Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Raizer Čau, má někdo zkušenosti s S.A.G.E od TH seeds? Stihne dozrát na Jižní Moravě? Konkrétně až na hranicích s rakouskem. Ještě by mě zajímal Super silver haze od jaké seedbanky je nejlepší. Jinak v plánu mám tento rok ještě osvědčený durban poison od DP. Díky
Jde o pheno, Sage dojíždí v klidu ve skleníku na jižní moravě, čiste out nevím, ale jak říkam chce to rychlé pheno. SSH to samé, pokud máš rychlejší a odolnější pheno tak ho stihneš i bez plísně, z reguláru je to loterie, classic.
-čemu zabrání větší květináče ?? jako že to budeš schovávat před deštěm ??? vlhkost je všude,ale však skus a třeba počasí vyjde.. hollans hope sámo v pohodě ,ale kvůli výnosu a struktuře palic bych šupnul shamana..
-no hej tak som to mal na mysli len som sa zle vyjadril a tak mohlo by vyst aj to počasie nanahneval by som sa tak dokupim este aj toho šamana ,a na tom fleku kde to budem sadit tak mi aj tak ostane neake miesto navyše cca pre 4 až 5 rastlin tak vedel by sie ešte poradit neaky dobry modelik ktory by nemusel mať štrukturu palic jak kameň ale aby bol vynos taky nadpriemerny...
na šamana se vybodni, to je hrozný seno bez vůně, bez chuti, bez účinku. jestli chceš dobrou sativu od dutch passion, tak ti doporučím orange bud. jel jsem obojí a obojí dojíždí zhruba stejně, výnosy jsou stejný, ale hulení je úplně někde jinde. dobrá nenáročná kytka
JE TO NORMÁLNÍ OUTDOOR A PRÝ SE DÁ SKLIDIT ZAČÁTKEM SRPNA, PŮLCE SRPNA.
ZAJÍMÁ MĚ TO KVŮLY KRÁDEŽÍM...
hele sice to tam nikde nepíšou, ale mě přijde, že to je normální automat, jinak je blbost, aby něco dojíždělo v půlce srpna, protože se to nemá jak přepnout, tou dobou mají dny přes 16 hodin
JE TO NORMÁLNÍ OUTDOOR A PRÝ SE DÁ SKLIDIT ZAČÁTKEM SRPNA, PŮLCE SRPNA.
ZAJÍMÁ MĚ TO KVŮLY KRÁDEŽÍM
hele sice to tam nikde nepíšou, ale mě přijde, že to je normální automat, jinak je blbost, aby něco dojíždělo v půlce srpna, protože se to nemá jak přepnout, tou dobou mají dny přes 16 hodin
TO MI JE DOCELA FUCK.UVIDIM.TOLIK AUTOMAT VENKU V GUERILLA PODMINKACH VYNOS ASI ZADNY NEDA, NE? NEBO NEJAKA ZKUSENOST? JSEM JIH MORAVY
v pohode to dozraje v polke srpna, mnoho seedbank už robí takéto odrody, nie automaty ale brzo dozrávajúce modely, viď "Fast Version"-y od sweet seeds napr....
Philosopher Seeds - Early Maroc
GENETICS:
Early Maroc strain comes from a very early seed of a pure variety (Landrace) from Morocco.
Since this is a difficult variety to keep indoors during the vegetative phase, crossing to feminize it was long and hard work.
CULTURE:
Ideal for outdoor and Guerilla grows. Not recommended for interior. Suitable for dry hashish extraction.
It's best attribute, no doubt, is its precociousness. Early Maroc is harvested in mid-August in temperate climates. To harvest in August, we recommend germinating in late March or early April, after the snow. Photos and users comments of this variety of early flowering marijuana can be seen on our blog demonstrating this striking peculiarity.
Early Maroc produces robust, compact and easy to grow plants. Upper-middle reaches a height of (125-175 cm) which gives good yields even with minimal care or planted in arid lands. Its precocity and low demand for nutrients and water, make it ideal for guerrilla growing.
For crops in pots, a container of about 50 60 liters will be enough to fully developully.
Its lighting, nutrient and weather needs in general, make Early Maroc inadvisable for indoor cultivation, because it is difficult to handle.
TASTE AND EFFECTS:
When the plant is green it gives off sweet aroma, very similar to a strawberry bubblegum. Once dried and cured, this scent is transformed into a fragrance of spicy tones and old wood. Its flavor is reminiscent of black pepper.
As for its effect, this is slightly euphoric in the first 30 minutes, and during the second phase of the buzz, becomes a relaxing effect on body and mind. This second phase is of short duration.
jak ta kytka teda funguje, když to není automat? moc teda nechápu životní cyklus tý kytky. jestli se přepíná už při 16/8, tak to zasadíš a hned kvete nebo? od takovýho paskvilu bych teda řádnou slávu nečekal. jestli chceš něco brzo dojetýho, a relativně dobrýho, tak zavítej do rubriky mezi automaty.
zdravim, v euforii(spíš v nahulenosti) sem objednal vanilla kush od barneys co dneska přišli a tak nějak nevim co od toho venku čekat. moc sem toho na netu o outdoor pěstování tohodle modelu nenašel. konkretně doba sklizně, přibližná doba květu.. banka uvádí že sklizeň koncem září ale na seedfinder zas konec října. což je trochu rozdíl kdyby teda někdo měl zkušenosti tak budu rád! mějte se a ať to letos roste)))
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."