Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » FUTEWuv venek 2004 (CO, TIME´s)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Smůla je už to že outdoor vždycky nějaká ta smůla provází:-(
Jinak to co popisuješ o tý zlomený kytce sem měl uplně přesně to samý myslm si že to je od srnky...... A vypadá to že ty čubky dou po těch největších kytkách protože u mně to bylo taky tak.....
Pěkně se ti to vyvílí, tak snad si to i sklidíš.
Měj se

Old Post 19-08-2004 v 07:07 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Po dlouhé době jsu o5 z5 Příspěvek č. 66

Tak, paličky se oproti minulým fotkám trošku zvětšily. Kytky jsou ale malý, ale na ten maturitní ročník budou stačit a když ne, snad se nic nestane
Kytek mám s kámošem celkem 4. Z toho dva jsou TIME a dvě jsou Californie. Jednu Californii mám s kámošem napůl, protože moje californie byly všechny samice.

Old Post 06-09-2004 v 17:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Time Příspěvek č. 67

pár fotek

Old Post 06-09-2004 v 17:39 PM
Host
Host

California Příspěvek č. 68

paár fotek

Old Post 06-09-2004 v 17:42 PM
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

..nooooo!pekne ti to chlpati.
(vonia?)k

Old Post 10-09-2004 v 18:55 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

To me ta california celkem prekvapuj, ze tak brzo kvete...je to cisty nebo uz preprc ??

Jinak to na tech listech sou trasnenky...ale venku bych to neresil, je neco sezere...

Old Post 11-09-2004 v 20:33 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 71

trasnenky uz sou zerany fakt samy zmizely, coz je jedine dobre. California me taky prekvapila, ze kvete tak brzo.Tento tyden uz se chystame sklizet. Uz sme to totiz kontrolovali zehem, jednu takovou skomirajici palku a bylo to vic nez prizinivy. Jinak California by to mela byt cista, pestovana tady v cesku 5 let. Akorat mne na ni zarazilo, jakou mela pravdepodobnost samcu, to me trochu zklamalo

Old Post 12-09-2004 v 01:43 AM
W3m3n0
Stálý Člen

Karma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

jenom cumim, moc pekny. K leti

"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha

W3m3n0’s indoor
W3m3n0’s chilli #1
W3m3n0’s chilli #2
W3m3n0’s svitici lednicka

Old Post 12-09-2004 v 09:45 AM
W3m3n0 je offline   Profil uživatele W3m3n0   Find more posts by W3m3n0   Foto galerie člena W3m3n0   Click here to Send W3m3n0 a Private Message   Add W3m3n0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Konec Příspěvek č. 73

Zdravím Vás, takže dneska sem se rozhodl ukončit život mým rostlinkám. Všechny sem je sklidil.Na některých se totiž objevili ulomený (ukousnutý, zaštipnutý) větvičky, takže sem si řekl, proč čekat na to, až to někdo sklidí za mě. Mám toho hrozitánsky malinko a vůbec mně to nebude stačit ale co, hlavně že sem sklidil a na chvílu bude co hulit. Navíc California vypadá velmi pěkně.

NABÍDKA
Kdyby měl někdo zájem o semínka Californie Orange, nechť dá vědět. Na

private message (PM) .Chtěl bych je vyměnit za nějakou jinou odrůdu.

Technický parametry Californie Orange
měla by mít velmi nízkej obsah CBD
Tenhle vzor má být údajně koupenej v roce 1999 v hollandu jako řízek
semínka jsou oprcaný samcem CO, stalo se to kámošovi (letos)
výskyt samců 5z11 (ani jeden hermafrodit)
některý kytky měly docela malej vzrůst (ty velký nepřežily, buď je něco ukouslo, nebo to byli samci)
takže jak vidíte vypadá to ne velmi nestabilní genetiku
High californie mě překvapil svou silou, škoda je, že je spíš takovýho uzemněovacího charakteru, mně tak připadá, spoustě lidem ale ne a smějou se po ní jak zběsilí Každopádně, kdybych kytky nesklidil tak brzo, mohly být ještě lepší. no jo, nedalo se ale nic dělat.

SEMENA JSOU UZ ZAMLUVENA

Semínek nebude moc, něco kolem 15 seeds.

Naposledy upravil 02-11-2004 v 22:07 PM

Old Post 13-09-2004 v 17:45 PM
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Cau kamo zatial mam k dispozicii minulorocne semena z tejto noname odrody.
Nechces noname,ale toto je fakt NONAME!!
..poslem ti aj ochutnavku(mam uskladnenu este malu flasticku)
..bolo toho fakt moc.
Toho roku ju nemam,lebo zo 4semien vysli 4 samce.
Keby som bol kurva tak ti to nenapisem,ale to sa stane aj pri semenach zo shopu.
za 6 tvojich by som ti poslal 16 mojich + vzorku.
daj mi vediet..

Old Post 13-09-2004 v 19:30 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 75

nabsterman: zalíval jsem to prakticky jen když jsem to hnojil, kytky rostly totiž blízko potoka, takže měly dostatek vláhy, ale nevím, jestli ten dotaz byl směřovanej na mě. Každopádně, voda byla odstátá, minimálně 24hodin. Jestli je dobrá voda z vodnice nevím, ale pochybuju, že ty sračky co se tam zachytí,kytce nějak výrazně pomůžou. kdyby tomu bylo jinak, tak mě někdo opravte.

Old Post 02-11-2004 v 22:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-02-2009 - Futewův venek 2008 - 94 odpovědí
29-07-2007 - Futewův venek 2006 - 170 odpovědí
26-10-2005 - Futewův venek 2005 - 145 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás