Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtel bych honosny pohreb v mohyle jako germansky nacelnik..na vecnost bych si s sebou vzal pohrebni vybavu a spoustu zamrazenyho huleni abych mel co palit onom svete. jj germani umeli odchazet ve velkym stylu!
lol Omni ty ses capek mno ja to vidim takle krasna rakev pekne do zemne... a smrti? ty se vubec nebojim... Treba at je ten hrob to nejdulezitejsi co pomne zustane to by me as tak nestvalo ale skoda by to urcit byla, me totiz pride proste divny cokoliv jinyho(pravoslavnej, cela rodina z matciny strany pohrbena stejnym zpusobem takze da se rict tak trochu rodinna trdice
Jezis ja reaguju tak nak nato ze nekdo se boji uz ted chapej asi budu mit strach ale jednou tam musi kazdej tak nevim estli je as tak spravny se bat resp tkale mozna se bojim umirani ale rozhodne ne smrti
wow, mit tak prachy na kryonizaci...ale mozna by celkem stacilo uchovat DNA a elektronickou kopii informaci z mozku....
nebo nechat se sezrat supama, to me docela laka.
no a kdyz tohle nevyjde tak v lese na sumave do zeme....no a kdyz ani tohle nevyjde tak na nas maly utulny vesnicky hrbituvek, kde lezi uz hromada mych predku a sidli tam jejich duse.
2 Belial: Myslim,že hodně wydýmenců má sen nechat sebou pohnojit kytičky
btw,zajímalo by mě,koho tohle napadlo jako prwního eště předtím, než natočili Kdo hulí,ten umí
přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...
hlasovala jsem pro urnu. prostě spálit a někam do větru rozsypat... má být hrob tím jediným, co po mě zůstane, pár let, když si na tebe o Dušičkách vzpomenou a přinesou kytku, zapálí svíčku, za 50 let vyhrabou a pohřbí místo tebe někoho jinýho? ne, děkuju...
navíc ta představa konečný svobody těla a duše