Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No veškerý jídla tady asi byly už, tak přidám jen to co mi chutná normálně a pod vlivem 2x tolik a to je vánočka namazaná máslem a kremžskou hořčicí mnam , nebo rohlík s nutelou a šunkou..............ale postřech na kterej sem přišel tak že ať jim co jim, vždycky bliju LEČO
Ja keď mám doma Chocapic + mlieko, tak proste to je moje... Ja sa toho neviem nažrať... To včera som si kúpil 10 rožkov, ang. slaninu, horčicu a k tomu hnusné maslo z rastlinného tuku... Zjedol som to skoro všetko a ešte do toho som si dal halušky so slaninkou a potom som vypil 1,5l minerálky... Celkom slušné si myslím
Jeden maník mi včera vykládal, že jak se s náma prvně v životě zhulil, tak přišel dom a měl brutální žravku, včechno do sebe rval rukama nohama a ráno ho prej máti našla spát u ledničky s brutálně zasranejma rukama. -ale nutno dodat, že do toho byl i dost nalitej
jo to jsem byl takhle jednou doma a byly tam naky (docela stary ale furt jeste pozivatelny 3 hnedy hosky) a mel sem asi 0,5g tak kdyz sem sel na chodbu na bong tak sem si rikal ze bych je fakt nedsezral proste byly taky divny a zmokvany od ty soli (to nesnasim) no a jak sem si dal bong tak sem je sezral ani sem nevedel jak zhul je nejlepsi kuchar
Teďka jsem si dal utopence nakládaný v černým pivu+mrtě cibule a mrtě pepře. Má to úplně jiný grády než klasický buřty v octu. Doporučuji všem gurmánům!
ja když mam hlad tak hned utíkám do buffetu a unás tomu říkáme hladové okno a tam si dam pěkně řizek z hranolkama ale než ho udělaj tak si dam jako předkrm aspoň 2 parky v rohliku.......a pak.........po dobrem jidle dobry šluk
Nedávno flašku broskvovýho domácího kompotu, bytelnej zouvák chleba se salámem a hermelínem potřený majonézou a jako zákusek banán s tatrankou, to vše důkladně zalít vychlazeným mlíkem...jo když je hlad, tak dokážu sežrat na posezení pizzu s dvojtou kukuřicí (kolem 150,-Kč,a je fakt masivní), potom to zalít kofolou (dokážu vypít dvoulitrovku tak do hodiny) a ještě na zakousnutí dva KitKaty. Mě živit fakt není žádná prdel. A kámoš ten většinu svejch prachů na akci dá za žrádlo, naposledy hamburger pak hermelín v bulce a gyros na zakousnutí...
Původní příspěvek od pic.akolada a čo to je jedna pizza bracho?? ked som hladny neni problem aby padli 2pizze na posedenie a zapit to pol litre kofoly...
aj kdyz mam hlad /resp. chut / tak nezeru pac jak uz nekdy nekde nekdo moudre podotknul : zravka kazi travku proste kdyz se nazeru, tak je hned po stavu
tak ja mam rad viac pochodove jedenie napr raz vecer:
tvaroh (lebo cvicim )
chlebiky s maslom amedom
chlebik s maslom a grankom
cestviny s jogurtom
zatim nejaku dobosku a
hned som to zakoncil v posteli zaspal som ako maly :
Nedávno když sme si dělali palačinky se nám stala taková pěkná haluz nevim kam bych to napsal, takže to hodim sem. Normálně sme si bez problémů udělali palačinky, ale co jsme vzápětí nezjistili... naše jediná marmeláda se rozbila a vytekla do pytle, kde byla sklenička schovaná. No co, nalili sme tu marmeládu do hrnku a začali sme jíst. Po chvilce mi něco začalo křoupat mezi zubama, říkám si, no jak se tam dostal kamínek, ale když sem zjistil do čeho sem to vlastně kousnul tak mě to docela překvapilo normálně tam byl střep a postupně si začali ty střepy vytahovat z pusy i ostatní. Problém byl v tom, že ta marmeláda byla fakt dobrá a my sme ji tak nějak nemohli přestat jíst, nakonec to všichni riskli a rači přebírali střepy než aby si dali palačinky bez marmelády