Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
splat - to jisteni na smrku bych zvazil, je to imo blby strom pro tree-growing - jeden rovny kmen, porad se musis jednou rukou drzet . . . chtelo by to alespon obvazat provaz kolem pasu a privazat ke kmenu . . . jenom pozor at smycka nesjede ke krku . 2 roky zpatky jsem ze smrku slitnul a uz na zadny nevlezu . Naopak vhodne stromy jsou stredne velke rozvetvene listnace kde se muzes v korune pohodlne posadit, pracovat obema rukama a nepotrebujes ani jisteni. Ze zeme by samozrejme nemelo byt nic videt. Jinak prvni post za 4 roky - hustyyy
ja planuju taky nahodit letos na strom potom co mi to loni sklidili corky! :-/ mno, nevim nasel sem takovej fakt fesnej strom ale problem je v tom ze je pobliz posed, nevite nahodou kdy zacina lovecka sezona? jinak paradni misto sem nasel este na strese takovyho staryho baraku, tusim ze to je naka rozvodna elektriny ci co... je to tam vsude cely zarezly a po hromosvodu to pude, snad se letos podari
Taky se letos chystam dat na strom. (jako hafo lidi tady poprve a jako hafo lidi tady z toho duvodu, ze mi lidi loni sklidili ). Chtel jsem se zeptat jestli nekdo mate zkusenosti s tim vysadit nahoru do kvetinace obycejnou travu. Uvazuju tak, ze by to mohl byt docela nenarocny biologicky stinitko a zaroven by to drzelo vodu ( myslim, ze to vic zabrani odparovani, nez spotrebuje vody).
zdar,,,ja jsem si na strome pripravil uz takovou ohradu na 2 kýble,,,,,uz mam asi 10 malejch kyticek a cekam a doufam ze jich hodne bude samicek,,,,zatim je mam dany na balkoně,,,,poratte mi az budou kyble na strome mam delat díry zespoda na odtejkání vody nebo i kdyz je dam nekam na zem jestli taky díry,,,,sem premejslel ze pod to i na strom udelam misky a budu to tak zalejvat spodem i vrchem,,
zdarec misky jsou dobrej nápad jak dole tak především nahoře.taky už mame kolem 60malých sazeniček a pulka z nich jde na stromi.Díry do kýblů každopádně nebo ti to větší prutrž mračen vylpavy, hlavně pokud jsou male.
ale psycho sli sme na nas prvni strom a padesat metru od naseho stromu nejaky chlapek stavel nejaky kamenny hromady{mohyly}nevite nekdo co to znamena?ale sli sme na dalsi strom pak sme se tam vratili a byl klid ale nestesti jedna kyti nam umrela uz zbyly jen dve v kyblu.
neboj nic ty petky jim zas nejak rapidne neublizí po tech par týdnů co v nich budou snazime se ted vymyslet dokonaly zavlazovaci system tak uvitame i ostatni napady.Taky nas napadla jeste jedna vec co se týká sazeni na stromech-rozhodli jsme se pro mensi investici do horolezecké vybavy a udelame system nekolika stromu propojený lanovou dráhou s kladkou to bude nařez jezdit od stromu ke stromu a nesplhat porad jak vocas, ale to bude až další sezonu pac je to financne narocný(5000-6000Kč).Snažíme se dosahnout v pestovaní na stromech maximální pohody a učinnosti takze se hodí napady vas vsech stromoplazu.diky
stromoclimbers: No já bych celkem nesouhlasil - podle mě není problém vyměnit zelenou petku za bezbarvou. Zkrz ten zelenej plast skutečně moc světla nepronikne, nemluvě o spektru..
Kytky zelený spektrum odráží (nepřijímají) - proto jsou zelený..