Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všechny.Na pár kytkách začli žloutnout konečky menších listů a nejsem si jistej čím to může být.Kytky jsou 23. den ve fázi květu, teplota ve skříni okolo 29 stupňů přes den 30 procent vlhkost, přes noc je teplota 22 stupňů a 40 až 50 procent vlhkost, Ph zálivky je 6,2...Budu vděčnej za každou radu.Předem dík
S hnojkama? Ty kytky jsou hnojený jednou metropama v poloviční dávce, tak tím by to být asi nemělo, naposledy tomu je tak týden zpět a na puklice se mi to zdálo taky ale nenašel jsem tam žádný mrdky. A to jsem to celé obešel s lupou. Tak to cáknu nějakým bio bodrelem na puklice preventivně. Nebo tabákem.
Původní příspěvek od magionONE zdravím všechny.Na pár kytkách začli žloutnout konečky menších listů a nejsem si jistej čím to může být.Kytky jsou 23. den ve fázi květu, teplota ve skříni okolo 29 stupňů přes den 30 procent vlhkost, přes noc je teplota 22 stupňů a 40 až 50 procent vlhkost, Ph zálivky je 6,2...Budu vděčnej za každou radu.Předem dík
řekl bych že tomu chybí nějakej makroprvek jako železo nebo zinek.
čím hnojíš?
čau neporadí někdo co s tím? mám plagron light mix, teplota nad 22, jednou týdně hnojky bcuzz 5ml a+b, bloom stimulator 1ml, ph okolo 6.. nedostatek fosforu? dusíku? :/
Původní příspěvek od kubator čau neporadí někdo co s tím? mám plagron light mix, teplota nad 22, jednou týdně hnojky bcuzz 5ml a+b, bloom stimulator 1ml, ph okolo 6.. nedostatek fosforu? dusíku? :/
Hnojivy to není,tam je vše,i železo,atd..I když to vypadá na chlorozu,tedy nedostatek železa..Přitlačil bych béčko,páč to máš na květu a zvednul bych Ph na cca 6,4 - 6,5 .Železo se při nižším Ph vstřebává do kytek špatně..
Taky koukám,že konce některejch listů se kroutí,hnědnou a usychaj..Co zálivka,nejsou občas kytky trochu utopený..?
ahoj mám kytí v růstové fázi a začaly se mi zoubky listů kroutit nahoru. ph 6.0, ec 1.0-1.2, zálivka i postřik vermesfluid, teplota den světlo 22c, tma 15-16c, odrůda haze. nemá někdo zkušenost????
utopený nejsou, zkusím to ph a přidat B.. dik za rady. Ty fleky měly už uplně na začátku ale málo, pak nic a ted zase.. a ještě blednou a svěšujou se listy.. :/
Původní příspěvek od robbbie ahoj mám kytí v růstové fázi a začaly se mi zoubky listů kroutit nahoru. ph 6.0, ec 1.0-1.2, zálivka i postřik vermesfluid, teplota den světlo 22c, tma 15-16c, odrůda haze. nemá někdo zkušenost????
Ahoj.
Mam stejnej problem, ale zatim jsem nezjistil proc. Kdyz si budu jistej dam vedet.
Zatim aspon popis:
bublaky, usporky, zarivky (matkarna/rizkarna)
je to na pude, ve dne 20°C (roztok 24°C), v noci ted uz 13°C :-( (bude se resit)
Delaji to vetsinou horni listy (teplota u vrsku?). Nestane se to hned, ale kdyz se z bublaku spotrebuje vetsi mnozstvi vody (pH je OK - kontroluju, EC nemam jak merit - nahromadeni nejake ziviny, pripadne deficit?). Po doliti vody (odstata, upraveno pH, pridan peroxid) se to uklidni (vetsi cast korenu v bublaku nad hladinou?).
Takto "poskozene" listy uz se nespravi, nove rostou normalne.
Projel jsem tenhle thread a jeden post mi pripadal podobne, tam byla zrejme na vine teplota/vetrani.
Budku budu predelavat, tak uvidime, jestli to jeste dela.
Tak zatim, djV.
EDIT: Napadlo me jeste topitko v bublaku. Je docela velke. Po odcerpani vetsiho mnozstvi vody kytkou muze koukat kus nad hladinu (upevnim na dno, uvidime, jestli se to zlepsi). Kdyby tam byl termostat, zacne hrat naplno kvuli nizke teplote na pude -> prehrati korenoveho prostoru?
PS: Jestli se neco shoduje u tvyho pestu s mym, mohli bysme zuzit podminky vzniku.
Původní příspěvek od ZelenaZahradka Tak asi jsem chytl Svilušky, mam cerne tecicky na listek a listy misty uplne prozrane. Co je ucinny lek? Je to hodne propirane tema.
Asi? Máš zespod pavučinky?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od ZelenaZahradka Tak asi jsem chytl Svilušky, mam cerne tecicky na listek a listy misty uplne prozrane. Co je ucinny lek? Je to hodne propirane tema.
Prdlajs svilusky,trasnenky to jsou.kup omite nebo biooil.Boil je setrnejsi,ale mene ucinny.nared silnejsi koncentraci.jestli nemas prachy nazbyt,tak si namichej roztok vody,oleje a nejakeho neagresivniho saponatu,treba jaru.
Čau mám problém na 3 že 40 kytek se na velkejch listech začlo dělat tohle docela rychle se to šíří zbytek ale vypadá zdravé takže ph nebo problémy s výživou by to neměli bejt není to listovat plíseň? Nebo mapa vad co to může bejt? Dík