Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 40 41 42 43 44 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
dr. sklenenka
Stálý Člen

Karma uživatele dr. sklenenka - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 657

ještě jedna

-The next generation-

Old Post 23-07-2013 v 16:53 PM
dr. sklenenka je offline   Profil uživatele dr. sklenenka   Find more posts by dr. sklenenka   Foto galerie člena dr. sklenenka   Click here to Send dr. sklenenka a Private Message   Add dr. sklenenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 658

citace:
Původní příspěvek od dr. sklenenka
tady už jsou fotky povadlých kyti (povadle jsou jen 3, ty uprostřed)

No tak jestli nejsou suchy , tak jsou prelity , píchni prstem do substratu tak cm a půl a jestli je tam mokro tak je nech vyschnout více to nezlejvej , jestli jsou na suchu tak budou lehky kvetniky tak je zalej .

citace:
Původní příspěvek od kentus_
Zdar groweři,
Zdá se mi že mi kytka zažíná nějak pomalu žloutnou směrem od středu, nevíte co s tím? Díky za pomoc !

No kdyz roste novej kus kytky , od stredu tak je lechce svetlejší , to je normal , kdyz to odrůsta tak to ztmavne , kdyby ne , pridej dusik , ale lehce je to jeste maly , cau Hlava

Old Post 23-07-2013 v 17:07 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 659

citace:
Původní příspěvek od krokodil
caute co stym

Nic fleky od nejakyho postriku , nic jineho tam nevidim,,....

Old Post 23-07-2013 v 17:14 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 660

citace:
Původní příspěvek od MajklRyder
Zdarec groweři
Zpozoroval jsem změnu na 1 kyti je to AF Easy Bud,hlina light mix,hnojiva bio grow na růst,potřebuju poradit zda je to OK nebo kytku nejak ošetřit ....
předem dík za odpovědi

Jo to ti ji neco okousalo , jestli je to na jednom listu tak ho urvi a neřeš to . Kdyby ne dej vedet .

Old Post 23-07-2013 v 17:16 PM
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 661

citace:
Původní příspěvek od donf123
zdravím potřeboval bych poradit mám kytky 2 týdny hlína light mix
v noci 22 ve dne 28 klasický perioda 16/8 nehnojím zatím ph 5,9-6,2
a na spodních listech se mi začíná objevovat toto a pomalu to pokračuje ...

Tak to zkus trochu prihnojit dusikem , pH klidne kolem 6,5 uvidis , dej vedet jak to pokracuje .

Old Post 23-07-2013 v 17:19 PM
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 662

citace:
Původní příspěvek od ssmokyy
Zdravím mám problém předevčírem sem si privezl prcky a uz se ktoutej ze spodu sem nasel cerne tecky sem tam tak sem to vistrikal plant vitality plus bac ale nevim jestli to muze mit spolecnr stim krouteni spicek diky za pomoc http://www.imghosting.cz/images/1220130720_184327.jpg

Ty cerny tecky tam nevidim , ale ty listy to se mi taky ted stalo prehnal sem to s koncetraci chemky v postriku a takhle mi to sezralo a zkroutilo novy listy na klonech i na mutrach , normalne to tam nech a ono to odroste az nad tím budou aspon tri čtyri novy patra tak je orvi at se na nich nedela plíseň .

Old Post 23-07-2013 v 17:22 PM
JabaDuba
Stálý Člen

Karma uživatele JabaDuba - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 663

čím by to mohlo být? přehnojeno? kytku jsem hnojil a následně přesazoval do většího a vyplnil předhnojeným substrátem

špatné listy jsou spíš jen ty vespod, oproti dalším kytkám má o něco tmavší barvu, ale ne moc, listy výše jsou víceméně OK

1.http://img51.imageshack.us/img51/2349/hi9d.jpg

2.http://imageshack.us/a/img577/706/yw21.jpg

3.http://imageshack.us/a/img710/7818/sroe.jpg

4.http://imageshack.us/a/img812/5030/1o7x.jpg

PS: snad se mi jednou povede vložit normálně ty fotky ...

Hello, I'm signature virus, help me
to spred, by coping me into your
signature.

Old Post 23-07-2013 v 23:01 PM
JabaDuba je offline   Profil uživatele JabaDuba   Find more posts by JabaDuba   Foto galerie člena JabaDuba   Click here to Send JabaDuba a Private Message   Add JabaDuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kentus_
Nový Člen

Karma uživatele kentus_ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 664

Ještě jednou zdravím,
Nafotil jsem další fotky, protože se mi ta kytka furt nějak nezdá. Celá ještě víc zežloutla + spodní lístky zažínají pomalu uvadat + konce některých lístků začínají hnědnout. Přelitá se mi kytka nezdá a ještě jsem ji nezačal hnojit, že by hodně slunce, připadá mi jako spálená? Předem ještě jednou díky za odpověď

Old Post 24-07-2013 v 13:03 PM
kentus_ je offline   Profil uživatele kentus_   Find more posts by kentus_   Foto galerie člena kentus_   Click here to Send kentus_ a Private Message   Add kentus_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 665

Zdravim, nevedel by nekdo, co je toto za problem?
Je to outdoor na sumave, bez hnojiv. Odrudy ruzny mix, od autoflow pres feminy az po regulary. Tyto symptomy na vsech kytkach.

