Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
shaman1*: heh, stres ze světla?? o tom sem jeste neslysel... máš o tom nějaký info??
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Měření 250w sodíku ampermetrem před kondem a za kondem bude vypadat takhle vlivem časového posunu mezi proudem a napětím tak bych si asi pořídil kond kdo nemá.
Technika samozřejmě zde platí kyrhofuv zákona přestože to není prostý aritmetický součet, ale součet vektorový (průběhy proudů nejsou ve fázi), proto je výsledný proud menší
cau potřeboval bych poradit ohledne vybojky na rust.chtel bychto na 400w ale pořad se rozhoduju jakou značku.mohli by jste mi nekdo poradit nazev neake odzkoušene vybojky?vim že je to trochu mimo misu ale celkem to spěcha.myslite že ma smysl tam dat to HPI-T.Ted tam mam 400w Philips SON-T Plus
je normalni, ze se mi prehriva vybojka?? Vim ze je normalni, ze se zahriva, ale neudrzim na ni ruku ani 5 sekund, tak me zajima jestli je to normální, nebo se mám bát,že třeba vyhořím???
Lampick si Lama_? alebo už nehuľ_! a ked udrzis na nej 5sek ruku tak to potom si macher asi spravime suťaž že kto kolko udrži 1000W buhaha
FAQ už ked važne nechceš čitať tak takú otazku skus napisať do chatu isto ti niekto odpovie.. a ked ti LIX už naznačil že možno si sa sekol (Tlmivka a tlejivka vybojka a žiarivka) NIEJE TO ISTE
lol cisla sou od toho aby se davali stejny komponenty dohromady snad ne?
jinak jak rikam dys nejses elektrikar tak si aspon nakyho najdi(rodina,kamaradi,kamaradi kamaradu dycky se nakej najde) protoze kod chce delat indoor musi to mit zajisteny a kdo to nema zajisteny je u me blazen .)
Jsem totalni lama a nevim si rady se zapojenim, please poradte nekdo. Predem prevelice dekuji.
Nasel jsem tu sice schemata, ale nejak se v tom nemuzu zorientovat. Kdyby nekdo byl tak hodnej a pospojoval mi ty cary, tak bych mu byl do smrti vdecnej
Tak jsem se nakonec odhodlal a risknul to a vyslooo toooo
Omluvte prosim pravopisne chyby, mam na sitnici nejaky cmouhy
Prikladam moje schema ( pro elektrikare urcite zabavne )
A fotku jak to vypada ve skutecnosti ( nebojte, nehodlam si vypalit byt, smotany draty vymenim za cokolady )