Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Za mě doporučím sweet seeds fast v., jediná nevýhodá je když se potká špatné počasí a neprodyšné bambule to je do kopru , jinak passion 1 a frisian dew v porovnáním s fasty májí více venkovní strukturu a jsou proti plisním odolnější
Čau, poradíte prosím nějakou odrůdu dle následujících parametrů.
1. Na výšku co nejmenší a obecně čím menší, tím lepší
2. Co nejvyšší % THC
3. Outdoor, ideální je krátká doba kvetení
Na zbytku nezáleží, nějaké tipy? :-)
Původní příspěvek od Mafox Čau, poradíte prosím nějakou odrůdu dle následujících parametrů.
1. Na výšku co nejmenší a obecně čím menší, tím lepší
2. Co nejvyšší % THC
3. Outdoor, ideální je krátká doba kvetení
Na zbytku nezáleží, nějaké tipy? :-)
Ahoj,
týmto požiadavkám asi najviac vyhovujú automaty, výber je naozaj široký a môžeš si vybrať či už chceš mať sklizen za nejakých 7-8 týždnov od výsevu alebo až za 13+, podľa toho ti kytka môže narásť od 30cm až do 1,5m, možno viac... Tiež je výhodou, že si môžeš vybrať rôzne sativy, čo pri fotoperiodach nie je vždy možné/vhodné... Stačí si na eshopoch zadať tieto kritéria a vyjde ti komplet zoznam, ktorý by podľa seedbank a eshopov mal vyhovovať tvojím požiadavkám
Čau lidi, mám takovou otázku, hodlám to vysadit tuhle sezonu tady u nás na jihu naší země, na divoko, místa mám vybraný a není problém se o to často starat, ale stále nevím co vzít, chci kytky po FIMování asi kolem 1m až 1,80m a chtěl bych vysoký obsah THC a výnos, zkušenosti mám jen s no name kytkama, váš názor na to vzít jako menší kytky Critical kush (případně odolnější Ganesh spirit) a větší OG kush?
Naposledy upravil Hammerfall 12-04-2017 v 18:35 PM
Zdravim borci, tento rok chcem prvykrat v skleniku pestovat zelene zlato, tak 2-3 rastlinky (miesto nepusti). Sklenik je vysoky 2m, ma 2 okna a klasika dvere, rastlinky budu na druhej strane, oproti dveram (sirka 2,5m, neviem ci sa tam vlezu 3 palice)..... Precital som tu skoro vsetky temy tikajuce sa outdooru, mam poznacene aj neake odrody, ktore by boli najvhodnesie. Problem je ten, ze hladam najodolnejsie odrody proti plesni, kedze v skleniku budeme pestovat aj inu zeleninu. Viem ze co sa tyka sklenika, tak najdolezitejsie je hlavne v obdobi kvetu co najviac vetrat, a tam je ten problem, kedze kvoli zelenine (rajciny, paprika, salat, uhorky a pod.) sa praveze moc vetrat nemoze....Kvoli vyske by to mala byt asi neaka indica , ale zasa ja vyhladavam obidva tipy uletov, tak co by ste odporucali za mix, kde je aj vacsie zastupenie sativy? Sadit budem zaciatkom juna, rozmyslam, ze dam rastlinky do vacsich kvetinacov a tie potom zakopem, nech sa netahaju tak do vysky. S pestovanim zacinam, tak budem rad za akukolvek radu. Zdar
Jedna z nejlepších co jsem odzkoušel je Big Bud XXL, bohůžel nemám foto ... Ale krásná Indica Pořádný masitý palice ... Z jedný kytky bez zastříhávání atd ... Prostě jen volný rust cca 250-300 g dry úplně v klidu Hlavně odolná vůči nemocem a plísním...
