Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny pěstitele :-)
Hledám, někoho komu se objevil stejný problém jako mně. Na listech se před pár dny objevili dírky malé velikosti. Nemůžu si vysvětlit, jak se to stalo. Fotky jsou přiloženy. Děkuji všem za odpovědi a nápady.
Hledám, někoho komu se objevil stejný problém jako mně. Na listech se před pár dny objevili dírky malé velikosti. Nemůžu si vysvětlit, jak se to stalo. Fotky jsou přiloženy. Děkuji všem za odpovědi a nápady.
PH: 5,8
ph 5,8
Zdravím a prosím o radu .Tohle se mi začalo objevovat na listech řízku nevím čím to muže bejt!-substrát-kokos ,PH: 5,8. a zatím nehnojeno. díky za rady
cortez: A tyhle dírky tam mám taky, prostě ti to sežrala housenka Já tam načapala jednu mrchu zelenou, mám pokousaných pár listů a momentálně to vypadá, že nic dalšího je nebaští.
Zdravím všechny! mám tady závažný problém, co vidíte na fotce se mi stalo u kytek, které jsou zasazeny od soboty (5 dní). Je to ve školce borovic, každá má cca 15l zahradnického substrátu, před přesazením byly všechny kytky v pohodě bez viditelných problémů. Na fotce je Ed Rosenthal, ale stejný problém (většinou v menší míře) mám i s dalšíma kytkama: BB, Mandala a jeden kříženec. Všiml jsem si, že něco podobného se vyskytuje i na okolních kopřivách, mám obavy, aby to holky daly.
caute lidi mam dve kyticky orange bud a jedna znich mi zloutne od spodu nicim to nehnojim kytky jsou venku na slunicko ve 40 l kyblikach zeminu jsem pouzil venkovni substrat foto bouzel nemam vubec nevim co ma delat poradte prosim
Původní příspěvek od vinczenzo Zdravím všechny! mám tady závažný problém, co vidíte na fotce se mi stalo u kytek, které jsou zasazeny od soboty (5 dní). Je to ve školce borovic, každá má cca 15l zahradnického substrátu, před přesazením byly všechny kytky v pohodě bez viditelných problémů. Na fotce je Ed Rosenthal, ale stejný problém (většinou v menší míře) mám i s dalšíma kytkama: BB, Mandala a jeden kříženec. Všiml jsem si, že něco podobného se vyskytuje i na okolních kopřivách, mám obavy, aby to holky daly.
vzhledem k tomu co píšeš kde jsou, stav kopřiv, trávy která je okolo a taky to že tam máš svůj substrát a je vyloučeno,že už maj kořeny prorostlý durch tak se obávám,že ti je někdo vytunil Roundupem nebo něčím podobným a není jim u takhle malejch kytek pomoci...