Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 40 41 42 43 44 »
Autor
Téma 
Don PEDROS
Stálý Člen

Karma uživatele Don PEDROS - 4% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 657

Jestli se zoufalstvím zjistíte, že nikde v okolí není dobrý "flek" na out, koukněte se po nějakém opuštěném baráčku se zahradou a nejlíp i vysokým (nejlépe živým) plotem. Tady je můj případ:

Letos nepěstuji, jenom si hledám místo na první out, který plánuji příští rok (rozhodl jsem se nic neuspěchat, takhle aspoň vidím co tam roste a jak vysoko). Po namáhavém prolézání všelijakých houštin a lesů, mi padl do oka malý domek při okraji silnice asi 50m od mého domu. Má to malou zahradu a kolem dokola vysoký živý plot :-)). Oběhl jsem několik úřadů a přes všemožnou neochotu úředníku jsem získal jméno a dokonce i kontakt (!) majitele. Plánuji mu zavolat a zeptat se jestli bych si nemohl pronajmout zahradu- řeknu něco jako že mě strašně baví renovovat zahrady :-). Nebo mu vůbec nezavolám, stejně tam nejezdí :-)
Semena si plánuji objednat na Dutch passion, ale kdybych sehnal nějaký dobrý out model doma tak tím samozřejmě nepohrdnu, třeba i tady z Groweru kdyby někdo měl nazbyt.

Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.

Old Post 17-07-2007 v 19:03 PM
Don PEDROS je offline   Profil uživatele Don PEDROS   Find more posts by Don PEDROS   Foto galerie člena Don PEDROS   Click here to Send Don PEDROS a Private Message   Add Don PEDROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 658

Ja toho roku som to supol do zihlavej a sa tomu neskutocne dobre dari. Idealna poda, nevleze tam ani ziva noha (nepocitam svoju), a pekne to splyva farebne.

Old Post 17-07-2007 v 20:42 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don PEDROS
Stálý Člen

Příspěvek č. 659

2wasco: a nezůstane tam po tobě dlouho lehlá cesta? (tuším správně že zihlavy sou koprivy doufám)

Old Post 17-07-2007 v 20:57 PM
Don PEDROS je offline   Profil uživatele Don PEDROS   Find more posts by Don PEDROS   Foto galerie člena Don PEDROS   Click here to Send Don PEDROS a Private Message   Add Don PEDROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 660

citace:
Původní příspěvek od Don PEDROS
2wasco: a nezůstane tam po tobě dlouho lehlá cesta? (tuším správně že zihlavy sou koprivy doufám)

ostane cesticka ale po tyzdni zarastie.

Old Post 17-07-2007 v 21:13 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dreambox
Nový Člen

Karma uživatele dreambox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 661

taky sem loni jel v koprivach -ale pozor vse krasne maskovane, jenze koprivy uz byly hnedy a kytka brutus zelenoucka -zkratka vydrzela dýl
tak na to pamatuj. Ale treba mas lepsi koprivy :-)

Old Post 17-07-2007 v 21:16 PM
dreambox je offline   Profil uživatele dreambox   Find more posts by dreambox   Foto galerie člena dreambox   Click here to Send dreambox a Private Message   Add dreambox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 662

citace:
Jestli se zoufalstvím zjistíte, že nikde v okolí není dobrý "flek" na out, koukněte se po nějakém opuštěném baráčku se zahradou a nejlíp i vysokým (nejlépe živým) plotem. Tady je můj případ:

Letos nepěstuji, jenom si hledám místo na první out, který plánuji příští rok (rozhodl jsem se nic neuspěchat, takhle aspoň vidím co tam roste a jak vysoko). Po namáhavém prolézání všelijakých houštin a lesů, mi padl do oka malý domek při okraji silnice asi 50m od mého domu. Má to malou zahradu a kolem dokola vysoký živý plot :-)). Oběhl jsem několik úřadů a přes všemožnou neochotu úředníku jsem získal jméno a dokonce i kontakt (!) majitele. Plánuji mu zavolat a zeptat se jestli bych si nemohl pronajmout zahradu- řeknu něco jako že mě strašně baví renovovat zahrady :-). Nebo mu vůbec nezavolám, stejně tam nejezdí :-)
Semena si plánuji objednat na Dutch passion, ale kdybych sehnal nějaký dobrý out model doma tak tím samozřejmě nepohrdnu, třeba i tady z Groweru kdyby někdo měl nazbyt.

Nerad bych kupoval origo semínka s tím, že spolíhám, že někdo jednou za čtvrt roku nezkontroluje svůj majetek...

