Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Napadá mě teď tady z hlavy střecha naší školy, kam se dalo lézt oknem, krásnej výhled a zpestření velký přestáffky. K zahození by jistě nebyl vesnickej kostel, nebo hřbitovní márnice,kam sme vlezli stylově po rozpadlym bezejmennym pomníku a slézali dovnitř po márách (a mysleli si že tj žebřík samozřejmě).
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
V skole je to bezne
ale hulil sem uz na schodku u bengacu... i na ich streche
v kostele(s kamosom sme boli najebany a on navrhol ze podme do kostola-to bola nedela rano a tak sme sli na omsu a na tom balkone sme se zhodli ze je čas si dat prda. Natlačilo sa sklo a tak sme sa tam dali dole... asi o 5 minut čo som sa tam stale smial nas vyhodil odtial kostolník)
u fotrovcov na hajzli
Zdravíčko!
Kostel je snad klasika !Teda uvnitř bych si to nedovolil i když na nějakou víru nehraju.Ale když se dávala nová střecha ,bylo lešení a pár pivek v krvi,tak bez diskuze! Byli sme vícekrát a pokaždé sme se nahoře vítězoslavně načapali (zhulili).Nahoře luxus výhled na celé město z nestandartního místa.Musím říct že lézt dolů nebyl už tak skvělý pocit i když ležení bylo pevné a nekymácelo se Nejvíc sem se bál těch piv v krvi kdyby přijeli benga..Myslim že dvakrát polehčující by to nebylo a ještě musím dodat že skoro po každém našem výletu na kostel (byli sme 3x ) někoho policajtisundali..Jednou hodku před náma.Jednou hoďku po nás.Borci zapatili mastnou pokutu a šli domů :-)
tiez sa pridam...neni to az tak kuriozne, ale na zvolenskom zamku je to tiez super...kazdy rok tam byva open air festival Download...hrad je povodnej architektury cize podlaha ala macasie hlavy, vysoke mury vezicky atd atd. to asi polhodinovom huleni v trojici sme si isli vychutnat dnb stage...paradna akustika v zamku to vam poviem ale tak kuriozne je to skor u kamosa na byte ktory byva v bytovke ktora je asi 100 od policajnej stanice a vzdy ked vyklonite hlavu z okna aby ste vydychli tak sa kukate na asi 20 okien policajnej stanice nastastie este sa Nase pohlady nestretli
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
ubalili sme speka tesne pred zkouskama ve skole kde se mela zjistit inteligence cele CR ve stejne vekove kategorii...to se hralo nejak na postupy kdo ma vic bodu atd...to byla pak paradni tipovacka a smich na kazdy otazce nechybel...dokonce se kamo prastil docela brutalne hlavou o zidlu ae nvm jak to udelal xd..
Tak to ja som sa prvykrat vypalil tesne pred protidrogovou prednaskou a potom som mal celkom solidne schyzi ze tam nabehnem a budu tam mat na mna nachystaneho psa ale nic z toho nebolo tak pohodicka prednaska bola zaujmava len som mal pocit ze ten panglac na mna furt cumel ale som myslel ze to je len dalsia stiha tak som sral na to ale najlepsie bolo ked za mnou potom dosiel spoluziak ze ten pangel na mne mohol oci nechat jak som tam bol vypukany rovno oproti nemu
V loni na Moto GP v brně sektor G asi tak cca 15-20 tisic lidí ůplně dole u tratě...dal sem si pár šluků pak sem se otočil a jak sem viděl tolik lidí tak mě málem trefil šlak....ale pivko to spravilo .)
tak takových míst má každý asi moc... některé co jsem tu četl jsou fakt rarity... myslím si že jsem jich měl taky hodně, ale ty na které si 100% pamatuju jsou:
1. autobus plný vojáků včetně 4 gumáku od nadpr. až po kpt. (jeli jsme na střelby do Moravské Třebové) jedny z nejlepších střeleb co jsem zažil
2. služebna městské policie včetně 2 strážníku a 1 strážnice
3. skinheadská knajpa včetně cca 10 příslušníku podivné ideologie
jó kdyby si tak člověk vzpomněl na všechny...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
co si tak vzpomenu - frankfurtsky letiste pred terminalem - sme zjistili, ze pred kontrolou mame jeste zbytek venecku...
na nejakym silenym vecirku snobackym na rakouskym zamku plnym pravniku
v sexshopu u kamaradky - pak tam pozorovat tejpky a prohlizet si analni koliky -
nic moc no..
toz nektere ty mista jsou fakt kuriozni :ú hlavne ten strom v centru bratislavy.. ) ten je obzvlast vypecenej :P
mno ja pukal pred dverma riditelny na stredni pak ruzne v satnach, vytazich, chodbach, hajzlyky jsou jasny ) tramvaj a bus tez. a hospoda plna nehulicich vypitku byla tez zajimava.. hlavne ta obsluha nechapala