Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mne prva strana stacila k tonu aby som to vlakno zatvoril..to sa mozem ist pytat deciek zo zakladnej skoly..kde je nejaka odbornost?a este dostanem minusove body na smiech aj s adminom..najdem tu x tradov ktore nikomu nic nedaju,napr zaciatok pestu s jednou otazkou a ziafne pokracovanoe..CO KEBY SI AFMIN ROBIL SVOJU ROBOTU,UROBIL SI TU V TOM PORIADOK NAMIESTO TOHO ABY MNA RIESIL? Alebo dostanem za toto dalsich minus 6??? som myslel ze zijeme v slobodnej krajine kde funguje sloboda slova drahy admin!!!
Původní příspěvek od atletico No mne prva strana stacila k tonu aby som to vlakno zatvoril..to sa mozem ist pytat deciek zo zakladnej skoly..kde je nejaka odbornost?a este dostanem minusove body na smiech aj s adminom..najdem tu x tradov ktore nikomu nic nedaju,napr zaciatok pestu s jednou otazkou a ziafne pokracovanoe..CO KEBY SI AFMIN ROBIL SVOJU ROBOTU,UROBIL SI TU V TOM PORIADOK NAMIESTO TOHO ABY MNA RIESIL? Alebo dostanem za toto dalsich minus 6??? som myslel ze zijeme v slobodnej krajine kde funguje sloboda slova drahy admin!!!
Dostal jsi 6 trestných bodů ode mě za flejm v předchozím příspěvku.
Přeju ti ať tě v životě netrápí věci jako internetové fórum. Kdyby si cokoliv potřeboval obrať se na mě.
Btw. nejsem admin. Pak to tady promažu.
Měj se.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
No mne prva strana stacila k tonu aby som to vlakno zatvoril..to sa mozem ist pytat deciek zo zakladnej skoly..kde je nejaka odbornost?a este dostanem minusove body na smiech aj s adminom..najdem tu x tradov ktore nikomu nic nedaju,napr zaciatok pestu s jednou otazkou a ziafne pokracovanoe..CO KEBY SI AFMIN ROBIL SVOJU ROBOTU,UROBIL SI TU V TOM PORIADOK NAMIESTO TOHO ABY MNA RIESIL? Alebo dostanem za toto dalsich minus 6??? som myslel ze zijeme v slobodnej krajine kde funguje sloboda slova drahy admin!!!
Bubaci kolko krat chcete prekopirovat to co som verejne napisal? nechcete aby som vam pridal aj foto?mozete si pohonkat trasiete sa tu z toho co pisem,co keby ste sa zamysleli nad podstatou veci? Sak sa vy "profici" zaregistrujte na zahranicne forum a pochvalte sa ze susite v ponozke ci mikrovlnke to vam neni trapne toto verejne prehlasit? take prispevky patria do siene zmaru
Chystám se sklízet 3 kytky o víkendu, na sušení mám možnost využít stodoly. Myslíte, že není problém, když budou po rozvěšení kytky vystaveny velkým výkyvům teplot mezi dnem a nocí, eventuálně prvním mrazíkům?
Čus!
Já suším na půdě .. teploty v rozmezí 4 - 28 stupnu a vlhkost 40 - 55% ..
Na půdě nonstop otevřené ty malé okna aby tam byl nějaký pohyb vzduchu .. což je dost duležité .. aby se ti tam neudělala plíseň
Shrnu to ..
Na sušení je nejlepší 18 stupnu a dle mého názoru 50-55% vlhkost ..
Jelikož sušíš nekde třeba jako já na pudě je duležité abys tam měl pohyb vzduchu ..
Já tam dal velký ventilátor stojanový na střední výkon .. zapíná se podle spínacích hodin 1x za 30min po dobu 15min + ještě ta půda je taková, že jakmile foukne tak to profoukne celou půdu .. takže pohyb vzduchu tam je dokonalý ..
teplotu už jen tak nesrovnáš .. leda že bys tam netopil nebo tak coz mi prijde zbytecny .. ta zima tolik nevadí, budeš sušit hold trošku déle, ale čím pomaleji tim lépe .. spíš bych se bál vysokých teplot a že to presušíš nebo usušíš moc rychle ..
Takže ten výkyv tak nevadí .. pokud by se ti to nějak orosilo tak mužeš dostat plísen leda tak.. proto říkám foukat foukat ..
díky za odpověď, tak dám to teda do te stodoly. Přítmí tam je, když nechám otevřená vrata, tak tam bude i pohyb vzduchu, tak by se to snad tak za 10 dnů mohlo usušit
Planuju si udelat doma susarnu, s malym pachacem a odtahem, ktery ale nepobezi celej den. Jinak suaim normalne, udelam kosu, zavesim cele kytky do skrine kse byly vzhuru nohama, a davam casovac na 2 hodky denne rozdele po 30 min na odtah.
Ahoj. Možná jsem to přehlédl, ale mám dotaz :
V létě mám v bytě i 30 stupňů, tak jestli je vhodné dát sklenky s nasušeným matrošem do ledničky pro lepší uchování živin.
Ahoj. Určitě nenechat jen tak při teplotě 30. Ideálně po usušení do lednice do sklenic (ideálně ve tmě) a ještě k tomu můžeš přidat přípravek na uchování vlhkosti, aby to úplně nevyschlo: http://www.growshop.cz/katalog/detail/boveda-58-4g-1ks
Ahoj mam dotaz jak dlouho v prumeru susite v boxu za soucasnych klim. podminek. Uz se mi podarilo 2 x zmrvit celu urodu. Jednou jsem to dal moc vlhke do sklenic a podruhe presusil. Mam box 120 x 60 x 200. Pasiv pritah a odfuk ven na nejmin. Bezi vicemene nonstop. Nechci to hlavne presusit. Kytky jsou zavesene cele, otrimovane uz 2 den a n apovrchu se mi zdaji uz docela suche. Avsak vetvicky se neodlamuji - nepraskaji. Za radu diky
Stalo se mi ze jsem sklidil klasicky zavesil smerem dolu za stonky akorat sem nechal pustenej odtah a vetrak nonstop a po 2 dnech jsem zjistil ze 3den uz bych byl suchej na prach. tak ze jsem vse vypnul nechal jeste den a uz to bylo tak akorat. Kouřilo to dost dobře i po mesici soustavneho koureni toho strainu, ale co me zajima je to ze by to urcite bylo jeste lepsi kdybych to udelal jak clovek a bylo to aspon tyden zavesene a schlo to pomalu nebo je v tom neco jineho ?
Původní příspěvek od Gunnar93 Stalo se mi ze jsem sklidil klasicky zavesil smerem dolu za stonky akorat sem nechal pustenej odtah a vetrak nonstop a po 2 dnech jsem zjistil ze 3den uz bych byl suchej na prach. tak ze jsem vse vypnul nechal jeste den a uz to bylo tak akorat. Kouřilo to dost dobře i po mesici soustavneho koureni toho strainu, ale co me zajima je to ze by to urcite bylo jeste lepsi kdybych to udelal jak clovek a bylo to aspon tyden zavesene a schlo to pomalu nebo je v tom neco jineho ?
zdar,
Za mne urcite.Celkove kdyz suseni protahnes,tak chuti to jen prospeje.Klidne 3 tydny.