Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec groweři, chci se zeptat jestli někdo neví, čím je způsobené to, že se konečky listů začnou kroutit směrem dolů? Bohužel foto nemám ale listy vypadaj zdravě barva a všecko je v pohodě jenom se kroutí. Pls poraďte jestli je to nějaky problém nebo o nic nejde. Díky a pěstu zdár d
Původní příspěvek od Santcha Ahojte.. prosím co toto? Je to jen na jedný kytce. Podle FAG a okolností mi to pripomina akorat nedastatecnou zalivku.
Vas nazor prosim?
Původní příspěvek od Dracek Zdarec groweři, chci se zeptat jestli někdo neví, čím je způsobené to, že se konečky listů začnou kroutit směrem dolů? Bohužel foto nemám ale listy vypadaj zdravě barva a všecko je v pohodě jenom se kroutí. Pls poraďte jestli je to nějaky problém nebo o nic nejde. Díky a pěstu zdár d
asi_sem_moc: diky za radu proctu to .. ale zda se ze to nic nebylo kytku jsem pořádně na noc zalil a do rána se spravila takze to byl nejspis planej poplach ale lekl jsem se protoze kyticka je jeste malinka tak jsem nevedel o co jde. jinak ph jsem zatim jeste nemeril.
cuz zahradnici,mam mensi problem s mym AKckem,pozoruju to zatim na 3 kyti ale jen v male mire,zatim tomu neprikladam velkou,jinak jsou zdrave vaznost ale lehce me to znepokojuje,nevite cim to muze byt?
model AK47 10 dni 18/6 dnes 1den 12/12 ,hlina plagron royalty mix a bat-mix v pomeru 2:1 ,teplota 28,1 vlhkost 70(konec rustu) hojim zatim jen enzymy od canna..
Bohužel i já musím přispět do tohoto tématu. Na listech se mi začínají dělat z prvu malinké hnědé tečky, postupně se to rozlézá po celém listu, který následně začíná žloutnout. Zatím je to nejvíc jen na jedné kytce, ale pomalu se to vyskytuje i na listech asi 2 dalších (jen ty malinké hnědé mapky).
Jedná se o odrůdu The Ultimate, pěstuji pod 400w, hnojím 2 dny a jen lehce, kytky jsou 4 dny na růstu, substrát light-mix od biobizz.
Chyby o kterých vím, ale ted s nimi nic nenadělám:
- Neměřím PH, EC
- Někdy nezalívám odstátou vodou
- Mám špatný odtah
Prosím o rychlou radu je to akutní.. Předem Vám mockrát děkuji.
Původní příspěvek od jebutinajmeno
model AK47 10 dni 18/6 dnes 1den 12/12 ,hlina plagron royalty mix a bat-mix v pomeru 2:1 ,teplota 28,1 vlhkost 70(konec rustu) hojim zatim jen enzymy od canna..
To kroucení bude asi vysoká teplota, zkus na pár dní zvednou lampu...
citace:
Původní příspěvek od Sandman
Jedná se o odrůdu The Ultimate, pěstuji pod 400w, hnojím 2 dny a jen lehce, kytky jsou 4 dny na růstu, substrát light-mix od biobizz.
- Neměřím PH, EC
- Mám špatný odtah
Kytky máš 4 dny jestli jsem dobře pochopil? Vlastní řezy? Pokud koupené, prohlídl jsi je pořádně? nebylo na nich znát něco? Mohl by to být nedostatek vápníku nebo manganu... Možná celkově špatně vstřebává živiny.. Možná to bude chlórem, nechávej si odstát vodu, to je to nejmenší co určitě změnit můžeš...
Snad jsem poradil dobře, jsou tu zkušenější, ale podle všeho se jim nechce.. Tak musíš počkat a můžeš se mrknou sem
Bohužel i já musím přispět do tohoto tématu. Na listech se mi začínají dělat z prvu malinké hnědé tečky, postupně se to rozlézá po celém listu, který následně začíná žloutnout. Zatím je to nejvíc jen na jedné kytce, ale pomalu se to vyskytuje i na listech asi 2 dalších (jen ty malinké hnědé mapky).
- Neměřím PH, EC
- Mám špatný odtah
Ahoj, opravdu je to PHčkem. Řekl bych, že ho máš moc nízké, alespoň já jsem ho tak měl. Kdo ví co by se objevilo za jiný problém, kdyby bylo moc vysoké, přeci jen se látky vstřebávají při různých PH.
Dík moc za rady.. Substrát by měl mít PH 6,0 tak to asi musela pos**t ta voda.. Kytky jsou ze semínek a před přepnutím jsem je měl něco přes měsíc na růstu.. Snad odstata vodapomze..
Čus Groweři!!! Mám problém s kytičkama
Jsou měsíc staré a pak sem je dal na dva dny pod
200W P&G Blue, 18/6
Teplota Den 22 a Noc 15
A začínají se loučit!!!
Nevím co stím, poradítě???
Pěstu zdar!!!
Naposledy upravil xXx-cavimanus 27-03-2011 v 12:47 PM
Původní příspěvek od xXx-cavimanus Čus Groweři!!! Mám problém s kytičkama
200W P&G Blue, 18/6
Teplota Den 22 a Noc 15
A začínají se loučit!!!
Pěstu zdar!!!
Vypadaj hódně přelitě. V té druhé misce Ti dole stojí voda? Jestli máš podobnou hladinku pod těmito kytičkami tak se nediv, kořínek musí dýchat.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od xXx-cavimanus Čus Groweři!!! Mám problém s kytičkama
200W P&G Blue, 18/6
Teplota Den 22 a Noc 15
A začínají se loučit!!!
Pěstu zdar!!!
Jednak to máš přelité jak sviňa... a druhá věc která se mi moc nelíbí je vzdálenost mezi party... jak vysoko máš lapmu?