Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to neni jungle to je primo prales posledne tam na mě tarzan vystrkoval prdel... Dokonce sem ho pritom vyfotil
Mas pravdu dotykaji se skla a nejenom ty spodní... hlavně špičky se usilovně snaží prorůst skrze to sklo... jsou trochu vlhčí než ostatní protože se na tom skle sráží voda, ale plísně sem si zatim nevšiml. popravdě ani nevim jak ta pliseň vypada... pokud jako vsechny ostatni tak tam neni mám stále otevřené střešní okýkno tak doufam že to bude stačit...
PS: "Kdo to tam vzadu na tebe vytrkuje tu prdel??? " pronesl kámoš když uviděl tuhle fotku... No chlamka nevíck když jsem mu po chvíli co si nad tím lámal hlavu řekl že to je moje ruka
Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D
no po letosni pozdni vysatbe rezu...(konec cervence) mam na pristi rok nachystano:
Shiva, Papaya, South african durban poison feat. skero no.1, Afghan feat. moroc, K2, ty sou vsechny od Gypssiho...
+ jeden muj favorit a to Whitekarl..muj vlastni white skenish hrozne nehoraznej + z letoska budu mit naky new modylky...white-papaya, white-durban uvidime co z toho bude....
jo a ktem no name modelum...vubec se tohodle nezucastnuju. pokazdy sem vysadil nakej shit od neko s tim ze to je kruta ganja ale skutek utek..nenahulujici, spatne chutnajici matros plnej stonku, nevidim duvod ho pestovat...zbytecna namaha, penize za benzin naky hnojky a vubec...proste se mi to nevrati takze pestuju povetsinou overeny skera..a hlavne z rizku..a vim ze z toho bude masakroidni palo..tak zdar..a odpalty ty no nejmy na mesic
ja si pravděpodobně rozjedu na nový rok (08) Durban Poison od Dutch Passionu,slyšel sem ohlasy že prý od Nirvany neni durban poison ani zas tak dobrý!jaký je váš nazor?
2 Superman , Durban poison od DP , je fakt jedna s najsamlepsich volieb...Do nasich podmienok, trvde palice, poriadny vynos, super chut, Jednoduche pestovanie : viz: My allstars 2007
já se ještě stále rozhoduju, určitě to bude jeden z těhlech modelů,ale nejdřív si ještě musim probrat všechny pro a proti, chci pro příští rok jen jeden model, ale za to pořádnej, taky uvažuju nad feminizovanými semeny
-super skunk
-nebula
-durban poison
-mazar
V roce 1942 měla přísně tajná komise v USA objevit ,,sérum pravdy" pro Office of Strategic Service k užívání proti lidem podezřelých ze špionáže. První substance byla navržena čistá pryskyřice z konopí! Užívání konopí bylo přerušeno po patnácti měsících, protože se ukázalo jako nespolehlivé : podezřelí se buď smáli, nebo je posedla paranoia. Další komplikací bylo zjištění, že agenti napodávali pryskyřici podezřelým špiónům, ale užívali jí sami ))))))
No ja sem zatim pestil jen noname ale na pristi rok sem se rozhodl ze si nejake koupim z netu.nejspis z Nirvany a budou to Durban Poison ,New Purple Power a Hollands Hope.Nemam s tim zadne zkusenosti tak doufam ze Nirvana je dobrej obchod.
jahaha:
nefim nefim, mam od nich swiss miss, klicila dobre, ale vybirala sem to hlavne podle doby kveteni a ma zpozdeni mesic a pul (noname na stejnym miste, se stejnou peci se uz bude sklizet). kamos mel early misty, nevyklicilo vubec nic. radsi si pristi rok priplatim, ale z nirvany uz nic.
od Nirvany jsem jel 6 genetik - na hovno byla jen jedna a to Early Misty - už nikdy. Ostatní ale byly vpohodě a jedna byla luxus, který chci jednou zopakovat - NL/Shiva.
A třeba Hlavovu nirvaňáckou PPP tu jely spousty lidí a nikdo si nestěžoval...
Ja mam napr. uz druhym rokem Nirvana Cal.orange bud a Afgan a tiez nemozem povedat ze by boli zle. Presne aj my sme mali Early misty a nic moc, ale niektore veci su fajnovka...Ja napr. zboznujem tu COB, a nemal som snou este problem.