Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od killlsmoker no chtel jsem vedet prumernou dobu protoze jsem par krat skousel seminko jemne nariznout ziletkou po horni strane seminka ….
jak už někdo psal je to genetikou, podmínkama,phenem a kvalitou samotnejch semínek. já sem ted nechával naklíčit dva modely northen critical 5ks a classic rosemary 5ks. první semínka byly naklíčeny za 24 hodin 4/5 northen critical další den už byly nad hlínou a rozjelo se i poslední semínko, classic rosemary začla klíčit až 3 den. jinak technika jednoduchá namočim dva vatové tamponky odstátou vodou a dám seeds mezi a děj se vůle boží.....peace
Původní příspěvek od killlsmoker Pls prumerna doba kliceni ? ( dny )
Tak mě osobně nejrychleji vyklíčily semínka během 36 hodin, ale také se mě stalo, že klíčily i 7 dní, ale vetšinou je můj průměr 2-3 dny, takže je to jak kdy.
citace:
Původní příspěvek od MDe_ To nikdy nevíš .. je to genem, podmínkama a dalším ..
Vzal sem 5 semínek dal do vaty lehce zalil vlaznou teplou vodou, prikryl dalsi vatou lehce polil dal do kumbalu do tmy k topeni a po necelejch dvouch dnech vsechny sou vykliceny. delam to timdle zpusobem uz dlouho a nikdy sem stim nemel problem zbytecne slozity zpusoby nepreferuju v jednoduchosti je sila
Původní příspěvek od Kapo23 Vzal sem 5 semínek dal do vaty lehce zalil vlaznou teplou vodou, prikryl dalsi vatou lehce polil dal do kumbalu do tmy k topeni a po necelejch dvouch dnech vsechny sou vykliceny. delam to timdle zpusobem uz dlouho a nikdy sem stim nemel problem zbytecne slozity zpusoby nepreferuju v jednoduchosti je sila
A když se ti ty klíčky zamotaj do vaty tak to pak z toho musíš složitě vypreparovávat co?
Vždycky rovnou do substrátu, to je ta pravá jednoduchost a příroda!
no, našel jsem tohle téma omylem a celé jsem ho nečetl takže nevím jestli to tu někdo nepsal, já to dělal kdysi tak, že se si dal převařit vodu a až vychladla polil jsem tím vatové tampony a dal tam semínka. Pak jsem ale dostal návod a držím se ho, cca. za tři dny mám vždy malinkou kytičku. Dělám to následovně: Převařím vodu dám ji vychladnout a naliju ji do malé půlky a hodím tam semínka na 24 hodin. Všechny co po 24 hodinách plavou jsou zmetci a dávám je pryč(někdy do nich musíte drknout aby se potopily).Po 24 hodinách vytáhnu a dám do hlíny nebo rockwoolu, je to ůplně jedno.