Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od dr. sklenenka tady už jsou fotky povadlých kyti (povadle jsou jen 3, ty uprostřed)
No tak jestli nejsou suchy , tak jsou prelity , píchni prstem do substratu tak cm a půl a jestli je tam mokro tak je nech vyschnout více to nezlejvej , jestli jsou na suchu tak budou lehky kvetniky tak je zalej .
citace:
Původní příspěvek od kentus_ Zdar groweři,
Zdá se mi že mi kytka zažíná nějak pomalu žloutnou směrem od středu, nevíte co s tím? Díky za pomoc !
No kdyz roste novej kus kytky , od stredu tak je lechce svetlejší , to je normal , kdyz to odrůsta tak to ztmavne , kdyby ne , pridej dusik , ale lehce je to jeste maly , cau Hlava
Původní příspěvek od MajklRyder Zdarec groweři
Zpozoroval jsem změnu na 1 kyti je to AF Easy Bud,hlina light mix,hnojiva bio grow na růst,potřebuju poradit zda je to OK nebo kytku nejak ošetřit ....
předem dík za odpovědi
Jo to ti ji neco okousalo , jestli je to na jednom listu tak ho urvi a neřeš to . Kdyby ne dej vedet .
Původní příspěvek od donf123 zdravím potřeboval bych poradit mám kytky 2 týdny hlína light mix
v noci 22 ve dne 28 klasický perioda 16/8 nehnojím zatím ph 5,9-6,2
a na spodních listech se mi začíná objevovat toto a pomalu to pokračuje ...
Tak to zkus trochu prihnojit dusikem , pH klidne kolem 6,5 uvidis , dej vedet jak to pokracuje .
Původní příspěvek od ssmokyy Zdravím mám problém předevčírem sem si privezl prcky a uz se ktoutej ze spodu sem nasel cerne tecky sem tam tak sem to vistrikal plant vitality plus bac ale nevim jestli to muze mit spolecnr stim krouteni spicek diky za pomoc http://www.imghosting.cz/images/1220130720_184327.jpg
Ty cerny tecky tam nevidim , ale ty listy to se mi taky ted stalo prehnal sem to s koncetraci chemky v postriku a takhle mi to sezralo a zkroutilo novy listy na klonech i na mutrach , normalne to tam nech a ono to odroste az nad tím budou aspon tri čtyri novy patra tak je orvi at se na nich nedela plíseň .
Ještě jednou zdravím,
Nafotil jsem další fotky, protože se mi ta kytka furt nějak nezdá. Celá ještě víc zežloutla + spodní lístky zažínají pomalu uvadat + konce některých lístků začínají hnědnout. Přelitá se mi kytka nezdá a ještě jsem ji nezačal hnojit, že by hodně slunce, připadá mi jako spálená? Předem ještě jednou díky za odpověď
Zdravim, nevedel by nekdo, co je toto za problem?
Je to outdoor na sumave, bez hnojiv. Odrudy ruzny mix, od autoflow pres feminy az po regulary. Tyto symptomy na vsech kytkach.
Ja to tipuji:
Foto 1: nedostatek fosforu
Foto 2: msice
Diky za kazdou radu, nevim jak se toho zbavit a rozrusta se to.
Mam problem s jednou rastlinou, vsetky ostatne su v pohode a vssetky maju rovnake podmienky, rovnaka hlina, rovnake davky hnojiva a vody. Bohuzial nemam fotku. Pokusim sa to teda aspon opisat. Vacsie starsie listy zltnu a zo stredu hnednu. Novsie maju v strede ako keby priecne pozdlz celym listom taku ciernu stopu. Neviete cim by to mohlo byt?
Dop. nechcel som zalozit novu temu, presunte to prosim
Původní příspěvek od nepleH Kentus o ktorej si ju zalieval, a akou vodou? Môže byť že ak bola zaliata studenou vodou na obed tak korene utrpeli tepelný šok. Ale to je len dohad.
Zalil jsem ji naposledy asi před 2 dny odstátou vodou, takže byla tak akorát. Nemyslím si, že by to byl tepelný šok.
to sou jak já říkám "masíčka" je to jen obal na bliznu,určo to má odbornej název,ale... utrhni a koukni jestli v tom neni semínko, když nee, tak to neřeš, to je ta kýžená "zelená hmota" že?
ahoj, také mám problémy s listy...nevím zda-li jsou přehnojený nebo přelitý - možná obojí? poraďte prosím...
žloutnou od spoda...teplota 28°C den , cca 22°C noc...PH 5,8..
používám trojsložku AH + pridávám bigbud...
Původní příspěvek od salamist& ahoj, také mám problémy s listy...nevím zda-li jsou přehnojený nebo přelitý - možná obojí? poraďte prosím...
žloutnou od spoda...teplota 28°C den , cca 22°C noc...PH 5,8..
používám trojsložku AH + pridávám bigbud...