Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mopslik: No prave proto jsem tam dal i tu treti fotku, kde jsou videt. Vsechny tri snimky jsou z jedny kaluze. Ty prvni dva se mi libi jako abstraktni umeni, ktery vzniklo z neceho naprosto konkretniho.
btw: to stene je kouzelny, hned bych si ho vzal domu
zlo3lec:
kupil by som si nejake velmi rad.ale neviem kde,plus po nakupox semien ani netusim za co hahaha...
ale nieco vymyslam so sutazou a ked sa do toho pustim bude to nieco s plysakmi...
Tež tu tak vidím měsíc v takových barvách. Buď to je kolektviní halucinace nebo fakt nevím . Ale mě se zdá, že už delší dobu má takový oranžový nádech.
Jinak ta fotka vypadá ganz jak pohled na měsíc jak jsem šel včera spát, tež máme horu podobných tvarů a měsíc byl zhruba v téže pozici, fakt maras !