Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau Skafto!Sú veľmi pekné.Zabezpeč každej aspoň 5l kvetináč s kvalitným substrátom.Už im nesvieť.Keď ich necháš len rásť na okne za 10 dní sa ti prepnú na kvet.Keď budeš v miestnosti večer svietiť tak dbaj aby rastliny boli v relatívnej tme.Mohlo by ich to stresovať.Do 15.4. budú mať cca 45 cm a z každej môžeš očakávať 25g.Veľa zdaru!
Včera vykukli Shamani z jeeffov, Pri no name rastlinkách počkám na to kedy ukážu pohlavie a potom idú samice do už pripravených 5l kvetináčov,som realista a tak som kúpil len dva kvetináče,ale veľmi rád dokúpim ďalší ak by boli všetky tri slečny..
custe.mám ted asi 25cm vysoké kyti viz. muj indoor a chcu rizkovat.az zjistim pohlavi(uz den je jedna vetvicka na rostlinkach zateměná) tak bych je supnul za okno.nenakvetou?muzu dosvecovat treba 4,5 hodin no...
Původní příspěvek od OutDoorEr custe.mám ted asi 25cm vysoké kyti viz. muj indoor a chcu rizkovat.az zjistim pohlavi(uz den je jedna vetvicka na rostlinkach zateměná) tak bych je supnul za okno.nenakvetou?muzu dosvecovat treba 4,5 hodin no...
Mám od půlky Února kytku za oknem...kvíst nezačala, ani preflowers se zatim neoběvily... Klidně ji tam dej
Zdar, zasadil som v lednu seminko, co som nasiel v palici OG18 (jak sa tam vzalo, nemam sajn), hned ako to malo 3 patra, som mu dal FIM, nejak v strede unora hodilo preflowers, a teraz vypada - vid foto. Takze tolko o fotoperiode v zime. Dni su moc kratke aby to pokracovalo v raste (bez kvetu)
OutDoorEr, frek - snad vam to nenakvete, ale ruku do ohna by za to nedaval
Původní příspěvek od Maxeaux Zdar, zasadil som v lednu seminko, co som nasiel v palici OG18 (jak sa tam vzalo, nemam sajn), hned ako to malo 3 patra, som mu dal FIM, nejak v strede unora hodilo preflowers, a teraz vypada - vid foto. Takze tolko o fotoperiode v zime. Dni su moc kratke aby to pokracovalo v raste (bez kvetu)
OutDoorEr, frek - snad vam to nenakvete, ale ruku do ohna by za to nedaval
Je hezká...
Ale podle mně záleží na genetice a na tom ,jaký je počasí a na jakou svět. stranu je to okno. Před několika lety tohle dobou sem měl jinou kytku v plnym květu...
Ale štvě mě, že mi teď nekvete, protože se ji budu muset během několika týdnů zbavit Počítal sem s tim, že mi už dááávno bude kvíst...
Abych jen zbytečně nepsal....tohle je můj {(White Russian x Noname)xNoname}, takže libová genetika.
Mám ho od 1. půliky února
Hnojení: 4x střiklej nitrozymem a 3x Phyt-Aminem.
Původní příspěvek od Pompo Frek: zdá se že nekvete přisvětluješ?
Dnes sem zjistil, že začala..., Takže sem maximálně spokojen( Je to jen "pokusný králík" na postřiky a na ohýbací kolénka, takže bych se ho chtě, nechtě musel zbavit. kvalitní genetika má přednost ). i když se obávám, aby se eště nevrátila narůst, když už je světlo déle, jak 12 hodin.
No ne, nedosvěcoval jsem. Prostě byla normal za oknem a asi tak 2x-4x na balkoně...
Já trápim od konce ledna řízek za oknem, nevešel se do boxu a nechtěl jsem ho zabíjet, tak ho mučim. Jsem zvědavej, jestli dokvete . Po vyndání z boxu tak 3 týdny nic nedělal, pak začal "kvíst". Ma mini paličky a když ho zaleju, smrdí po celym bytě Takhle vypadal 13. 3., fotka je hrozná.... a je to super skunk
zdraviim takze pridavam fotky svojich milacikov. boli zasadene niekedy v polke novembra, skosene boli nedavno. starostlivost o ne bola minimalna, casto krat aj cele tyzdne nemali ziadne slnko , dokonca par dni boli v pivnici v uplnej tme ... a predsa ... takze tu je moja odpoved na to ci sa da pestovat aj v zime ... ano , da sa , aj pri extremne nepriaznivych podmienkach ... prisvetlovane boli len par dni zo zaciatku rastu , potom uz vobec ...