Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se dozvěděl, že ty problémy se semínkama od Bushdoctora nejsou způsobený celníkama, ale českou poštou - ta totiž přestala brát zásilky za zahraničí na dobírku.
No fuj... to jsou ty zkurv... cesky monopoly jako Posta a Telecom.
Co se ale proti tomu da delat?
ZNAMENA TO, ZE JE KONEC OBJEDNAVKAM SEMINEK ZE ZAHRANICNICH SEED BANEK?
NEBO SE DAJI OBJEDNAT NEJAKYM JINYM ZPUSOBEM, NEZ NA DOBIRKU?
Ach jo, proc je vsechno cim dal tim "jednodussi"...
Hlava: od koho jsi objednával?? Mě přišla letos ze sensiseeds 1 zásilka, gypsy nirvana 1 zásilka (1 která měla dorazit dřív nedorazila, ani se jim nevrátila, spíš bordel), 1 zásilka od bushdoctor...
Predem platit? Myslis tim primy bankovni prevod na jejich bank.ucet? To, ze je pak maji rovnou balicek poslat na tu a tu adresu se dozvi predpokladam z dodatkovejch informaci o "odesilateli" z vyplnenyho formulare, ze jo? Jde o to, jestli to neni tak trochu risk - ma uz s timhle zpusobem platby nekdo zdejsi zkusenosti?
Platba předem je jediná možnost jak objednat semínka (odkukoli - předem musíš platit všude). Možností jak je více: 1) Hotově - pošleš peníze v obálce spolu s objednávkou poštou - nejlépe jako cenné psaní
2) Tebou zmiňovaný bankovní převod
3) Převod přes Western Union - to je nejrychlejší (během 20-ti minut), ale taky nejdražší. Poslat částku do 50USD stojí 13USD.
Zkušenost mám pouze s Gypsy Nirvana - www.seedsdirect.to. Peníze jsem poslal poštou a semínka přišly za necelý 3 týdny (pokud bys platil přes WesternUnion mělo by to být rychlejší). A ještě mi přihodily nějaký semínka navíc grátis. Takže můžu doporučit.
halogen v ziadnom pripade,sam som tym presiel,ratolesti su pretiahnute do vysky a velmi riedke,mal som 500watt a neni to nic moc,neni nad sodik aspon vo faze rastu urcite nie,na kvet je fajn metalhalide,ale o tom som len cital
odporucam ti navstivit BUSHPLANET,je to fajn growshop s milymi ludmi,je to na ESTERHAZI GASSE,dostanes sa tam ked odbocis dolava z MARIAHILFER STRASSE,mal by si to najst,plne odporucam