Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prihadzujem foto mojej Cream sodici n.2 od seedbanky Dutch passion. Teraz dnes 5.9 som ju videl prvy krat od maja. Je u jedeho kamosa na zahrade kde ma aj on pekne stromceky
Dal som ju tAM PRETO ZE UZ NEBOLO INDE MIESTO...... :RASTA:
Ja osobne planuju nejake klony rozjet, zatim nevim modely... kazdopadne ze semen pojedu to co jsem letos oprcal a to bude Erdbeer # Boggle Gum snad mi to vyjde dobre...
po tohtorocnych skusenostiach kazdopadne feminizovane semena..uvazoval som o pomerne lacnych odrodach od greenhouse seeds - Big bang, the Church, the Doctor..vsetko okolo 20 euro za 5 seeds..a este asi Shamana..celkom sa mu u nas dari..
tento rok to bol no name-ale krasne semena, na buduci rok určite z klonov, bude treba zvolit zaujmavu genetiku, a uz len porovnavat a učit sa zo svojich chyb...a nech mate vsetci super urodu.aloha
já asi zkusím safari mix od mandala seeds....
+ z mýho šlohnutýho no nejmu mi zbyly jen 3 semínka tak bych chtěl aby aspoń jedna samice z z nich vyšla...
No já bych si příští rok představoval asi tuto sestavičku...
Nirvana seeds : Durban Poison , Early bud , Early special
Paradise seeds : Belladona
Mandala seeds : Sadhu , Kalicharka
Co myslíte , byla by to dobrá volba ????
Mě se letos osvědčil chronik a bleuberry a jejich dítě zkusím taky přístí rok zase dál... z dětiček jsem měl take stavy že jsem se chlamal i rostoucí trávě fakt mazec... ale jinak bych chtěl i zkusit na out california orange bud...
Původní příspěvek od Edgaros No já bych si příští rok představoval asi tuto sestavičku...
Nirvana seeds : Durban Poison , Early bud , Early special
Paradise seeds : Belladona
Mandala seeds : Sadhu , Kalicharka
Co myslíte , byla by to dobrá volba ????
Noo v pohode ale na Early bud tu par ludi nadavalo, ze nizky vynos aj kvalita tak by som si to tu na tvojom mieste este popozeral. A celkovo tie Early modely sa mne moc nepozdavaju ale niekto tu ma mozno lepsie skusenosti.
Inak ja by som chcel na buduci rok zasadit Passion 1 a Durban Poison.
Lidi pokud se vam nechce cestovat do |Vidne nebo primo do Hollandu pro semena tak zkuste tenhle link...Je to primo na Distributora seminek znacky Mandala Seeds..Urcite to kazdy znate.Jinak jestli muzu doporucit...nesadte zadny NoName...Sazejte jenom origo,uvidite,kdo zna,vi ze nekecam...urcite nebudete litovat tech penez za seminka
A tady je CESKY LINK http://www.shopcz.mandalaseeds.com/
po dlhsej prestavke pridavam new update zahradky
fotky su z 29.8.
na prvej fotke ten ker vpredu zacal sistit pred tyzdnom
posledna fotka: stretli ste sa s takouto vecou, what´s that ???
a este jedna zla sprava, ze sa vyskytli nejaky hermaphrodits a stihli opelit kvetinky
Tak jsem měl konečně možnost svoje kyti takže se prosim koukněte, raďte a hodnoďte .... jenom ne prosim kvalitu fotek je to focené mobilem jiny foťák nemam k dispozici... ty detailní fotky palic se mi moc nepovedly, tak je nafotím znova a potom to updatnu...
foto č.1 : SHAMAN
foto č.2 : Taky SHAMAN
foto č.3 : A takhle vypada celej sklenik je tam 15kyti ... 3x Shaman zbytek NoNamE
Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D