Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 42 43 44 45 46 »
Autor
Téma 
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 689

citace:
Původní příspěvek od wasco123

Rybari sa pozeraju po rybach a nie po rastlinach. Skor by som povedal ze najhorsi su BILINKARI, hladaju rozne somariny do cajikov apd.

No sice rybáři se dívají po rybách, ale je spousta mladých rybářů,kteří nepohrdnou přilepšením k úlovku. Víš co..takže já když sadím tak dávám bacha hlavně na myslivce a rybáře.

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 20-01-2008 v 16:03 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schurulz
Stálý Člen

Karma uživatele schurulz - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 690

U nás máme jedno vychytaný mýstečko slezeš dolů po stráni kde nic neroste pak deš 20 metrů potokem po připraveny cestě s radoby nahodně nahazenejch kamenu a na protějšim břehu hned u cesty tak 10 metru od ni akorat je tam pas kopřiv přes kterej nikdo nejde ani v něm neni vyšlapaná cesta,slunko svití skoro celej den perfektní vlhkost od potoka a ani nejchytřejší čorka se nebude nahodně prodírat kopřivamama když neuvidí vyšlapanou cestu letos tam budeme sazet už po šesty a vždycky to vyšlo perfektně,radim vam najit něco podobnyho a budete hulit celej trok ze sviho

Old Post 27-01-2008 v 15:17 PM
schurulz je offline   Profil uživatele schurulz   Find more posts by schurulz   Foto galerie člena schurulz   Click here to Send schurulz a Private Message   Add schurulz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blackpoint
Nový Člen

Karma uživatele Blackpoint - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 691

moje nejlepsi misto minuleho roku bylo primo uprostred louky(videt byli tak na cca 0,5km pouhym okem.....)......
A to ve stylu "pod svicnem je nejvetsi tma" jsem dosahl prekvapivych vysledku..... co se tyce vzrustu i urody.......... a taky jeste jedna perlicka.... sousedi mi kolem kytek krouzili jak vosy kolem lizatka:-)
jeden chodil na prochazku se psem, druhy vasnivy houbar a treti sousedka na podzim kosila sipky v bezprostredni blizkosti mejch kyti a vse v poho!!!!!!!!!! chce to jen kuraz a poradnou davku drzosti.... ale prinasi to kyzene ovoce:-!

Old Post 25-02-2008 v 15:35 PM
Blackpoint je offline   Profil uživatele Blackpoint   Find more posts by Blackpoint   Foto galerie člena Blackpoint   Click here to Send Blackpoint a Private Message   Add Blackpoint to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
filos
Stálý Člen

Karma uživatele filos - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 692

Mne minule vyslo posadit hned pri meste, asi 300 metrov od posledneho panelaku do prveho lesicka co tam je. Nebolo to sice najlepsie miestecko co sa tyka svetla, no zato nikto mi neskosil urodu a to vedla tohto miesta asi o 20 metrov bolo ohnisko

Old Post 25-02-2008 v 21:04 PM
filos je offline   Profil uživatele filos   Find more posts by filos   Foto galerie člena filos   Click here to Send filos a Private Message   Add filos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 693

Čusssssssssssssss já jsem jednou skoušel zázet také in the city a bylo to na has.hřišti a náhodou to bylo cca 200 metrů od říční

policie ale vyrostly jen dvě a byli to samci tak jsemje tam nechal

pak už nevým co se snimi stalo........................

Naposledy upravil 02-03-2008 v 09:27 AM

Old Post 01-03-2008 v 11:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gantali
Stálý Člen

Karma uživatele gantali - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 694

čago,mam kousiček od baraku les a vedle toho hned pole,tak že to mam vychytane!Ale v poli uz jsem propal a v lese my to požrali slimaci i přes to že sem tam měl skořapky a vlasy,z toho vypliva že si musim najit novy flek,ale zustanu i při starem tam nahažu nonamy.musime fintit lidi,jak proti zvěři a škudcum,tak proti lidem!!!!!!!!!

Chceš-li ztratit přítele, půjč mu peníze

Old Post 06-03-2008 v 16:40 PM
gantali je offline   Profil uživatele gantali   Find more posts by gantali   Foto galerie člena gantali   Click here to Send gantali a Private Message   Add gantali to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 695

tož místečko,který bylo minulou sezonu už je nepoužitelný,takže musim hledat něco novýho..dycky obden vemu kolo a projíždím různý rajóny,kde by se jim tak mohlo holkám líbit a hlavně kde by byly ukryty před zraky zvědavců..zatím sem byl ale neůspěšnej.je to docela těžký najít dobrej flek,ale věřim tomu,že se něco podaří

Old Post 07-03-2008 v 10:28 AM
Lubosh.
Stálý Člen

Karma uživatele Lubosh. - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lubosh. - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 696

Já si myslím, že pokud nemáme vlastní pozemek(i tam je velká pravděpodobnost, že tě někdo vybere) tak nemáme šanci! Třeba jako někde na poli, bo na palůčku....U nás znám spoustu hajzlů co se baví tím , že celé dny lezou nejrůznějšími křovisky a palůčky a hledají políčka!! Já sem už měl několikrát na zahrádce a pokážde mi na konci srpna chodili nějací blbečci zaštipovat! Jednou sem jednoho zmrda přistihl! Hned sem se na něj rozeběhl a náhle zjistil, že mu je tak 11 a to jedí!:-D:-D Byl sem tak v šoku, že swem nechal odejít, aniž bych ho mlátil!...

