Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stále řeším tento problém. Je možné že se dobírám k nějakým výsledkům.
1. Postřik na škůdce Symfonie 3v1. Postřik vypadá, že opravdu funguje ale po aplikaci postřiku do 2-3 dnu začínají nejmladší listy okamžitě žloutnout se zelnýma žilkama. Čím víc se postřiku dalo tím víc zežloutky až zbělaly a všechny nové listy jsou tenouňké bílé jakoby se úpně rozhodil příjem železa. Kytky které jsem postříkal míň tak zežlouty ale za týden se zpravily. Tato kytka na obrázku se po 2 týdnech nezpravila.
2. Ph vody. Dešťovou vodu mi to naměřilo 6,5 což je ok ale vodu ze studni, kterou jsem používal na míchání s hnojivem byla 7,5. Zkusil jsem obě vody smíchat 50/50 a čekal jsem že Ph bude trošku lepší ale výsledek je 8,5. Měření jsem si ověřoval destilovanou vodou kde ph odpovídá 7.0. PH metr milwaukee PH600.
Zdar kucí prosím o pomoc jsem absolutní amatér můj první growe jsem 11 den v květu, zatím rostly úplně super ale teď mám nějaký problém s vrchními listy, FAQ jsem četl ale vůbec nevím co potřebuji poraďte prosím. Zalivam Ata Terra podle tabulek co dva dny světlo mám od vrchu 60cm.ph měřím jedu celou dobu na 6,3 a v miskách pak co vyteče je 5,7.jsou to takové hnědorezavé usychající skvrny jo a teplota je 25-26c a vlhkost jsem měl do teď 70-80% od včerejška co jsem tam prdnul 400w hps tak vlhkost 50%.ty skvrny pozoruji asi 4 dny je to jen na 5 listech (1 list na každé kití) moc moc díky
Naposledy upravil Freelancer 28-06-2019 v 17:01 PM
Zdravim, pestujem druhy rok, moc skusenosti nemam a chcel by som sa opytat o aky problem sa moze jednat, je to femka predpestovane v skleniku, teraz je to na “divoko”. Ph by malo byt ideal meral
som ho, zalievam len po niekolkych horucich dnoch a hnojim raz tyzdenne kristalonom, nezastipoval som, do teraz to bolo ok, no posledny tyzden sa mi zmenili listy.
Ahoj. Odporucim Ti Hoštické tekuté hnojivo na paradajky a papriky. To je na rast a s guanom na kvet. S tým guánom to vonia ako Biobizz grow. Inak Biobizz od nich odkupuje nejaku zložku do svojich produktov. Hostické tekute hnojivo je plne zastupitelné voči všetkým značkám určeným na konope. Je to proste adekvatna "náhrada". A tiež o cca polovicu lacnejšia. Pol litrovka 3e. Je to taká žltá štíhla flaša. Nech to rastie. Snaď som pomohol. Shiva
ph som meral nasledne, do destilovanej vody(nekonzumnej) som hodil trocha pody a dal lakmusovy papierik a bolo v norme.. skusim to niecim postriekat lebo chuti to tej havedi ..
Zdravím. Prohledal jsem snad vše a odpověď nenašel. Mám problém s listy. Co může kytice chybět nebo naopak přebývat? pH ok,EC taky dobrý. Předem díky za odpověď. Foto přikládám. Kytka 14 dnů květ venku v 15 l květníku.
Původní příspěvek od crazyben Některý strainy se takhle zbarvujou když je chladno a že se teď ochladilo... některý se zbarvujou i za normálních teplot.
Ahoj, mám venku dvě kytky a jedna je úplně tragická, asi špatný substrát, protože jsem měl pH kolem 3, což jsem u obou srovnal. Ta jedna docela jde, ale začíná mi taky zlobit