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 17-07-2007 v 21:33 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don PEDROS
Stálý Člen

Příspěvek č. 663

To bych se divil, nikdo tam nebyl (pokud vím) už aspoň 5 let. Jediný problém je v tom že majitel má asi 20m vedle bratra, ale pochybuju že ten tam chodí. No a pak tam kousek taky chodí děcka kouřit, ale jak jsem psal je tam vysoký živák. No uvidim, na monitoring mám dost času

Old Post 17-07-2007 v 22:15 PM
Don PEDROS
Stálý Člen

Příspěvek č. 664

Tak ráno jsem byl prozkoumat zahrádku u toho domu. Nádhera- krásně zanedbané, tráva po kolena a navíc krásně nepřístupné- branka zavřená na západku a tři cyklistický zámky- musel jsem se prodrat skrz ten živej plot. Navíc tam byla i malá kůlnička kam by se daly kytky na sušení. No prostě vypadalo to velice příznivě,ale když jsem se tam byl teď podívat jak tam přes den svítí slunce, trávník posekanej a zámky pryč. Bratr majitele asi dostal nápad, že to tu bude příbuznému (mimochodem jsem zjistil že bydlí ve španělsku) opatrovat. Ale třeba ho to do příštího roku přejde. Když jsem si šel naštvanej dát někam do přírody brčko, narazil jsem na plochu ( tak 10x10m) porostlou kopřivama Uvidim jak se to bude celý vyvíjet, každopádně už mám 2 eventuelní místa.

Old Post 18-07-2007 v 13:35 PM
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 665

citace:
Tak ráno jsem byl prozkoumat zahrádku u toho domu. Nádhera- krásně zanedbané, tráva po kolena a navíc krásně nepřístupné- branka zavřená na západku a tři cyklistický zámky- musel jsem se prodrat skrz ten živej plot. Navíc tam byla i malá kůlnička kam by se daly kytky na sušení. No prostě vypadalo to velice příznivě,ale když jsem se tam byl teď podívat jak tam přes den svítí slunce, trávník posekanej a zámky pryč. Bratr majitele asi dostal nápad, že to tu bude příbuznému (mimochodem jsem zjistil že bydlí ve španělsku) opatrovat. Ale třeba ho to do příštího roku přejde. Když jsem si šel naštvanej dát někam do přírody brčko, narazil jsem na plochu ( tak 10x10m) porostlou kopřivama Uvidim jak se to bude celý vyvíjet, každopádně už mám 2 eventuelní místa.

míst je všude po kokot.jen otevřít oči...

cosa nostra

Old Post 18-07-2007 v 13:49 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Javaanse
Nový Člen

Karma uživatele Javaanse - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 666

citace:

Don PEDROS: Hele, to jsi ani nemusel složitě obíhat úřady. Stačí jít na internetový stránky katastrálního úřadu (http://nahlizenidokn.cuzk.cz/VyberBudovu.aspx) a tam jen zadáš číslo toho baráku a ono ti to ukáže kdo je vlastníkem + současnou adresu vlastníka.

Old Post 19-07-2007 v 11:15 AM
Javaanse je offline   Profil uživatele Javaanse   Find more posts by Javaanse   Foto galerie člena Javaanse   Click here to Send Javaanse a Private Message   Add Javaanse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 667

Don Pedros:

na cizí zahradu bych nikdy nesázel čéče. Nikdy nevíš kdo se tam z nenadání objeví a až uvidí kytky, může to začít řešit a třeba dojde až k tobě ani nevíš jak a budeš z toho mít kurva problémy!

Old Post 20-07-2007 v 12:30 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 668

Tak lidičky letos to neni nic moc , ale přišti rok muj snad konečně první pořádny OUT rozjedu v kukuřici tak jsem zvědav. Jediné s čeho mam strach je že mi to sklidí dřive kombain na kukuřici .... mno uvidím Jinak ještě hledám dalši mista ale zatim nic moc

Old Post 02-08-2007 v 08:54 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dreambox
Nový Člen

Karma uživatele dreambox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 669

Jo kukurice ujde -ale musis to dat to te, ktera je sazena dal od sebe (cca 30cm). Ta je na semeno a sklizi se dyl. Ta blyzko u sebe se sece na silaz a celkem brzo-asi by ti to nestihlo dojit.
Bus

Old Post 02-08-2007 v 17:55 PM
dreambox je offline   Profil uživatele dreambox   Find more posts by dreambox   Foto galerie člena dreambox   Click here to Send dreambox a Private Message   Add dreambox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 670

TAk ja bych odporucil na 100% hledat velike i mensi kroviska na jiznim svahu, to je najsamlepsie, nikdo se to nestara a len velice, velice malo lidi by napadlo do teho lozit.

Old Post 02-08-2007 v 18:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 671

Tak já mám letos out na místě kde se cca před patnácti lety vypouštěl odpad z cukrovaru..a nemůžu si to vynachválit..Kopřivy jsou tam dva metry vysoké,kytky už skoro taky.A to tam ani nechodím.Byl jsem tam 16.6. a potom až po měsíci a nevěřil jsem svým očím..kytky krásně vyjely..holt kvalitní půda a taky vlhkost.Můžu doporučit

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 09-08-2007 v 16:55 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wms
Stálý Člen

Karma uživatele wms - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 672

Kamoska si pestila indorek ciste v pokoji zadny growbox zadna skrin proste jen tak pro okrasu svitila sobikem a vlezli ji pres okno do tretiho patra a kytky ukradli tesne pred sklizni. Chuje...... A ze sli kolem kompu a fotaku za desitku jim nevadilo, ale mrdky sli pro gress.. I takovi sou lide, ... Bozi mlyny melou

Old Post 10-08-2007 v 09:44 AM
wms je offline   Profil uživatele wms   Find more posts by wms   Foto galerie člena wms   Click here to Send wms a Private Message   Add wms to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 40 41 42 43 44 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás