Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
LIX: co je na tom zvláštního, rtuťovky maj startér integrovanej a kondenzátor (jak už je v jiným theardu popsáno) neni 100% nutnej. ps kondík nepoužívaj jen tataři
No všimol som si že v tej ortuťovke je niečo naviac, tak som si domyslel že pri zapojení netreba štartér a ten kondík musím neaký pohladať v pivnici, lebo som žiadny zodpovedajúci parametrom nenašiel
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Black & White: pro 50W ma bejt kondik 8uF a pro 70W 10uF
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
WhiTe: nvím z kterého je ten návodík roku ale v síti je 230V a k 50W se teď doporučuje 10uF a na 70W 12uF podívej se do nějakýho novějšího katalogu.
Black & White: kondík z 50w nedoporučuju k 70W i když se kondy dělají z tolerancí +,- 10%
Ahoj lidičky
Jsem totální lama
"Rozdělal" jsem od sebe trafo od 400W a tuším to menší k tomu je tlumivka (viz obrázky), trafo i tlumivka mají 3 vývody, a já celý tumpachový chci aby 400 sodík svítil a mám strach aby to nebouchlo (
Myslel jsem tedy že jsem na tom líp, ale případný škrt si nemohu "lajznout".
Pomůžete mi, pls tak abych to pochopil a nevyhořel?
Štve mne to, ale mám porstě 1 velké trafo a 1 malý bazmek, bylo to bez kondíku a fungovalo to, než jsem to začal řešit.
Ten vrchní obr. je stártér to je ten menší bazmek. A ten pod ním je tlumivka to je ten větší a těžší. Schéma zapojení je na tlumivce použij to v pravo je pod ním nápis CE. Na tlumivce (větším bazmeku) zapoj jen vývody co jsou u sebe 4 a 2 ten třetí co je na opačné straně nezapojuj vůbec. Pokud nevíš jak to zapojit pošli tu fotku všeho tzn. na jedné fotce startér tlumivku i výbojku a já ti to propojím jak to příjde ať je to v cajku a bez problémů.
Caute vsetcia, neviem kam mam hodit tento moj problem (mozno to ani neni problem).
No skratka mam 250W HPI + predradnik = celkova spotreba 340W - je takato vysoka spotreba normalna????
Cakal som tak 290W ze to bude papat.