Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Par dni z5 sem cetl v orlickych novinach inzeraty tak sem procetl i sekci intimne a tam bylo napsano : Jsem sice oskliva, ale kdyz bude tma? tel.......... dobre me to pobavilo!
Byli sme u kamarádova dědy zkontrolovat kytky ve skleníku a jak už to bejvá, padlo něco slivovic a i ty špeky proběhly. Když sme odjížděli děda už byl notně v náladě a na předchozí debatu, která se týkala zřejmě toho, jestli někdo z nás šukal se štětkou děda povídá:"Jen doufám, že nejste na chlapečky!! To byste mě nasrali hoši..."
Nezapomenutelnej příspěvek našeho údržbáře ... "Tyvole já pamatuju když ještě Mrtvý moře bejvalo nemocný !!"
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
To zas ja s kamošmi sme boli v takom lesíku a už neskutočne nafajčený a akurát išiel nedaleko traktor po polnej ceste a kamarát zrazu začal debatu že :
"Predstavte si že by sa vyrábali autá že "tor" "
(Ja s druhým kamošom sme na neho kukali že čo dava DD a on pokračoval )
"No také že feličitor, pežotor, ferotor DDD"
a druhý kamoš na to že
" si predstavte taký citrotor " DD
No a to nastali v tej chvili take krče zo smiechu DD No strašne sme sa na tom smiali DDDDD To bol jeden z najlepších zážitkov aj dobrý model to bol, neviem aký presne ale šmakovica čo sa týka stavov