Ja to tipuji:
Foto 1: nedostatek fosforu
Foto 2: msice

Diky za kazdou radu, nevim jak se toho zbavit a rozrusta se to.

Old Post 24-07-2013 v 13:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
orechovnik
Nový Člen

Karma uživatele orechovnik - 0% Pěstitelská

odumierajuce listy Příspěvek č. 666

Mam problem s jednou rastlinou, vsetky ostatne su v pohode a vssetky maju rovnake podmienky, rovnaka hlina, rovnake davky hnojiva a vody. Bohuzial nemam fotku. Pokusim sa to teda aspon opisat. Vacsie starsie listy zltnu a zo stredu hnednu. Novsie maju v strede ako keby priecne pozdlz celym listom taku ciernu stopu. Neviete cim by to mohlo byt?

Dop. nechcel som zalozit novu temu, presunte to prosim

Old Post 25-07-2013 v 09:37 AM
orechovnik je offline   Profil uživatele orechovnik   Find more posts by orechovnik   Foto galerie člena orechovnik   Click here to Send orechovnik a Private Message   Add orechovnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nepleH
Nový Člen

Karma uživatele nepleH - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 667

[účet odstraněn]

Old Post 25-07-2013 v 10:39 AM
nepleH je offline   Profil uživatele nepleH   Find more posts by nepleH   Foto galerie člena nepleH   Click here to Send nepleH a Private Message   Add nepleH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kentus_
Nový Člen

Karma uživatele kentus_ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 668

citace:
Původní příspěvek od nepleH
Kentus o ktorej si ju zalieval, a akou vodou? Môže byť že ak bola zaliata studenou vodou na obed tak korene utrpeli tepelný šok. Ale to je len dohad.

Zalil jsem ji naposledy asi před 2 dny odstátou vodou, takže byla tak akorát. Nemyslím si, že by to byl tepelný šok.

Old Post 25-07-2013 v 12:42 PM
kentus_ je offline   Profil uživatele kentus_   Find more posts by kentus_   Foto galerie člena kentus_   Click here to Send kentus_ a Private Message   Add kentus_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AceOnTheRiver
Nový Člen

Karma uživatele AceOnTheRiver - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 669

co to je? len mi nehovorte ze to je hermafrodit lebo zinfarktujem ;/

Old Post 25-07-2013 v 15:04 PM
AceOnTheRiver je offline   Profil uživatele AceOnTheRiver   Find more posts by AceOnTheRiver   Foto galerie člena AceOnTheRiver   Click here to Send AceOnTheRiver a Private Message   Add AceOnTheRiver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ms. Herb
Stálý Člen

Karma uživatele Ms. Herb - 92% PěstitelskáKarma uživatele Ms. Herb - 92% PěstitelskáKarma uživatele Ms. Herb - 92% PěstitelskáKarma uživatele Ms. Herb - 92% PěstitelskáKarma uživatele Ms. Herb - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 670

to sou jak já říkám "masíčka" je to jen obal na bliznu,určo to má odbornej název,ale... utrhni a koukni jestli v tom neni semínko, když nee, tak to neřeš, to je ta kýžená "zelená hmota" že?

JAH LIVE

Old Post 25-07-2013 v 15:15 PM
Ms. Herb je offline   Profil uživatele Ms. Herb   Find more posts by Ms. Herb   Foto galerie člena Ms. Herb   Click here to Send Ms. Herb a Private Message   Add Ms. Herb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salamist&
Stálý Člen

Karma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 671

ahoj, také mám problémy s listy...nevím zda-li jsou přehnojený nebo přelitý - možná obojí? poraďte prosím...
žloutnou od spoda...teplota 28°C den , cca 22°C noc...PH 5,8..
používám trojsložku AH + pridávám bigbud...

Old Post 25-07-2013 v 18:36 PM
salamist& je offline   Profil uživatele salamist&   Find more posts by salamist&   Foto galerie člena salamist&   Click here to Send salamist& a Private Message   Add salamist& to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 672

citace:
Původní příspěvek od salamist&
ahoj, také mám problémy s listy...nevím zda-li jsou přehnojený nebo přelitý - možná obojí? poraďte prosím...
žloutnou od spoda...teplota 28°C den , cca 22°C noc...PH 5,8..
používám trojsložku AH + pridávám bigbud...

Celou kytku vyfot, takhle ti nikdo nepomuze.

Zatmívačka a jiná překvapení
Sweet seeds in the open air
Jak jsem zase jednou vařil....
benjiho chilli radovánky

Old Post 25-07-2013 v 18:48 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 40 41 42 43 44 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás