Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No hnojit zacni, ale nejdrive zkus 1/3 koncentrace normalni davky a postupne zacni zvysovat. Pripadne prehnojeni poznas tak, ze ti zacnou hnednout ty strapecky (zoubky) po celem obvodu listku. Chemky se bat nemusis, akorat je potreba tak 14 dni pred sklizni dat kytce flushing (procisteni-zalivka bez hnojky).
To Robos: tve rady mi pridou takovy bezpredmetny......kdybys nemel tolik prispevku, tak bych si myslel, ze honis jejich pocet Spis komentar, nez rada...
..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..
Zdravim,mam dotaz,potrrbuju vedet jakym nejakym dobrym a financne dostupnym hnojivem bych mel hnojit svoje kyticky venku,hnojim slepicincema,dou dobre,ale nekdo urcite vite o necem lepsim...prdem dik za odpovedi.........GEORGE
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Já sem našel nejaké komunistické hnojivo.... Je to chemie a menuje sa to Harmavit..... Je z roku 1982 a má se spotřebovat do 2006..... A je super...
Když dám poloviční dávku na malé kytičky tak začnou už od mala dělat strašně velké listy a rozvětvují se všechny v každém patře bez zaštípnutí..... A za měsíc a týden mají už kolem 80ti cm....
A to ho teď používám jen na outdoor!
Caute, kupil som si hnojivo v baumaxe "BIOSTIM natural AB" ale neviek ako to pripravit, myslim kolko vody na kolko ml atd... neviete mi prosim poradit ?
Krystanol start stoji neco kolem 80Kč Potom budes muset koupit jeste krystanol na Květ. Wuxal super sem si koupil v pondeli jeste sem to nezkousel takze nevim. Daval sem za nej asi pade a bylo toho 100ml. Dá se používat i na postřik. Proto sem ho kupoval. Hodne štěstí
na krystalon se vyser!! Neni dobrej, je akorat moderni.... Jinak slepicaky sou na outy fakt nejlepsi...je tady toho kolem kopa!! HLEDAT HLEDAT HLEDAT!!!