Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
diky za radu, dobry napad popravde vobec ma to nenapadlo, skor som myslel na cernochov ktorych je vsade milion a smrdia po ganji na kilometer, ale stopro radsej skusim amikov v mojom veku
Bandita,ano zkus amikov v tvem veku,ale nekde v baru a ne na ulici,je tady posledni dobou trend,alespon tady v NY,ze prijde manik a jestli chces travu,ale on to muze byt polda.
Ahojte idem na dovolenku do egypta, marsa alam da sa priamo na mieste v stredisku od domacich kupit weed ? Cital som ze medzi miestnimi je trava a hasis oblubeny tak neviem ci riskovat a brat zo sebou alebo ... ?
Původní příspěvek od Jurij Gagarin Mam dotaz.Myslite si ze policajti muzou zastavit za hranicema autobus Student Agency?Mne se to teda jeste nestalo,nebot cestuji casto mimo Cr a nekdy bych neco vzal sebou.dik
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od Jurij Gagarin Mam dotaz.Myslite si ze policajti muzou zastavit za hranicema autobus Student Agency?Mne se to teda jeste nestalo,nebot cestuji casto mimo Cr a nekdy bych neco vzal sebou.dik
To si myslíš, že bus Student Agency je nezastaviteľný? Keď si policajt zmyslí tak ho zastaví... Či autobusár bude vrieskať na policajta: Nezastavujeme, máme meškanie a máme vzácneho pasažiera, Juriho! OMFG.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Zastavit mozu vsetko, ale stava sa to iba za hranicami mimo, sk a cr som nevidel take nieco, ale poznam holku ktora isla v saline a smrdela ako skrina S CN haze a len hu poprosil vodic elektricky aby si vystupila a tam len hu cakali chlapci zeleny ktory len pozreli do tasky a dali hu na bok na auto a holke povedali ze slecna nastupte si, takze ludia co pasuju by si mali davat pozor hlavne na smrad, ostatne uz je fuk, psa nezastavite
Mam takove mensi dilema. Letos poletim po dlouhe na dovolenou do Spanelska. A moc me zajima jestli někdo nevite jak to tam je s weedem? Jedna se konkretne o ostrov Malorca. Ja vim ze ještě před x lety tam byl snad i legalni hash ne? Jde mi o to ze 12 dni bez thc asi nedam a tak nejak ani nechci. Tak jen jestli někdo nemá info jak to tam tedka chodi. A jestli teda radsi vzit něco malo sebou nebo jestli tam v pohode sezenu?
Ahoj, záleží kam na Mallorku jedeš, jestli oblast okolo Palmy a Arenalu nebo na jinou část ostrova. Já tam taky letim - začátek dubna na kolo na 12 dní. Bydlíme v Arenalu, což je turistická oblast a když sem byl minulý rok, tak na molu okolo pláže vždycky někdo pálil. My tam měli kámoše z čech, který tam dělal v baru a měl svoje pálo, takže sem ani shánět nemusel, myslel sem, že si dám pauzu od hulení, ale stejně sem s nim musel dávat vždycky večer brka Jinak je tam i celkem dost growshopů, třeba v Llucmayoru jsou dva, Palmou jsem jen projížděl, ale počítám, že growshopů je tak taky dost. Nicméně v těchle turistických aglomeracích asi na brko seženeš, když se půjdeš po čuchu a poptáš se. Ale legálku tam podle mého nemají, ale na druhou jsou tam asi benevolentnější co mi tak přišlo. Každopádně už se těšim, jaro tam bývá parádní. Jo a sebou bych asi nic neriskoval brát, přes letiště je to o zbytečný průser, raději bych spoléhal, že tam seženu.