Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uprising v BA, okolo 3-4 ráno ma chytil najväčší hlad,samozrejme nič sme nemali, tak som vybehol do tesca. Diabolský šalát a knedla boli jediným riešením, keď nemali žiadny chleba ani pečivo. Kamoš sa tam chcel trochu zohriať, došiel za mnou za 10 minut s plnou taškou úplne čerstvých pečív... ale ja už som bol najedený
Tento thread je neskutecne dlouhy, takze nevim, jestli se muj recept neobjevil v nekterem z prechozich prispevku... :
Popcorn, dat to mikrovlnky po tom, co se udělá, otevřít, posolit, a dat tam tak ?50?gramu masla cca., dat znova do mikrovlnky na 10-20 sekund. A zradlo je na svete, slany popcorn NASAKLY maslem no vynikajici.. A navic po jednom balicku jste nazrani na dve hodky dopredu
Jo a jinak, kombinacich jidel, ktere provozuji po zhuleni je nekonecne mnoho a urcite se tady uz vsechny objevili...
HH kamarád na mně že jeho otčín má rád meloun namazanej máslem a hořčicí zamozřejmně že bych to nedal do huby ale pár minut meditace nad fajfkou dělá divy atak sem to zkusil ZKUSTE DOMYSLET
Tak co Já si vzpomínám, tak tenhle tejden sem zblajznul litr mlíka a k tomu zakusoval M&M's, sem tam to ředil pivem, trochu se nafouklo bříško ale hned jak jsem mohl tak sem si dal chleba se sádlem a cibulí k tomu ešte utopence. Ja moc nežeru no :-D, sem už odnaučenej téhle žravky. Když jsem ve městě, tak jednou z pěti zhulených případů si dám václavskou klobásu s cibulí, to je pro me orgie :-p.
Jinak si vzpomínám, že mixování sladkyho a slanýho + dotoho nějáký další blivajz mě není cizí a už jsem to zažil a je to horší jak se vyspat se svojí hnusnou kamoškou :-D.
A tak co bylo doma minule sem sned cokoladu a pak sem to jeste zajdel s rozkama a potom sem k tmu pridal vyprazey syr bylo to dobry ale ranoo mi bymo spatne
no jednou tak tři roky zpět, jsem přišel totálně vypučen z hospody a doma mamka zrovna udělala domácí pizzu, na cely plech. Jak jsem to viděl (já pizzu moc rád) vzal jsem nůž a uřezal přesně polovinu toho plechu naládoval asi na tři talíře sednul k telce a celé to do mrtva sežral...jinak u nás se tomu lidově říká "ŽRAVKA" popř. zvěřka ale to je spíše člověk co je totální marasník...
...A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou..
Vzdycky se snazim "mlsnou" nekrmit...ale kdyz uz neco ochutnam,tak jsem ztracenej!Slany,sladky,slany,sladky,kysely,sladky,slany,...proste vsechno co prijde pod ruku!
No tak ja at se snažim jak se snažim chutě a hlad mě přemůžou,piju hektolitry matonky nej je lemon,jinak s jidem je to husty,rafaelo a v zapětí kus tlči,nebo jednou sm snědla asi 4klobasy uplně nechutně mastny,jinak nejbrut kombionace byla jogurta sardinkova pasta,mame večnou zasobu bramborovejch tyčinek takže ty sou luxus
Zrovna před chvílí jsem po požití většího jointu během asi hodiny spořádal několik bramboráků se zelím, zhruba 15 deka salámu s hořčicí a chvilku na to jsem vypil několik sklenic mléka s hromadou granka a čokoládových kuliček... Narozdíl od věcí, co tady někteří zmiňují to sice není takový extrém, ale mě to docela stačí