Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ide o to:
Slota má 19 miliónové auto
Fico má za nechtami... pod tým si predstavte čo chcete.
Mečiar má zdravotné problémy.
Kurva čo týchto ľudí spája?
Áno, honba za peniazmi, komunistická história a Ivan Gašparovič.
Toto čo sa deje na tomto Slovensku je niečo nehorázne, týchto (KOKôTOV) treba vyhnať z vlády. Ale čo spravíš z drbnutým slovenským hlúpym ľudom.
Ja som zmierený s tým e nás tu budú nahánať pomaly za všetko. A dekriminácia? Ha haha, chlapci. čo máte 15 rokov?
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Gucspeed: k comu si naznacoval, ze si mame vsimat najprv seba? ja som si na sebe nevsimol (ani na mojich kamosoch), ze by som po jointe mal chut niekomu rozpit picu. zato pod vplyvom alkoholu ked niekdo do mna zaripe tak sa kludne pustim aj do raz takeho chlapa. naposledy na majalesi, ked sme pogovali na polemic a paru, kkti co si myslia, ze koncert je len pre nich zacali vyrivat do ludi, ktori tancovali a drgli do nich. ja som sa nenechal, skoncilo to az zasaho SBSky, ktora nakoniec tych kktov poslala prec (ale chceli vyhodit tipka, co sa ma zastal a pred tym aj s nim mali problemy). na pare detto, tam som sa aj potriafal s debilkom, ktory ma udrel prvy (lebo ma donho sotili zozadu).
pokial by som bol triezvy, tak by som v predu ani nebol a keby som aj bol, tak by som tp riesil inak ako nasilim. tak kurva na co sa mam divat???
EDIT: k tomu populizmu: a co ste cakali od IFI (idot, flaska, igelitka) koalicie? Idiot vie len rozpravat, k cinom sa v zivote nemal. sak staci si pozriet ako sa v opozicii snazil hlasovat o znizeni spotrebnej dane z pohonnych hmot, ked je pri moci a MF ma pod sebov, tak zrazu by to narusilo statny rozpocet, a to ma o niekolko mld sk v rozpocte viac ako mal miki. SLopta a stary boxerista, dvojica co nas ojebala kazdeho o par tisic na ukor svojich kamosov, mali by odvisnut za vlastizradu.
nevolte nikdo nikdy tieto strany, ani keby slubovali legalizaciu. aj tak by z toho nic nebolo okrem slubov
No tak prepáč Katastrofa, ale keď niekto nechápe zmysel tých doslova primitívnych (v zmysle jednoduchých) prirovnaní a odsudzuje ich len preto lebo boli písané v biblii tak...
A nepochopil som čo si myslel tým že mám ešte dva pokusy.
Pri týchto voľbách sa ukázalo že väčšina slovákov sú stále iba poslušné ovečky ktoré sa boja zmeny, zase si zvolili Gašpiho (Ficovu poslušnú opičku), najprv sa musí zmeniť verejná mienka ohľadom gresu a to bude až keď vyrastie mladá generácia, čo ešte pekných pár rokov potrvá... A že by niekto ako Fico a spol. začali otázku marihuany riešiť inak ako cez políciu, tak o tom môžme iba snívať.
Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!
.... kanjack, nemyslíš že keď mladý vyrastú, budú druhý mladý ??
e: predsa len mi to nedalo... nepoznáš ma, a chceš mi dávať prirovnanie, že prehnane súdim iných... chceš mi hovoriť, že si mám vyberať brvná z oka? ty súdiš mňa teda... takže naozaj neviem. najprv si prosím vyber brvno... a potom sa staraj o moje triesočky.
Původní příspěvek od acheron
nevies mi povedat kedy presne su tie volby ? ...napisal som im akurat maila ze ako a ci vobec riesia postavanie marihuany v zakone tak sem hodim ten mail potom ak odpisu
citace:
Zdravím, kedže ste na Slovensku asi jediná takto otvorená a liberálna strana, zaujímalo by ma aký postoj máte k zákonom týkajúcich sa Marihuany a jej postavenia v zákone.
to pildo.. - : k tomu,že si máme všímať najprv seba som naznačoval, resp, chcel som vyjadriť to, čo som vyjadril.. nie je totižto problém tu kydať na Fica, na Mečiara, na Slotu a veškerích politikov a vyjadrovať sa o nich len v samích ,, superlatívoch.."
Neverím, že sa niečo zmení v prospech dekriminalízácie, keď - tak to ešte potrvá hodne dlho.. a ak sa o to budú presadzovať agresori ako poniektorí tuná na Groweri - tak to poteš pánbúh..!
odkaz pre anonyma,čo mi dal K- hej hrdina, mňa nenaserieš - ja som splachovací..
P.S. peace and smoke
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
zhodneme sa hádam na tom, že k legalizácii/dekriminalizácii netreba bušiť do politikov a upínať sa na ich prázdne sluby... ale chovať sa slušne ako normálny občan( osobne ,,slušnejšie ako normálny"), byť produktívny, nevyzerať ako posledná socka, nemať v hlave vymetené, nebyť letargický k okoliu, neprovokovať zbytočne hulením....
... v parku na lavičke odpalujem brko, nikoho nikde, ale zrazu jedna mamička s deckom a kočíkom ... proste čo nám spraví? zavolá policajtov, dobije nás, zoberie nám to? ... ale aj tak to tam huliť nebudem, nie som buran, hovado ani ignorant.
Původní příspěvek od DieCatastrophe: pildo, to NAOZAJ myslíš, že ak by (nie nedal som si tripa) Fico vyhlásil referendom za legalizáciu, tak by ľudia volili áno?
Mozme sa uz konecne prestat bavit o legalizacii a bavit sa o dekriminalizacii?
Myslim ze vobec spominat legalizaciu je uplne bezpredmetne.
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
ja od fica ocakavam len jedine: dojebe a rozkradne tuto krajinu podobne ako meciar a slota po rozdeleni republiky. a referendum je posledy krok, ked politici nerespektuju zelania volicov
situacia je taka že sa neda bavit ani o dekriminalizacii jedine dať tym našim politikom na javo že to tu fajči každy tak aspoň nedavať take tresty zato nič ine sa neda robiť..
P.S ako mi napisal znamy...Oni si to uvedomia až ked nebudu mať kde zatvarať growerov
Takze politicka strana Sloboda a Solidarita potvrdila ze v ich programe je dekriminalizacia marihuany. TU najdete rozhovor s Richardom Sulikom, v ktorom to spomina. Takze podporou tejto strany sa mozeme dalsim krokom priblizit k dekriminalizacii.
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.