Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec.. delam na technicke priprave vyroby... v praci jsem parkrat hulil ale uz si to radeji nechavam na odpoledne... nedela to dobrotu a do prace si myslim ze to ani nepatri.. takze asi tolik k tomu
Ja jsem ucetni v jedny velky nadnarodni firme, a v praci nehulim, ale po praci temer vzdy a rada, jedu model, ze to brko mam za odmenu, a pak si ho vzdycky moc vychutnam....
Hodně lidí si myslí, že pokud nejsou v dosavadním zaměstání spokojeni, tak že je to jejich vina. Je to stejný jako všude, dokonce bych se firemní atmosféru nebál přirovnat k atmosféře v hospodě. Když je dobrý majitel, tak tam i rád zajdu :-) Vzpomínám na to, jak nám profesorka na škole říkala, že si prošla několik zaměstnání, než našla to který ji vyhovuje. A pod slovem vyhovuje si vlastně můžu představit i pohodlnou kancelář, kde budu pracovat a lidi okolo sebe, druh sortimentu, historii firmy, vlastníka a nebo generační složení. Na druhou stranu není vůbec sranda takovou práci nalézt, a proto to trvá někdy dost dlouho. Když mám ale školu, tak mám právo si vybírat a ne brát hned první, co je na pultě. Dost taky záleží na šéfovi. Pokud to není osobnost, ale pouhá loutka, tak zdrhat. A tohle si začínám v poslední době uvědomovat.
sem student byl sem na kucharovi nebavilo me to tak sem tam nechodil vyhodili me tak sem sel na sklare tam je to fklidu.
Ps:ve skole palim,budu na dale a v praci taky
SEO analytik
moje prace je o tom, ze dostavam ruzne internetove stranky nahoru v pozicich na vyhledavacich. Je to dost fajn v tom, ze pritom prolezu plno zajimavych webu, ziskavam nove informace.
Neprijemne je, ze vlastne vse jen odhaduju, nic v tomhle neni jiste...
V praci se hulit da, jen je treba primerene. V kanclu nas huli polovina. Dny kdy je pauza na brko a cigo co hodinu jsou velmi, velmi zajimave
Pracuju stejne vykone jako nespaleny, takze v tom nevidim problem.
Do skoly ale nehulim nikdy, proste to tam nema co delat.
Pri jednani se zakaznikama radsi taky nebudu vypaleny
EDIT:
hm... tak to jsem uplne neodladil, chce to vic a vic lidi
takze nespim a makam. Al budou premie doufam ze fajnove
Nazdar
tak mam ubaleno, bong nabitej - což je skvělá příprava na pracovní den
Pracuju tak, že vytvářim WEB, html......
na tomto druhu práce je super to, že si sám určim jestli pudu fachat teď - nebo večer, stačí stihnou termín ....
Jak to tak čtu tak mě mrzí, že nedělám IŤáka :-) Pracuju jako dispečer ve stavební firmě takže hulení v práci nepřipadá moc v úvahu. Co se dá dělat :-)
A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...
Nazdar ludia....
ja mám na vizitke napísané Projekt manager a v realite mám na starosti výstavbu stavebných projektov v celkovej hodnote zopar desiatok milionov.....
Inak mám kamaratov, ktorý sú doktori a celkom si to užívajú....ale pozor operujú len z čistou hlavou...(teda väčšinou)....problém nastáva iba ak sú v nudnej službe, dačo užijú a potom im príde prípad a to je potom celkom zábava.....ale všetci pacienti im prežili...
sranda byla, když jsme se v Hořicích potkali s pár členy kapely ILAM, kteří tam zrovna dělali po školách jakési protidrogové přednášky. všichni zapálený huliči ale v "práci" asi nehulí....
Momentalne jsem brigadne zamestnanej jako technicko-administrativni pracovnik v technologickem oddeleni jednoho z nejvetsich stroj. podniku ve stredni evrope
Je to cajk, neco na kompu, vykresy a pak sefovat veci po vyrobnich halach.
Je to asi zatim nejlepsi brigada
Původní příspěvek od accountant Ja jsem ucetni v jedny velky nadnarodni firme, a v praci nehulim, ale po praci temer vzdy a rada, jedu model, ze to brko mam za odmenu, a pak si ho vzdycky moc vychutnam....
Tak momentálně pár týdnů brigádničim jako účetní ve větší firmě, školy na to mám. Ženský v kanclu až na vyjímky stejně většinou prošli jen rychlokurzama a rekvalifikací z jiný profese.
Platí skvěle, nechá se to. Hulit se před/ při práci vopravdu moc nedá, ale po je to vklidu
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
StuDEnt AJTÝ....... do školy chodit zhulenej? nikdy..... párkrát se to zkusilo, byly nářezy, byla prdel, ale mám schýzy a necítím se dobře a navíc z toho dne nic nepoberu