske, ...) - presypte ich do pancusiek (take nylonove ako nosia nase polovicky )... takto ostanu pekne pokope a dalej postupujte podla popisu ktory tu uz bol uvedeny...
Zdarec, nebudu zakládat dred když už tady je, ale potřebnou odpověď/ujištění jsem v něm nenašel.
Dneska jsem sekl a s části jsem se rozhodl vyzkoušel watercuring. Jednu část části jsem dal do studené vody v plast. kýblu, zatížil talířem a dal do sklepa kde je +/- 19°C, druhou jsem dal do plastové krabičky s víčkem, zalil perlivou ochucenou minerálkou a dal do ledničky.
Který prostor je z hlediska teploty lepší? Někde jsem tu viděl, že se to klučinovi ve vodě potáhlo nějakým slizem a osazenstvo se shodlo na tom, že je to vina teploty.
Děkuji za odpověď, Jeezus. x)
No určitě v lednici máš větší šanci že to nebude plesnivět. Já to dávám do lednice a každý den měním vodu za čerstvou. A nemám s tím delší trpělivost než 3 dny.
Vodu/minerálku měním co 12 hodin, asi zbytečné tak často, ale na émerickejch fórech to tak psali, takže to určitě musí být správný postup.
No, tos mě moc nepotěšil, kýbl do ledničky nenarvu. Takže, přesunout úrodu do druhého, chladnějšího sklepa nebo garáže bude asi lepší, jak vidím.
Původní příspěvek od blackfatjesus Vodu/minerálku měním co 12 hodin, asi zbytečné tak často, ale na émerickejch fórech to tak psali, takže to určitě musí být správný postup.
No, tos mě moc nepotěšil, kýbl do ledničky nenarvu. Takže, přesunout úrodu do druhého, chladnějšího sklepa nebo garáže bude asi lepší, jak vidím.
No plíseň se dělí i ve studeném prostředí, v lednici také kolikrát zplesniví sýr. Takže možná ta lednice až tak moc nepomůže, jak si namlouvám. Ale každopádně čistota půl zdraví, lej tam jen čistou vodu a misku (u tebe kýbl) před tím propláchnout aby tam nezůstaly nějaké zárodky plísní. Kdo by to pak kouřil, že ano.