Další co můžu doporučit je Pineapple Chunk od Barneys Farm ... Super kytka sice vzešly jen 2/5, ale pomocí zastříhávání atd ... Výnos 850-900g dry / kytka ... Odolná vůči plísním a nemocem a super do českých podmínek ... když je zima jde hodně do fialova ... ale po usušení to není moc vidět Hlavně vzhledově outdoor vypadá jako indoor Dyštak foto Pineapplu
Zdravííím..... Mám dotaz jestli s normál feminizovanými semínky se musím vice starat o květ než u autofloweringu?.. Základní info o menším vzrůstu a výnosu atd vím,ale tak nějak všechny rozdíly a zkušenosti..například jestli jsou více odolnější venku atd ..Nejsem schopem se rozhodnout před nákupem)) Dííííky díííkyy dííky.....
Původní příspěvek od Tommyaware Zdravííím..... Mám dotaz jestli s normál feminizovanými semínky se musím vice starat o květ než u autofloweringu?.. Základní info o menším vzrůstu a výnosu atd vím,ale tak nějak všechny rozdíly a zkušenosti..například jestli jsou více odolnější venku atd ..Nejsem schopem se rozhodnout před nákupem)) Dííííky díííkyy dííky.....
Venku se o květ starat nemusíš, to zařídí příroda :-)
Odolnější nejsou, ale můžeš květ načasovat na srpen/září a tím se vyhnout "plesnivým" podzimním časům.
Cus nejakej pátek už to sázím a prvním byla Royal queen seeds : speciál queen kytky to stihli do poloviny října ty sem jel tak 4roky pak sem zkusil S.A.D FAST VERSION velký rostiny palice také ,erly skunk supr volba pak taky outdoor mix od Reserva privada to byl taky dobrej kauf jinak to furt zkouším ale tyhle me nikdy nezklamali tak at se daří zahrádkáři ! :-)
Ahoj decka,
mne sa tento rok zase osvedcila Cream Caramel fast version od Sweet Seeds. Kosa koncom Septembra-Zari takmer bez plesne. Palicky su tvrde ako kamen, vonia to zaujimavo, funguje vyborne. Vynos taktiez velmi slusny.
Mne zas ten CC FV behom 1 tyzdna uplne zhnil. Tesil som sa ze ake paradne palice, ze za tyzden kosa, no a ked som tam dosiel tak som len cumel.
Ale z tych fast version veci najvac chvali tu na G je na Killer Kush tusim.
Ahoj nekdo zkusenosti s White widow venku? Dostal jsem ji od Dinafem jako darek 5 kusu. Z tech 5 ti 3 shnili uz v srpnu. Podeziram ze to byly automaty pac zacali kvest nekdy v polovine cervence. Ty 2 co prezily daly 80g sucheho. Brutalni vune. Palice byly takovy hodne vzdusny vubec ne zatazeny. Stav ultra indikovej - velka tezka zhulenost spis navecer.
Byl to muj prvni grow takze mnoho chyb chtel bych je zkusit znova a lepe ale nevim jestli to ma cenu v nasich podminkach.
Jinak velice prekvapila Black dominator od Dinafem kompaktni tvrdy super vonavy palice. Vybornej stav.....indikovy ale takocy jemny....muzes fungovat. Urcite pojedu znovu.
Mě osobně se velmi zalíbily fast verze od sweet seeds, jen to hoši ještě vychytany a je tam dost phenotypu. Docela mě děsí.. me to plesnivělo tak nak středně. Kamíkovi strašně, a pak čtu zde, že někomu vůbec. Za mě CC TOP věc
K těm fastum,jeli jsme letos Green Poison fast,hotovej byl přelom září/říjen-což je o necelej měsíc dřív než regular,nachylnost na plísen veliká,a učinky mě zatím nějak neohromily,snad se to časem zlepší.Sluší se dodat že za to první tak úplně nemůže páč takhle mrzký září dlouho nebylo,neházím flintu do žita a příští rok zkusím nějaký jiný fast model.
Zdravím, taky jsem jel GP F1 od Sweed Seeds a za mě palec nahoru. Hotový byl opravdu brzo, sem tam nějaká plíseň, ale žádný horror to naštěstí nebyl. Účinek byl celkem dobrý i když nejsilnější model to opravdu není. Příště ho jedu znova spolu s DurbanPoison a přemýšlel jsem i o Pamiru.