Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejsem rasově vybíravej ani žádnej špatnej člověk, ale ...
Víte, co chybělo v židovskejch domácnostech za 2. světový války? .. <..ne, fakt se zamysli...> ... Židi !!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Sborník hlášek Lesních moravsko-ukrajinských dělníků, vlastní sběr:
...mě se z ní kouří jak z lesa
ta pila chlastá víc než já
Dělníci se baví o seriálu The Simpson´s a jedna ukrajinka říká: "Já nechápu, jak někdo mohl dovolit ty rypáky. Vždyť to má hlavu jako kůň"
"Otec doufá, dítě věří, matka ví"
Při prodírání se na naháňce mega houštím: "Už jsme z nejhoršího vevnitř"
Karel hlásí chlapovi, co tahne v tkaničkách zašmodrchanou větev: "Pane, Vy tam máte radlicu?"
Zima jako prase a jeden povídáá: "Zavolej mi do klubu, já se k tobě zaklubu".
Cedule na dveřích jednoho hajnýho: "Práce nás fascinuje. Vydržíme se na ni hodiny dívat"
Naraž si bouřku zcela do čela
Zapalujíc fajku napěchovanou tabákem praví: "Bez ženský a bez tabáku, je smutno v baráku".
Strmá stráň, výroba vánočních stromku, zima jako prase, sněhu tři prdele, na zemi a na stromech. Jedna drobná žena pravila: "Kurvááá, já už se jim na to můžu vysrat! Voni si snad myslijó, že máme na čele napsaný Herkules!!! ty vole"
Troška ohleduplnosti udělá velký rozdíl
Ranní nástup, všichni se zdraví podáním rukou apod, až jeden hlásí: Suchej tam, mokrej ven, pánbůh přeje dobrej den.
S ženskou je to jak s vinohradem. Dvacet let a vykopat
Jóo za komančů, to se pálilo aj jehličí
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás
Původní příspěvek od Divoženka Sborník hlášek Lesních moravsko-ukrajinských dělníků, vlastní sběr:
...mě se z ní kouří jak z lesa
ta pila chlastá víc než já
Dělníci se baví o seriálu The Simpson´s a jedna ukrajinka říká: "Já nechápu, jak někdo mohl dovolit ty rypáky. Vždyť to má hlavu jako kůň"
"Otec doufá, dítě věří, matka ví"
Při prodírání se na naháňce mega houštím: "Už jsme z nejhoršího vevnitř"
Karel hlásí chlapovi, co tahne v tkaničkách zašmodrchanou větev: "Pane, Vy tam máte radlicu?"
Zima jako prase a jeden povídáá: "Zavolej mi do klubu, já se k tobě zaklubu".
Cedule na dveřích jednoho hajnýho: "Práce nás fascinuje. Vydržíme se na ni hodiny dívat"
Naraž si bouřku zcela do čela
Zapalujíc fajku napěchovanou tabákem praví: "Bez ženský a bez tabáku, je smutno v baráku".
Strmá stráň, výroba vánočních stromku, zima jako prase, sněhu tři prdele, na zemi a na stromech. Jedna drobná žena pravila: "Kurvááá, já už se jim na to můžu vysrat! Voni si snad myslijó, že máme na čele napsaný Herkules!!! ty vole"
Troška ohleduplnosti udělá velký rozdíl
Ranní nástup, všichni se zdraví podáním rukou apod, až jeden hlásí: Suchej tam, mokrej ven, pánbůh přeje dobrej den.
S ženskou je to jak s vinohradem. Dvacet let a vykopat
Jóo za komančů, to se pálilo aj jehličí
Bez kundy a tabáku, není radost v baráku - Bohumil Hrabal
Kamarát je u mňa, už dal dosť dole a v telke v nejakom filme otázka, že koľko máš na ruke prstov?? A kamoš sa kukol na ruku a hovorí... štyri a jeden palec...
"máš to určitě odpojený?"
"jo...."
(začal pilkou řezat hlavní přívodní drát do stroje, záhy rána jako prase, záblesk asi metr v průměru a tlaková vlna co byla cítit v okruhu 2m)