Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne tak..Je to v mentalite ludí.Ako u majoritnej väčšiny,tak aj tej volenej,vládnej menšiny.. v prvom rade..
Na margo SaS,vyzera ,že vrámci programu sa k tejto otázke stavajú dobre a venuju tomu pozornosť,lenže to či by tak spravili a za ak dlho by bolo otázne,rovnako ako je otázny výsledný reálny celkový vpliv strany po voľbách..
CZ zákony obdivujem,dosť liberálne,ale touto cestou už by fakt možno chcelo absolute legalise a predavať aj kontrolovane weed,,,nie ??
Na SK k podobnému niečomu,nedospejeme tak lahko asi,asi to bude chtít bydlet někam na Moravu,vedle
Je tu napočudovanie doosť huliacích,či na dedinách,či v mestách,či mladí,či starí ale každý sa skrýva a je ticho
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Uvidíme. SAS získava v prieskumoch celkom dobré výsledky, a vzhľadom na ich "novosť" na trhu politických strán. "Dobrák " Fico mál dekr. mr. v programe tiež, ak SAS predloží návrh... Uvídime. Každopádne sa o tom aspoň začne hovoriť
pochybujem ze fico predlozi navrh...to mas ako zo zrusenim poslaneckej imunity...koalicia predlozi navrh...opozicia ho nepodpori a naopak.tak za zahravaju z ludmi...ale keby daco tak mi ju chceme zrusit len stale je ten druhy proti... to su ::::: ja by som tomu tiez rad veril ale nechem volit niekoho kto ma ma za babku pre svoje hry a len potrebuje moj hlas...ak sa nemylim nasi cesky susedia nepotrebovali volby na to aby dekriminalizivali ganju...kde sa chce tam je aj cesta...lenze to nase slovensko...sak to setci pozname
vsetci dobre vieme ze ten navrh neprejde.. ale to nieje podstatne..
podstatne je ze sa konecne nasiel niekto kto si otvoril hubu a zacalo sa o tom rozpravat.. uz to je pekny pokrok ..a kto vie mozno to raz ty spoteny kreteni pochopia a nebudu sa nam starat do nasich veci...
len bohuzial ako poznam slovensky stat tak sa to aj tak po*** ..
nasi politici su taky inteligentny ze nakoniec povolia LSD a zakazu zmrzlinu lebo
v Somalsku sa s nou prezere niake decko a zomre.. ( napr... neberte to doslova )
ta ked to navrhne SaS tak fico to posle do p::: aby to mohol navrhnut on o mesiac neskor alebo zase pred dalsimi volbami...mozno keby SaS ziskala vacsinu v parlamente a tlacili by sme na nich aby splnili predvolebny slub ta by sa uracili...alebo keby sme tlacili na vladu velmi tak je jedno kto by bol v parlamente...chcelo by to nejakeho vodcu...
vodca tu už je ...s obrovskou podporou fico ..nič dobré nečakajte ..len to že aj vaše deti vodca zadlží ..a SaS detto nič nespraví..tu ti niekdo vyhodí výbojku a ventilátor na ulicu a povedia, že sa zbavili laboratoria na výrobu marihuany ..toto je štát ..máme najsociálnejšiu vládu páni ..s Ficom a jeho zberbou na večné časy súdruhovia ..
o týždeň sa ozvem z Indie a iste pri fajčení hašiša si na vás spomeniem...dekriminilazovali by si len vlastné krádeže ..hajzel špinavý ryšavý..
Původní příspěvek od jjaman vodca tu už je ...s obrovskou podporou fico ..nič dobré nečakajte ..len to že aj vaše deti vodca zadlží ..a SaS detto nič nespraví..tu ti niekdo vyhodí výbojku a ventilátor na ulicu a povedia, že sa zbavili laboratoria na výrobu marihuany ..toto je štát ..máme najsociálnejšiu vládu páni ..s Ficom a jeho zberbou na večné časy súdruhovia ..
o týždeň sa ozvem z Indie a iste pri fajčení hašiša si na vás spomeniem...dekriminilazovali by si len vlastné krádeže ..hajzel špinavý ryšavý..
moje slova... ale ta treba s tym pohnut,nielen z dekriminalizaciou
podla mojho nazoru radicova z miklosom nepresadia svoje navrhy, uz len z toho dovodu ze nemaju to najvacsie slovo vo vlade. kym tu bude Fico z jeho tlupou hlupych hlav tak sa mozme aj posrat, ale skerko legalne mat nebudeme.
ludia co tak keby ste namiesto polemizovania ci SaS dodrzi svoj slub robili v svojom okoli osvetu? cim viac % ziskaju, tym budu mat vacsiu vyjednavaciu silu. preto treba zacat u kamaratov hulicov a prehovorit ich ist volit. kolko % nas na SK je? ja si myslim ze dost. ale vacsina su lenivci, ktorim je ich buducnost uprdele. potom treba vplyvat na rodicov. napr. tym, ci chcu aby raz ich vnucata sli sediet za joint na 3 roky do basy, alebo ci im nevadia ze pri moci su stale rovnake kurvy ako pred 89. tym ze budete plakat ze SaS len slubuje sa nic nezmezni. s 5% ani nic zmenit nemozu. Preto mobilizujte koho mozete, nech ziskaju aspon 10% a potom bude ich vyjednavacia sila ovela vacsia.
v lete moze kazdy dokazat, ci to s dekriminalizaciou mysli naozaj vazne. staci nebyt lenivy a obetovat 5-10 minut na vhodenie hlasovacieho listka do urny. a po odvoleni sa mozme stretnut a odpalit brcka kludne aj pred volebnymi miestnostami