Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chladničku rabujem pravidelne od hornej poličký ktora je vo výške očí takže tam začinam a končím dole pri zelenine z mrkvou v ruke . Ak je chudobnejšie obdobie čo sa týka naplne chladničky ,
tak už som sa pristihol že tupo pozerám na epavit čo je ,ľudovo -rybí tuk.
A tiež som sa už naučil že sa v zhulenom stave nemaju jest nedozreté broskyne ....hodne velké na tak tri kusnutia .Ked som ich zfutroval asi 2 kg prišlo zle ,moc zle .Prehltnut tak velké kusky tvrdého ovocia to ešte ide a zhulenemu jak po masle ale naopak no -strielal som po miestnosti jak rychlopalné dvojča .Na druhý den bola nutná navšteva lekára.
A ako na žravku. Ja tvrdím že Žravka zabija Trawku. Stačí mi vedomie že nemám moc čo hulit a vtedy nežerem .Stači mi jedno susto a opojenie je preč takže si tým ekonomicky/+ - alebo tak nejak šetrím postavu a aj matroš.(Zhulim 2 X tolko ked papam ! ....slavný vyrok nemenej slavneho Otesánka) .
Jak psal jirasek nade mnou - zravka zabiji travku, kazdopadne obvykle zeru (-eme) hezky postupne na vystridani chuti - sladky - cokolada - pokud nechcete snist qantum, tak doporucuji min. 50% kakaa; broskve/mandarinky/ananas v pixle; pripadne pomeranc. Slany dle stavu a chuti varit - takze bud nejaky jidlo typu polevka nebo proste vecere (testoviny, rejze, gulas; s masickem, zeleninkou) apod. nebo treba pecivo s nejakou pastikou, kdyz uz sem sam pastika... Kdyz se nechci tolik cpat, nejdriv se najim a pak hulim Sladky/slany - cerstvej popkorn z mikrovlnky (ooo happy day
Ale chtel sem napsat neco jinyho - bohuzel to nebylo pod vlivem MJ, ale dal bych to i zhulen - byli sme s par spoluzaky/nemi u kamarada oslavit statnici a protoze byli pritomni i 2 rodice, taxe jen pilo a hlavne jedlo - rarasci (kureci obalovane kousky, k tomu dip z tatarky/horcice + nejaky dalsi koreni), plnene buchty a pozdeji doslo i na tatarak - ze pry moc dobrej, taxem poprve v zivote ohcutnal. No nelhali, fakt byl mnami a ja na kary s cca >2 promile nevymyslel nic lepsiho, nez se pobavit reakcema na namazani tataraku na buchtu a snedeni tohoto produktu (v zaludku se to stejne smicha, navic oboji melo skvelou chut tak proc ne, jen jde o nezvyk;P). No zabava velika, skoro nikdo neveril a ja si naramne pochutnal a dobre se pobavil
Tak indulónu bych si teda nedal.....
Jednou jsem se tak vypápnul a pak dostal takový hlad že se to nedalo vydržet....A začal jsem hleda v lednici:spořádal jsem trochu sirový vinný klobásy,dva studený párky to jsem zapil troškou mlíčka a pokračoval...pak padly dva lohliky s tatarkou a nakonec banán s čekuládovím jogurtem. No dobře mi moc nebilo ale další brčko to spravilo.....
jednou byla takova nouze ze sme jedli granule pro psa... no chteli sme to vlastne i trochu skusit, ale hlad byl precijenom vetsi :-D. Ze zacatku to bylo vyborny, ale po 7 granuli prisla strasna chut v puse... bylo mi z toho spatne, chtel sem to zapit, zajist necim jinym, ale neslo to --- ta hnusna chut v puse byla dluho asi za 1 a pul se stratila... ale granule nedoporucuji
co je na koleji v ladnicke, to sa zmixuje, hodi na panev a neco z toho bude...HLAVNE JE, AK DATE HOCIKAM DOSTATOK KECUPU VZDY JE TO JEDLE:-D :-D :-D a btw vrele doporucujem : chleba namazat normalnym maslom, na to jahodovy dzem, na to hermelin a CHilli omacku...najkrajsie je ked mate nahodou vela surovin a popri brkach si spravit gurmansky vecer a davat dohromady chute, ktore by vas ani nenapadli...v drvivej vacsine bolo vsetko v tej chvili nenormalny zazitok, neopisatelne chute, ktore vam ganja este viac prehlbila...nech zije ganjahlad!
Původní příspěvek od cannaba jednou byla takova nouze ze sme jedli granule pro psa... no chteli sme to vlastne i trochu skusit, ale hlad byl precijenom vetsi :-D. Ze zacatku to bylo vyborny, ale po 7 granuli prisla strasna chut v puse... bylo mi z toho spatne, chtel sem to zapit, zajist necim jinym, ale neslo to --- ta hnusna chut v puse byla dluho asi za 1 a pul se stratila... ale granule nedoporucuji
aneb jak rekl Lister z Cerveneho trpaslika, kdyz si dal sousto psi konzervy:" Uz chapu, proc si psi lizou koule....musi to necim zajist"
jj oblíbené téma, tak hele je to už dávno ale přihodim pár pokrmů který jsme za léta zhulenostních kaleb u mě na privátku byli schopný chramstnout:
1) zmražený rybíz z mrazáku tak jak byl, zhruba celou igelitku ve třech lidech
2) půl rohlíku s taveným sýrem v mikrovlnce asi na tři minuty
3) mísa buráků, každej jsme měli svůj talíř a jak byla tma tak jsme nikdo pořádně neviděli co žerem a když pak někdo rozsvítil tak polovina těch loupacích buráků byla červavá
4) klasika pečivo s kečupem s maggim hořčicí či tatarkou
5) těstoviny s čímkoli co doma bylo(sejra, cibule, česnek)
6) čínské polívky zasucha posypané tím kořeníčkem
..no a zrovna teď těstoviny (takový ty mušličky) s vajíčkem a buřtíkem pěkně na kousíčky zalitý sojovou omáčkou a pekeně vopepřený ..zakusuju k tomu housku- maxicháles
Dneska že si koupim rohlik a k tomu salámek.. Ok, ale rohliky samý s mákem (mák fuj jsem na něj alergickej) tak sem si koupil sladkej, posypanej cukrem,a 10 deka slaninky k tomu :-)