Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všechny!!! vím že to tu někde určitě bude ale nenašel jsem nic co by se podobalo problému jako mám já... nevím jestli jsou to škůdci nebo něco jiného ale mám tyhle žluté fleky na více kytkách a některé mají i kus jakoby vyžraný nebo co to je C:\Documents and Settings\Jitka\Dokumenty\Obrázky\5.6.2008
MIRIS: proč vápno?
Vincenzo: nedělej s tím nic. leda že by se to nějak zhoršilo, ale o tom dost silně pochybuju. V přírodě některý zvířata konopí zkrátka okusují.
Původní příspěvek od ar45az Zdar doufam ze to nebude vinczenzo vadit kdyz tu hodim neco co se stalo u me zacali hnednout a zloutnout listy nevim proc??:??
tak pridej trochu informaci...jesi na tech listech treba nejsou zespodu naky brouci,co je to za hlinu,kde to mas a cim je to hnojeny...
ja bych rek ze je to naka choroba..naka plisen.bejt tebvou ty postizeny listy odstranim a to dukladne aby nezbyl ani jeden postizenej,mozna to muze byt tim ze jak prsi tak ti lita bahno na listy zespodu,pac sem mel taky neco podobnyho.....
Nebyla treba u Vás posledni doubou nejaka bourka s kroupama???muze to byt pobity od krup a znicenej parenchyn pod epydermem coz se jevi uschnutim casti pletiva jelikoz sou cevni svazky v hajzlu....zadna plysen nic takeho ...v klidu
Tkze je to v Zahradnickym substratu ,hnojeno kristalonem, brouky sem tam fakt nevidel ani zadny bobulky nebo tak.
Je to svah v lesni skolce, burky tu prave byly dokonce i dnes je bourka doufam ze to je jen tou borkou diky za pomoc hosi.
Ahoj, oživuju sice rok starej thread, ale je zbytečný zakládat novej.
Mám problém. Na některejch kytkách se mi začaly dělat jakýsi cestičky na listech.. Mam podezření na bekyně, ale žádnou housenku jsem ani po zevrubnym hledání nenašel.
Co s tim mám dělat? Ve FAQ píšou, že se s tim moc dělat nedá Jedině prej nimbovej olej, ale to nevim kde koupit...
... Otrhávat napadený listy? Není jich zatím tolik, včera jsem jich očesal asi 15, dneska to bylo přes noc na dalších tak cca 5ti
No tohle imho msice nejsou, ty jsem tam mel taky, ale to vypada jinak. Tohle jsou vylozene cesticky v tech listech...
Na jednom miste jsem nasel i takovou malou svini, nevim co to je. Moc jako housenka to ale nevypadalo, leda jako fakt mlada housenka (uplne miniaturni)...