Old Post 07-03-2008 v 22:12 PM
Lubosh. je offline   Profil uživatele Lubosh.   Find more posts by Lubosh.   Foto galerie člena Lubosh.   Click here to Send Lubosh. a Private Message   Add Lubosh. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

:( Příspěvek č. 697

citace:
Původní příspěvek od Lubosh.
Já si myslím, že pokud nemáme vlastní pozemek(i tam je velká pravděpodobnost, že tě někdo vybere) tak nemáme šanci! Třeba jako někde na poli, bo na palůčku....U nás znám spoustu hajzlů co se baví tím , že celé dny lezou nejrůznějšími křovisky a palůčky a hledají políčka!!

....Picovina na N-tu..
Mega picovina... uz 5 let mi nezmizol ani listek v prirode ..
Hold netreba sadit 1-3 km od domu, a mista fakt hledat

Old Post 07-03-2008 v 22:43 PM
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 698

Presne ako pise radvancan.....kto hlada najde.....

Old Post 08-03-2008 v 17:49 PM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THE_GAME
Stálý Člen

Karma uživatele THE_GAME - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 699

Všude čtu jenom jak někdo vysadil u potoka, co takhel zasadit v blízkosti břehu řeky ? Je to to samé ? Je to v pěkně odlehlé, liduprázdné oblasti... jen aby nepřišla povoden ...

Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.

Old Post 10-03-2008 v 15:10 PM
THE_GAME je offline   Profil uživatele THE_GAME   Find more posts by THE_GAME   Foto galerie člena THE_GAME   Click here to Send THE_GAME a Private Message   Add THE_GAME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak25
Stálý Člen

Karma uživatele ak25 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 700

Je všude spoustu dobrech mist ale u nÁs je TO problem byl jsem si zakcrosit na BIKU a vyhlidnou najit idealni flek mrtě fleku ,a je tu problem a to jsou POSEDY MYSLYVCU NASEROU SI JE VSUDE ČU....I,PROJEL JSEM OKRUH ASI 3 KILAKU A NAPOCITAL JSEM JICH 6 MRTE DOBRY FLEKY UŽ MĚ TO MRD......SAMY KRMELCE A POSEDY JE TO VO HUBU NAKEJ MYSLYVEC NA POSEDU S DALEKOHLEDEM ME UVIDI A KYTKY pujdou do hajzlu A NEBO NĚKDO UDÁ snad se nĚco ČUS

Old Post 11-03-2008 v 17:04 PM
ak25 je offline   Profil uživatele ak25   Find more posts by ak25   Foto galerie člena ak25   Click here to Send ak25 a Private Message   Add ak25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 701

citace:
Původní příspěvek od THE_GAME
Všude čtu jenom jak někdo vysadil u potoka, co takhel zasadit v blízkosti břehu řeky ? Je to to samé ? Je to v pěkně odlehlé, liduprázdné oblasti... jen aby nepřišla povoden ...

řeka přece totéž co potok,ne? jen ta povoden,ale tu máš i u potoků,nemysli.
ale hoši....míst je po kokot.otevřete oči!!!

cosa nostra

Old Post 12-03-2008 v 01:19 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 702

citace:
Původní příspěvek od Jay-jay

řeka přece totéž co potok,ne? jen ta povoden,ale tu máš i u potoků,nemysli.
ale hoši....míst je po kokot.otevřete oči!!!
Jo jo přesně tak jay-jay míst je všude tři prdele jenom stačí hledat a hledat a ne říct si já nic nenajdu stačí jenom mít trpělivost souhlasím stebou jay-jay

Old Post 12-03-2008 v 09:05 AM
Don Corleone
Nový Člen

Karma uživatele Don Corleone - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 703

Zdravím do fora.

Mně se osvědčil starý nepoužívaný sad. spousta místa, žádný lidi... Ale bacha na zvěř... :-( Nejedna kytička zařvala. Taky je docela fajn, když máte tu možnost, udělat si několik fleků po pár kytkách, šance, že vám někdo zruší všechno je menší. Ale uznávám, že než jsem všechno obešel a zkontroloval, zalil, zaštíp atd., uplynulo celé odpoledne...

LG.... Life is green!

Old Post 13-03-2008 v 14:23 PM
Don Corleone je offline   Profil uživatele Don Corleone   Find more posts by Don Corleone   Foto galerie člena Don Corleone   Click here to Send Don Corleone a Private Message   Add Don Corleone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Chronic_SVK_
Stálý Člen

Karma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% PěstitelskáKarma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 704

Ja uz mam nejake kriky vyhliadnute lenze je problem vtom kde natrepem cca 60 rastlin pls nejaku radu

<---Kill him!

Old Post 17-03-2008 v 20:38 PM
_Chronic_SVK_ je offline   Profil uživatele _Chronic_SVK_   Find more posts by _Chronic_SVK_   Foto galerie člena _Chronic_SVK_   Click here to Send _Chronic_SVK_ a Private Message   Add _Chronic_SVK_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 42 43 44 45 46 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás