Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co byste doporučili jako nejvhodnější panel 50 - 100w. hledám něco mini. vyráběný sériove, ale klidně si i vyrobim pokud někdo poradí komponenty.. klidně do PM. díky
Nenašel jsem nic vhodného co požaduji, tak asi vytvořím něco jako "Hans Panel". Pomůžete někdo nadefinovat nějakou osvědčenou kombinaci LED tak do 50W? Kombinaci barev a typů LED, tak bych kupoval na jistotu.
vsetci co idu na LED su na COB LEDkach
a pustaju to na 1400mA
su stym dobre vysledky,
a uz ci cez 50w takze moc toho uz nenaspekulujeme s kombinciou kedze sme limitovany prikonom
moj nazor je este pridat modre + violet + cervene
treba to odskusat
JRX - súhlasím. Pri 1050 mA to je ešte trochu efektívnejšie, ale potom to už chce viac ks drahých COB čipov
Som zvedavý na tunajšieho Led GURU ALESHA, či zotrie Tvoju konštrukciu v Tojom vlákne - ohľadom tých modrých doplnkov.
Osobne som za. Určite to testnem! Neveriaci a Chytráčekovia sa zase povezú! :-)
https://www.amazon.com/Morsen-Spect...ow%2Blight&th=1 Panove,vim ze zde jste odbornici na led svetla,tak bych mel dotaz,je neco vhodneho na prostor 120x120,vyska je neomezena.Zacina leto a ted mam pod 600w HPS uz 30stupnu. Ono tady ve statech se nechaji koupit dobry ledky,ale chtel bych to jen na leto a nedam 900$ za kvalitni ledky. Diky.
To, ale aby tam dal aspoň dva ty panely a je na 6stovkach. Na tu fialovou sračku bych se vykašlal, max na růst dobrý, ne na květ. Mnohem levnější je si to postavit.
Kluci diky za rady,ta druha opravdu vypada mnohem lepsi,no ale asi bych tam opravdu musel dat dva panely a jak pise kolega,jsem na 600$. Asi budu muset nastudovat stavbu nejakeho panelu a co vlastne vsechno koupit,aby to k necemu bylo,ale jeste jednou diky za ochotu.At se dari.
z led pásků s cree led udělat 7-8 úhelník. pokud to bude na uzavřený tvar dalo by se to i dobře chladit ventilátorem nahoře. jde mi o to pokud rozložím světlo panelu takto do stran, zda to bude pro rostliny dostatečné.
Led pásek - spíš teda proudový LED pásek nevychází parametrické tak dobře, jediný místo kde se dá koupit rozumný proudový pásky je brněnský TRON. Vychází tam myslím kolem 500 bez daně, pokud mi je známo tak nedělají moc maloobchod tak kdyby si od nich neco chtěl vzít tak napiš, beru od nich pravidelně .-) při výběru LED pásku výřad z výběru napěťový pásky mají omezenou účinnost, a určitě nehledej ani na aukru, Aliexpress, vím o čem mluvím, měsíčně prodám asi 1200m pásků a sám je měl v boxu jedno kolo, a výsledek byl nic moc.